Ασφάλει στο Διαδίκτυο – Webminar

Την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 και ώρα 16.00 -17.30, πραγματοποιείται σεμινάριο μέσω διαδικτύου (webinar) με θέμα «Η ασφαλής χρήση του Διαδικτύου και ο ρόλος των γονιών  στην προστασία των παιδιών από κινδύνους και ακατάλληλο περιεχόμενο», με στόχο την ενημέρωση και στήριξη γονέων και εκπαιδευτικών σε θέματα που αφορούν: την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τους ανήλικους και τις δυνατότητες προφύλαξης των παιδιών από ακατάλληλο περιεχόμενο.
Περισσότερα και για συμμετοχή:

http://internet-safety.sch.gr/index.php/articles/parents/item/331-wbn

training

Με αφορμή το δυσάρεστο περιστατικό του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη: τα κακόβουλα σχόλια, απειλές και γενικότερα η διάδοση φημών, από την πιο μικρή («κόκκο άμμου») έως τη μεγαλύτερη προσβολή («βράχος») έχουν τον ίδιο αντίκτυπο, προκαλούν πάντα επώδυνα συναισθήματα στην ανθρώπινη ψυχή, πολύ περισσότερο σε μία παιδική, εφηβική ή και νεανική.
http://internet-safety.sch.gr/index.php/articles/parents/item/330-vg

 

Το Σχολείο μας στην εκπομπή “Learning World”

Την Παρασκευή 20/3/2015, 17:45 (18:45 ώρα Ελλάδας), προβλήθηκε στο Euronews στην εκπομπή “Learning World”, η έρευνα στην οποία συμμετείχε το σχολείο μας.

Το θέμα της έρευνας ήταν:

“Παιδεία στα χρόνια της λιτότητας”

Γιορτή για την 25η Μαρτίου

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της  ΣΤ΄ τάξης ,

σας προσκαλούν στη γιορτή που έχουν ετοιμάσει για την επέτειο της

25ης Μαρτίου  1821  στο χώρο του σχολείου μας ,

την Τρίτη 24/3/2015 στις  8:30 π.μ.

25η Μαρτίου

Το Σχολείο μας στην εκπομπή “Learning World”

Την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 και με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Σχολείου μας, γύρισμα από το τηλεοπτικό συνεργείο του Τ/Σ Euronews και τους δημοσιογράφους Maha Barada και Παναγιώτη Κιτσικόπουλο.

Η έρευνα είχε θέμα τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων και θα παρουσιαστεί στην εκπομπή Learning World” στις 20 Μαρτίου, ώρα 17:45 στο κανάλι Euronews.

http://gr.euronews.com/programs/learning-world/