9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022 στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης.

Στο πλαίσιο της 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022 με θέμα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης και στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ελευθερούπολης διεξήχθησαν αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και στίβου του σχολείου μας.

Η ημέρα είναι αφιερωμένη στα οφέλη της άσκησης, στα αθλητικά ιδεώδη και στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών μέσα στο σύγχρονο ελληνικό σχολείο, το σχολείο των δεξιοτήτων, των εκπαιδευτικών καινοτομιών και των παιδαγωγικών μεταρρυθμίσεων.

Μέσα από το παιχνίδι και τις αθλητικές δραστηριότητες, μέσα από την συστηματική ενασχόληση με τον αθλητισμό, μέσα από τις προσωπικές επιλογές, τα ταλέντα και την προτίμηση των παιδιών στον τρόπο που θα εντάξουν την άθληση στην καθημερινότητά τους, μέσα από το σχολικό περιβάλλον, τα παιδιά μας ωφελούνται από την ευεργετική επίδραση του αθλητισμού στη ζωή τους.

Προετοιμάζουμε τη νέα γενιά αθλητών και φιλάθλων, καλλιεργούμε στα παιδιά μας υγιεινές συνήθειες και υγιείς συμπεριφορές, προετοιμάζουμε τους επόμενους πρεσβευτές του ελληνικού αθλητισμού και του ολυμπιακού πνεύματος.

Γιορτάζουμε, κάθε χρόνο, την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, γιορτάζουμε, κάθε μέρα, την αγάπη για την άθληση, την υγεία, τη ζωή!

(Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα μπάσκετ Α2 της Ελευθερούπολης που έπαιξαν με τους μαθητές του σχολείου μας).

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

 

Ανακοίνωση – Αγιασμός.

Αγαπητοί γονείς, καλή σχολική χρονιά με υγεία, και επιτυχίες των μαθητών του σχολείου μας. Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/09/2022 στις 09:30. Οι μαθητές θα προσέλθουν στις 09.00 και θα αποχωρήσουν στις 10:15. Το λεωφορείο από το Χορτοκόπι θα ξεκινήσει στις 08:45. Κατά την τέλεση του αγιασμού, στο προαύλιο του σχολείου μπορούν να παραβρεθούν οι γονείς των μαθητών/τριών της Α΄τάξης. Μετά το πέρας του αγιασμού θα δοθούν στους μαθητές τα βιβλία και το προσωρινό πρόγραμμα λειτουργίας του σχολείου. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά από την Τρίτη.

Εγκύκλιος για τη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επισκέπτεσθε τη σελίδα του σχολείου ή να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τους εκπαιδευτικούς και τη διεύθυνση του σχολείου.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2592022877, 2592350727, 6936108070.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 α του άρθρου 7 του Π.Δ. 79/2017 (Α 109), όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 44 του Ν. 4777/2021 (Α 25)  οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2022  και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (Δεν το προσκομίζει ο γονέας. Αναζητείται από το σχολείο)

β. Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή.

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας.

ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

 ΩΡΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 09:00-12:30  μετά από τηλεφωνική συνεννόηση    2592022877 και  6936108070

Επισημαίνεται ότι, κατά την περίοδο των εγγραφών, αποτελεί ευθύνη των Διευθυντών/ντριών – Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων η μέριμνα για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.)

https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/

και ως εκ τούτου, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης τηρούνται πιστά τα  προτεινόμενα μέτρα. Παρακαλείσθε, εισερχόμενοι στο Σχολείο, να ακολουθείτε τις παραπάνω οδηγίες.

                                       

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

         ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων