ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ 36ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Το χορευτικό συγκρότημα του σχολείου μας αποτελείται από παιδιά όλων των τάξεων, και έχει δύο τμήματα. Το junior, με παιδιά από τις τάξεις Α και Β και το προχωρημένο, με παιδιά των Γ, Δ, Ε, και ΣΤ τάξεων. Έχει συμμετάσχει πολλές φορές σε παιδικά φεστιβάλ και σε εκδηλώσεις παραδοσιακών χορών δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την λαϊκή μας παράδοση. Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η ευαισθησία των γονέων των παιδιών του χορευτικού καθώς και του συλλόγου γονέων που ωθεί τα παιδιά να γνωρίσουν κάποιες πτυχές της δημοτικής μας παράδοσης. Φέτος συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών για παιδικά συγκροτήματα που διοργανώνει το εργαστήρι παραδοσιακών χορών του συλλόγου δασκάλων-νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης. Στο Φεστιβάλ που φέτος κλείνει αισίως τα 24 χρόνια διαρκούς προσφοράς στον τομέα της παράδοσης, παίρνουν μέρος περίπου 4000 παιδιά από 150 παιδικά συγκροτήματα του νομού μας. Το Φεστιβάλ που διοργανώνεται και υπό την αιγίδα του Δήμου Συκεών και Νεάπολης γίνεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου -5ου Δημοτικών Σχολείων Συκεών στις 02-03, 09-10 και 16 -17 Απριλίου 2016. Το χορευτικό του σχολείου μας θα παρουσιαστεί την Κυριακή 10 /04 το απόγευμα. Καλή επιτυχία στα παιδιά και όσοι μπορέσουν ας παραβρεθούν στην εκδήλωση να τους παρακολουθήσουν και να τους χειροκροτήσουν..

Σχετικά με 36ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διευθύντρια: Παπαργυρίου Όλγα
Α΄ τάξη Χρήστος Κολαργιός
Β τάξη Αυγερινού Χρυσάνθη

 

Γ1 τάξη Γεωργία Βοργιατζίδου

Γ2 τάξη Φρόσω Χαλκιά

Δ1΄τάξη Στέλιος Ομήρου

Δ2΄τάξη ΄Αννα Κουφονίκου

Ε΄τάξη Θεόδωρος Ψαρόπουλος

ΣΤ΄τάξη  Ελένη Σακαράκη

 

Φ.Αγωγή: Γραμματόσης Νίκος

Αγγλικά : Μαρία Παπαδημητρίου

Γαλλικά: Σπουτοπούλου-Σπουτάρου Ντορέτα

Εικαστικά: Μηλιώνη Κατερίνα

Μουσική : Πλακωτή Σίσυ

Θεατρική Αγωγή : Κώστας Παπακώστας

ΤΠΕ: Τσίγκου Μαρία , Μωράτης Ηλίας

 

 

 

 

 

 

Ολοήμερο Αναγνωστοπούλου Παρασκευή

 

 

 

 

 


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Ένα σχόλιο στο ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ 36ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Το χορευτικό συγκρότημα του σχολείου μας αποτελείται από παιδιά όλων των τάξεων, και έχει δύο τμήματα. Το junior, με παιδιά από τις τάξεις Α και Β και το προχωρημένο, με παιδιά των Γ, Δ, Ε, και ΣΤ τάξεων. Έχει συμμετάσχει πολλές φορές σε παιδικά φεστιβάλ και σε εκδηλώσεις παραδοσιακών χορών δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την λαϊκή μας παράδοση. Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η ευαισθησία των γονέων των παιδιών του χορευτικού καθώς και του συλλόγου γονέων που ωθεί τα παιδιά να γνωρίσουν κάποιες πτυχές της δημοτικής μας παράδοσης. Φέτος συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών για παιδικά συγκροτήματα που διοργανώνει το εργαστήρι παραδοσιακών χορών του συλλόγου δασκάλων-νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης. Στο Φεστιβάλ που φέτος κλείνει αισίως τα 24 χρόνια διαρκούς προσφοράς στον τομέα της παράδοσης, παίρνουν μέρος περίπου 4000 παιδιά από 150 παιδικά συγκροτήματα του νομού μας. Το Φεστιβάλ που διοργανώνεται και υπό την αιγίδα του Δήμου Συκεών και Νεάπολης γίνεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου -5ου Δημοτικών Σχολείων Συκεών στις 02-03, 09-10 και 16 -17 Απριλίου 2016. Το χορευτικό του σχολείου μας θα παρουσιαστεί την Κυριακή 10 /04 το απόγευμα. Καλή επιτυχία στα παιδιά και όσοι μπορέσουν ας παραβρεθούν στην εκδήλωση να τους παρακολουθήσουν και να τους χειροκροτήσουν..

  1. Ο/Η Παλιεράκη Αθηνά λέει:

    Ένα μεγάλο χειροκρότημα για όσους συμμετείχαν …. τόσο μεγάλο όσο και η λαική μας παράδοση…. Συγχαρητήρια σε όσους προσπαθούν για τη διατήρηση και την μετάδοσή της!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *