ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2018

Σύμφωνα με το Φ.6/65740/Δ1/25-4-2018 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων οι εγγραφές στο νηπιαγωγείο για προνήπια (έτος γέννησης 2014) και νήπια (έτος γέννησης 2013) που θα φοιτήσουν το σχολ. έτος 2018-2019 θα γίνουν από Τετάρτη 2-5-2018 μέχρι και Παρασκευή 18-5-2018.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να έρχονται στο σχολείο μας για εγγραφές και σχετικές πληροφορίες, στις παραπάνω ημερομηνίες, από 11.00 πμ μέχρι 1.00μμ.

Τα δικαιολογητικά εγγραφής για τα παιδιά που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στο σχολείο μας είναι:

  1. Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας του μαθητή στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια
  2. Αποδεικτικό στοιχείο διεύθυνσης κατοικίας του μαθητή (πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΗ / αντίγραφο συμβολαίου μίσθωσης κατοικίας / εκκαθαριστικό εφορίας)
  1. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)

Συμπληρώνεται από γιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κλπ) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή  των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες γιατρούς (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία). Οι γιατροί που συμπληρώνουν το ΑΔΥΜ είναι παιδίατροι ή γενικοί ιατροί.

4. Ληξιαρχική πράξη γέννησης (μόνο για αλλοδαπούς μαθητές)

5. Βεβαίωση εργασίας ή κάρτα ανεργίας (για αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κ.α χρειάζεται πρόσφατη βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους)   ή    Έγγραφο το οποίο βεβαιώνει/αποδεικνύει ότι οι γονείς/κηδεμόνες του μαθητή ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (πολύτεκνοι-τρίτεκνοι-μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις κλπ). (Για εγγραφή στο ολοήμερο)

 

Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) θα πάρετε από το νηπιαγωγείο κατά τις ημέρες και ώρες των εγγραφών.

Για τα προνήπια που φοιτούν ήδη στο σχολείο μας και θα συνεχίσουν τη φοίτηση ως νήπια δεν χρειάζεται να γίνει καμία ενέργεια.