Δήλωση selftest στο edupass

Αγαπητοί γονείς,

σας υπενθυμίζουμε ότι η δήλωση των τεστ πρέπει πλέον να γίνεται στην πλατφόρμα edupass ( https://edupass.gov.gr/ ).

Παρατηρήθηκε ότι κάποια παιδιά δεν έχουν δηλωμένο αποτέλεσμα self test στην πλατφόρμα edupass.

Εάν προσπαθήσατε να εισέλθετε στην πλατφόρμα με τα στοιχεία του παιδιού και συναντήσατε πρόβλημα, δοκιμάστε  ξανά πληκτρολογώντας  το όνομα του παιδιού είτε με κεφαλαία, είτε με πεζά γράμματα. Ενημερώστε μας εάν εξακολουθείτε να έχετε πρόβλημα.

 

Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Καλησπέρα,

Με αφορμή τη φετινή εφαρμογή των «Εργαστηρίων Δεξιοτήτων » στο Νηπιαγωγείο μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το ΕΤΗΣΙΟ σχέδιο δράσης της σχολικής μας μονάδας όπως αυτό συντάχθηκε από τον σύλλογο διδασκόντων.

Το σχέδιο δράσης θα ακολουθηθεί από ΟΛΑτα τμήματα του νηπιαγωγείου και αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες.

*Ξεκινάμε με την θεματική ενότητα ΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ-ΕΥ ΖΗΝ. Από την υποενότητα «Αυτομέριμνα » θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα » Γνωριμία με το ανθρώπινο σώμα» από 11 Οκτωβρίου- 30 Νεμβρίιου.

*Στη συνέχεια ακολουθεί η θεματική ενότητα ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Από την υποενότητα «Κλιματική αλλαγή – Φυσικές καταστροφές» θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα » Προστατέψτε το δάσος είναι πηγή ζωής» από 1η Δεκεμβρίου – 9 Φεβρουαρίου.

*Επόμενη ενότητα είναι η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩ. Από την υποενότητα «Ανθρώπινα δικαιώματα- Συμπερίληψη» θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα «Κι αν ήμουν εγώ;» από 10 Φεβρουαρίου- 31 Μαρτίου.

*Τελευταία ενότητα για το σχολικό έτος θα είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ . Από την υποενότητα «Δημιουργώ και καινοτομώ- Ψηφιακές δεξιότητες» θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα «Και η γη γυρίζει» από 1η Απριλίου – 31 Μαϊου.

Τα προγράμματα Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και οι δραστηριότητες τους εντάσσονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα του νηπιαγωγείου με 3 διδακτικές ώρες την εβδομάδα.

Η ενημέρωση για την πορεία των εργαστηρίων, θα γίνεται από τους εκπαιδευτικούς του κάθε τμήματος. Για οποιαδήποτε ερώτηση και απορία απευθύνεστε στον εκπαιδευτικό του τμήματος του παιδιού σας.

Η συνεργασία σας είναι πολύτιμη και θεωρείται απαραίτητη.

Ευχαριστούμε,
Οι νηπιαγωγοί.

Δημιουργία μαθητικού λογαριασμού στο ΠΣΔ

Αγαπητοί γονείς,

προκειμένου να δημιουργήσετε μαθητικό λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο με αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία.

https://register.sch.gr/students/admins/studentsNew.php

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Η ενημέρωση των γονέων θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού με τις νηπιαγωγούς τις ακόλουθες μέρες και ώρες:

Για τα τμήματα της Μακεδονίας: 

Για το Α τμήμα (Σαρίτα -Ματίνα) κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα 7.45-815, 11.45-13.00 και 15.00-16.00.

Για το Β τμήμα (Γιώτα-Νίκη) κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα 12.00-13.00, κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα 15.00-16.00 και κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα 15.00-16.00.

 

Για τα τμήματα της Μπλέσσα:

Για το τμήμα Α1 (Θεονία, Αφροδίτη) κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα από τις 11.45 έως 14.15

Για το τμήμα Α2 (Κωνσταντίνα, Αφροδίτη) κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα στις 11.45 έως 13.00

Καλωσήρθατε

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ.
Επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα.

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο σχολείο μας, τον κανονισμό λειτουργίας, τα νέα του σχολείου μας και τα στοιχεία επικοινωνίας του.