ENA ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF!

Το προσφυγικό πρόβλημα βρίσκεται μέσα στη καθημερινότητά μας, όταν επιλέγουμε να γίνουμε μέρος του, με όποιο τρόπο ο καθένας μπορεί να μετάσχει.

Για τη φετινή σχολική χρονιά το πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Αγωγής Υγείας που υλοποιεί το σχολείο μας: “Είμαι άνθρωπος κι εγώ είτε από κει είτε από δω”, έχει ως σκοπό τον προβληματισμό, την ευαισθητοποίηση, τη δημιουργία στάσεων και αντιλήψεων των παιδιών για το προσφυγικό, τα ανθρώπινα δικαιώματα και κατ επέκταση του παιδιού.

Μέρος του αποτελεί η συμμετοχή μας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Unicef: “Σχολεία υπερασπιστές των παιδιών”.Μέσα από την επεξεργασία της θεματικής με τους μικρούς μας μαθητές αναδύθηκε το παρακάτω ψηφιακό παραμύθι.

[local /files/2015/11/cheerful-and-happy-children-2nd-class-2o-Nursery-school-of-N.Makri-20-11-15.wmv]

Σχετικά με 2ο Νηπιαγωγείο Ν. Μάκρης Δ. Μαραθώνα

Σχολική Χρονιά 2021-22. Είμαι ένα σχετικά νέο σχολείο στη γωνία Αγ. Παρασκευής και Καραγεωργίου 1, στη Ν. Μάκρη Αν. Αττικής. Βρίσκομαι σε μια πανέμορφη παραθαλάσσια περιοχή. Μυρίζεις τη θάλασσα και σε χαιδεύει -ίσως λίγο άγρια μερικές φορές- ο ανατολικός άνεμος. Φιλοξενώ κάθε χρόνο παιδάκια προσχολικής ηλικίας και γεμίζω ζωή.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Βιντεάκια, Γλώσσα, Έννοιες, Η/Υ, Θεματικές Προσεγγίσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *