Εργαστήρια Δεξιοτήτων σχ. χρονιά 2022-23

Στα πλαίσια του προγράμματος των Εργαστηριοτήτων Δεξιοτήτων φέτος στο σχολείο μας θα εκπονηθούν τα παρακάτω προγράμματα στους εξής άξονες:
ΟΚΤΩΒΡΗΣ-ΝΟΕΜΒΡΗΣ:»ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩ» ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ. Αλληλοσεβασμός και Διαφορετικότητα.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ:»ΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ-ΕΥ ΖΗΝ» ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Κυκλοφοριακή Αγωγή (Τον ΚΟΚ αγαπώ, με ασφάλεια κυκλοφορώ) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ- ΜΑΡΤΙΟΣ:»ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ- ΣΤΕΑΜ» Ο κύκλος του νερού «Το ταξίδι της σταγόνας»
ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΜΑΪΟΣ:»ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» Ο σχολικός μας κήπος πεδίο μάθησης και δημιουργίας. Καλλιέργεια αρωματικών φυτών.

Αγιασμός γιά την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-23

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας, ότι ο αγιασμός γιά τη νέα σχολική χρονιά θα γίνει τη Δευτέρα 12/9/2022 στις 9.30΄το πρωί στην αυλή του σχολείου.Τα παιδιά θα συνοδεύονται από τους γονείς τους και μετά από μία ενημέρωση που θα γίνει γιά τη λειτουργία των τμημάτων τις επόμενες ημέρες, θα μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια και θα αποχωρήσετε.Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους με υγεία και δύναμη!!!
agiasmos

Μαθήματα συροτροφίας στο νηπιαγωγείο μας!

Μιά ευχάριστη και ιδιαίτερη έκπληξη επιφυλάξαμε σήμερα στους μικρούς μας μαθητές! Μετά από ευγενική παραχώρηση μεταξοσκώληκων από τους συναδέλφους του 6ου Δημ. Σχολείου Λιβαδειάς, οι μικροί μας μαθητές και εμείς οι εκπαιδευτικοί, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ανάπτυξη και την εξέλιξη του μεταξοσκώληκα φροντίζοντας εμείς οι ίδιοι την διατροφή του και τις συνθήκες που χρειάζεται γιά την ανάπτυξή του!Μιά εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιδιά την συροτροφία, μέσα από την άμεση βιωματική εμπλοκή τους με το έντομο και τον κύκλο ζωής του, έως την παραγωγή του τελικού προϊόντος μέσα από παρακολούθηση βίντεο πιά από επαγγελματίες συροτρόφους και βιοτέχνες!
DSCN6646

DSCN6647

DSCN6643

Παρουσίαση από γονέα του επαγγέλματός του και της σημασίας του στο κοινωνικό σύνολο!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα 24/5/2022, στο σχολείο μας ήρθε μετά από πρόσκλησή μας, γονέας μαθήτριάς μας, με σκοπό να μας παρουσιάσει το επάγγελμά του και τη σημασία του γιά το κοινωνικό σύνολο (Πυροσβέστης-Διασώστης).
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τη στολή και να ενημερωθούν γι’αυτή, γιά τον εξοπλίσμό, τον τρόπο επέμβασης σε κάθε περίπτωση.Επίσης πήραμε όλοι μας σημαντικές οδηγίες γιά τις τηλεφωνικές κλήσεις που πρέπει να κάνουμε σε οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση κι αν βρεθούμε! Παρακολουθήσαμε βίντεο και πήραμε και το πτυχίο του μικρού πυροσβέστη! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!
DSCN6618

DSCN6620

DSCN6631

Eκδρομή στην Αθήνα γιά την παρακολουθηση θεατρικής παράστασης!

Σήμερα 19 Mαϊου 2022 το νηπιαγωγείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα, γιά την παρακο-λούθηση της θεατρικής παράστασης της Κας Κάρμεν Ρουγγέρη, » ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ» στο CHRISTMAS THEATER! Περάσαμε πολύ όμορφα όλοι και η εμπειρία ήταν μοναδική γιά μεγάλους και μικρούς!!!
InkedDSCN1542 LI

InkedDSCN1541 LI

InkedDSCN1532 LI

DSCN1536

DSCN1537

DSCN1538

DSCN1539

Διαδικτυακή συνάντηση των μελών της σχ. μας κοινότητας με την ψυχολόγο Κα Ευαγγελίου Ζωή.

Την Δευτέρα 16/5/2022, θα γίνει διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ των μελών της σχολικής μας κοινότητας και της ψυχολόγου, Κας Ευαγγελίου Ζωής στις 18.00΄το απόγευμα, με θέμα συζήτησης: «Τα όρια στη συμπεριφορά των παιδιών ηλικίας 4-6» Όποιος θα έχει την ευγενή διάθεση να συμμετέχει στην εκδήλωση, μπορεί να επικοινωνήσει με τη διεύθυνση του σχολείου το πρωί της Δευτέρας γιά να του δοθούν οι κωδικοί γιά την συμμετοχή του στην εκδήλωση.

Εγγραφές προνηπίων γιά τη νέα σχ. χρονιά 2022-23

Οι εγγραφές των προνηπίων που έχουν αρχίσει από την 1η Μαρτίου 2022 και ήταν μέχρι τις 20/3, παρατείνονται μέχρι την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 και γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: Εγγραφή στο Νηπιαγωγείο
https://proti-eggrafi.services.gov.gr Γιά οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο τηλ. του σχολείου μας στο
22610 26054 από τις 8.00΄έως τις 13.00΄κάθε μέρα.