2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ

Blog του 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ

Ο Ζαχαρίας, ο Καλικάντζαρος των δοντιών και η Γωγώ η Κουτσοδόντα!

Ιαν 20189

 

Ο γιατρός μας στο ρόλο του Ζαχαρία!

 

 

 

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Ζαχαρίας, ο Καλικάντζαρος των δοντιών.

 

 

 

 

Η κυρά Γωγώ η Κουτσοδόντα, η αφέντρα του, τον καλόπιασε δίνοντάς του πολλά γλυκά και τον έπεισε με πονηριά να δίνει άλλα τόσα στα μικρά παιδιά. Έτσι και έγινε!

Με το πέρασμα του χρόνου, όμως, ο Καλικάντζαρος άρχισε να νιώθει τα δόντια του να χαλάνε και να μαυρίζουν! Όταν είδε τον εαυτό του στον καθρέφτη τρόμαξε! Κατάλαβε ότι τα γλυκά ήταν υπεύθυνα γι΄αυτό και αποφάσισε να αλλάξει! Άρχισε να φροντίζει τη στοματική του υγιεινή και τη διατροφή του! Και δε σταμάτησε εκεί! Σταμάτησε να χαρίζει γλυκά στα μικρά παιδιά και τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΔΟΝΤΙΑ!

Ο γιατρός μας δίνει συμβουλές και απαντάει σε ερωτήσεις των παιδιών

χρήση και σημαντικότητα του οδοντικού νήματος

σωστό βούρτσισμα, γερά δόντια!

Ένας οδοντίατρος …σαν μικρό παιδί!!! Μάς άφησε άφωνους με το υποκριτικό του ταλέντο αλλά και με την παιδαγωγική του προσέγγιση! Τα παιδιά μαγεύτηκαν, όπως άλλωστε και εμείς! Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Βέλκο και σάς τον παρουσιάζουμε!

2 σχόλια στο άρθρο

“Ο Ζαχαρίας, ο Καλικάντζαρος των δοντιών και η Γωγώ η Κουτσοδόντα!”

  1. 10 Ιανουαρίου, 2018 στις 9:58 πμ       ΓΙΩΡΓΟΣ Β. Έγραψε:

    Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,,, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ,,,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 2 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΕΡΜΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΤΑ ΔΕ ΠΑΙΔΙΑ -ΑΣΤΕΡΙΑ- ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ


    • 10 Ιανουαρίου, 2018 στις 5:33 μμ       2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ Έγραψε:

      Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό! Το διαπιστώσαμε χθες κατά τη διάρκεια της παρουσίασής σας, η οποία είχε βιωματικό χαρακτήρα και ήταν εντελώς προσαρμοσμένη στην προσχολική ηλικία, αλλά και στα σημερινά σχόλια των γονιών που εισέπραξαν στο σπίτι τον ενθουσιασμό των παιδιών.τους. Άλλωστε, ένας από τους στόχους του σχολείου μας είναι οι συνεργασίες με φορείς και εξειδικευμένους επιστήμονες της τοπικής κοινωνίας. Κύριε Βέλκο, σάς ευχαριστούμε πολύ!


Ιανουάριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

IMG_1998

Το 2ο  Νηπιαγωγείο Χαλάστρας βρίσκεται στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης και ανήκει στον Καλλικρατικό δήμο ΔΕΛΤΑ. Αποτελείται από 2 τμήματα:
Το Πρωινό Τμήμα 1

και το Πρωινό Τμήμα 2

Λειτουργεί Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα

καθώς και Τμήμα Ένταξης.

Εργαζόμενοι εκπαιδευτικοί με οργανική θέση:
Αικατερίνη Καμπούρη – νηπιαγωγός στο Πρωινό Τμήμα 1,

Κλειαρέτη Πανίδου –νηπιαγωγός στο Πρωινό Τμήμα 2,

Ευμορφία Οικονόμου – Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου και νηπιαγωγός στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων