ΜΗΛΟ ΜΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ……

Επειδή τα μήλα είναι στη καλύτερη τους εποχή φτιάξαμε μηλόπιτα όλοι μαζί!!! Μιαμ μιαμ!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νηπιαγωγείο μας το πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης για την κυκλοφοριακή αγωγή από την Τροχαία Χανίων, το οποίο εντάσσεται στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων.

 

.jpg .jpg
13 4 5

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Αγαπητοί γονείς,   θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος , στο ωρολόγιο πρόγραμμα του νηπιαγωγείου , εντάσσονται τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων.

Τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων αποτελούν καινοτόμο,  δυναμική, διδακτική, εκπαιδευτική δράση, η οποία συνίσταται στην προσθήκη νέων Θεματικών Ενοτήτων, με  εστίαση στις δεξιότητες, στο υποχρεωτικό ωρολόγιο  πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου, αξιοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους μάθησης. (περισσότερα…)

ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ…ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

 

ΓΛΥΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ…..

Γλυκό ξεκίνημα φέτος με υπέροχα μπισκοτάκια ζαχαρόπαστας που καλλιτέχνησε η κυρία .Μαρία για όλα τα παιδάκια….την ευχαριστούμε θερμά!….και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το καθιερωμένο δωράκι για τα μικρούλια μας!!!Ελπίζουμε να περάσουμε μια ήρεμη και δημιουργική χρονιά γεμάτη γνώσεις και εμπειρίες….
1663189098327

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-23

d05cc716824f224a19da4b6c2d40ea01

Αγαπητοί γονείς , αγαπημένα μας παιδιά, καλή σχολική χρονιά. Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός της τρέχουσας σχολικής χρονιάς θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 9:00. Τα νήπια θα προσέλθουν χωρίς τσάντες  με τη συνοδεία ενός μόνο γονέα για την αποφυγή συνωστισμού. Η Τελετή θα ολοκληρωθεί 9:30 το αργότερο και θα ακολουθήσει  ενημέρωση γονέων των νηπίων.

                                                                                                                                                                                                                                                       

 

bdfc5f9af50364180a08189de107a8af

Οι εκπαιδευτικοί του 2ου Νηπιαγωγείου Μουρνιών εύχονται ολόψυχα μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά για το 2022-2023!!! Περιμένουμε με μεγάλη συγκίνηση και χαρά το πρώτο κουδούνι και με ανοιχτή αγκαλιά για να υποδεχτούμε του μικρούς μας μαθητές!

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Την δεύτερη Κυριακή του Μάη γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο η γιορτή της μητέρας . Τα παιδάκια μας λοιπόν , με τη δική μας βοήθεια , έφτιαξαν όμορφα δωράκια για να τα προσφέρουν στις μαμάδες τους. Κάρτες με ευχές, μαγνητάκια καρδούλες με το αρχικό γράμμα της μαμάς, όμορφα κοσμήματα από πηλό, ζωγραφιές, διπλώματα για την καλύτερη μαμά , κατασκευάστηκαν με πολύ αγάπη από τα παιδιά μας  για να ευχαριστήσουν τη μαμά τους για όλα όσα τους προσφέρει.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! 

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΧΕΡΑΚΙΑ…..

Όπως καθε χρόνο έτσι και φέτος τα παιδιά  έφτιαξαν τις πασχαλινές τους κατασκευές με διάφορα υλικά ,έμαθαν για τα έθιμα του Πάσχα ,έβαψαν κόκκινα αβγά και άκουσαν Πασχαλινές ιστορίες! Ας θαυμάσουμε τα δημιουργηματά τους και ας ευχηθούμε Καλό Πάσχα σε όλους και Καλή Ανάσταση με υγεία!