Κυρα Σαρακοστή και πασχαλινές δραστηριότητες

Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις δραστηριότητες των δύο τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας για τις μέρες της Σαρακοστής και τον ερχομό της εορτής του Πάσχα και σας ευχόμαστε:

«Καλό Πάσχα με υγεία,χαρά,αγάπη και όμορφες στιγμές για τις οικογένειές σας και για όλο τον κόσμο!!!»

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Εορταστικές ημέρες στο Νηπιαγωγείο

Σας παρουσιάζουμε εικόνες από δραστηριότητες των δύο τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας με την ευκαιρία του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών,της Υπαπαντής του Κυρίου, του Παιδικού Βιβλίου, της Ημέρας κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού και της Πρωταπριλιάς:

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Διπλή γιορτή-25η Μαρτίου

Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικές φωτογραφίες από τις δραστηριότητες των δύο τμημάτων του σχολείου μας με την ευκαιρία του εορτασμού της διπλής επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, καθώς και στιγμιότυπα από τη γιορτούλα του Νηπιαγωγείου μας, όπου τα νηπιάκια μας παρουσίασαν στους γονείς τους το θεατρικό με τίτλο: «Για την Ελευθερία».

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Χειμωνιάτικες δραστηριότητες-Ζώα σε χειμερία νάρκη-Πολικά ζώα

Σας παραθέτουμε ενδεικτικές εικόνες από τις δραστηριότητες των δύο τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας για την εποχή του Χειμώνα και τα ζώα που πέφτουν σε χειμερία νάρκη:

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Πάει ο παλιός ο χρόνος…

Σας παρουσιάζουμε κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες από τις δραστηριότητες των δύο τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας με την ευκαιρία του ερχομού του νέου έτους, καθώς και φωτογραφίες από τις δραστηριότητες για τους μήνες και τις εποχές του χρόνου.

Σας ευχόμαστε: «Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

«Χάθηκαν οι σάκοι του Αη Βασίλη με τα γράμματα»-Χριστουγεννιάτικη γιορτούλα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου μας με τίτλο: «Χάθηκαν οι σάκοι του Αη Βασίλη με τα γράμματα».Τα παιδιά παρουσίασαν το θεατρικό στους γονείς τους και είπαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Η γιορτούλα ολοκληρώθηκε με την είσοδο του Αη Βασίλη, που ήρθε φορτωμένος με δωράκια για όλα τα παιδιά.

Σας

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες!!!

Σας παρουσιάζουμε, ενδεικτικά, δραστηριότητες των δυο τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας για τον ερχομό της πιο αγαπημένης γιορτής μικρών και μεγάλων: των Χριστουγέννων!!!

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Η εποχή μας το Φθινόπωρο και τα φρούτα του!!!

Σας παρουσιάζουμε, ενδεικτικά, δραστηριότητες των δυο τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας για το Φθινόπωρο και τα φθινοπωρινά φρούτα:

 » Διαβάστε όλο το άρθρο