«Χάθηκαν οι σάκοι του Αη Βασίλη με τα γράμματα»-Χριστουγεννιάτικη γιορτούλα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου μας με τίτλο: «Χάθηκαν οι σάκοι του Αη Βασίλη με τα γράμματα».Τα παιδιά παρουσίασαν το θεατρικό στους γονείς τους και είπαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Η γιορτούλα ολοκληρώθηκε με την είσοδο του Αη Βασίλη, που ήρθε φορτωμένος με δωράκια για όλα τα παιδιά.

Σας

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες!!!

Σας παρουσιάζουμε, ενδεικτικά, δραστηριότητες των δυο τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας για τον ερχομό της πιο αγαπημένης γιορτής μικρών και μεγάλων: των Χριστουγέννων!!!

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Η εποχή μας το Φθινόπωρο και τα φρούτα του!!!

Σας παρουσιάζουμε, ενδεικτικά, δραστηριότητες των δυο τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας για το Φθινόπωρο και τα φθινοπωρινά φρούτα:

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

«Ψωμί,Παιδεία,Ελευθερία!!!» (Γιορτή του Πολυτεχνείου)

Σας παρουσιάζουμε εικόνες από τις δραστηριότητες, που έγιναν στα δύο τμήματα του Νηπιαγωγείου μας για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου:

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Παγκόσμιες Ημέρες στο Νηπιαγωγείο μας (1)

Σας παρουσιάζουμε δείγμα εικόνων από τις δραστηριότητες, που πραγματοποιήθηκαν στα δύο τμήματα του Νηπιαγωγείου μας με την ευκαιρία του εορτασμού: 1.της ημέρας των Ταχυδρομείων (9 Οκτωβρίου), 2.της ημέρας της Αποταμίευσης (31 Οκτωβρίου) και 3.της Ημέρας της Αεροπορίας-Εορτή των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ (8 Νοεμβρίου).

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του… (Δραστηριότητες για την 28η Οκτωβρίου 1940)

Σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις δραστηριότητες των δύο τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου:

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Παγκόσμιες Ημέρες στο Νηπιαγωγείο μας

Σας παρουσιάζουμε δείγμα από τις δραστηριότητες στο Νηπιαγωγείο μας για τον εορτασμό της Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας (1η Οκτωβρίου) και τον εορτασμό της Ημέρας των ζώων (4η Οκτωβρίου).

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Πρώτα παιχνιδίσματα!!! (Σχολικό έτος: 2018-2019)

Σας παρουσιάζουμε δείγμα από τις πρώτες δραστηριότητες των δύο τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας για:

α) την αρχή της σχολικής χρονιάς (δωράκια παιδιών, δραστηριότητες γνωριμίας, πρώτη συνάντηση με τους γονείς των μαθητών μας)

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Γλυκό καλοκαιράκι αγαπημένο!!!

 

Σας παρουσιάζουμε ορισμένες ενδεικτικές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές δράσεις του σχολείου μας ,αλλά και από την καλοκαιρινή γιορτούλα μας.

Ευχόμαστε σε όλους: «Καλό Καλοκαίρι με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!!!»

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

«Δε φοβάμαι το σεισμό, γιατί τώρα ξέρω εγώ!»

Σας παρουσιάζουμε ορισμένα σημεία του εκπαιδευτικού προγράμματος Αγωγής Υγείας με τίτλο: «Δε φοβάμαι το σεισμό, γιατί τώρα ξέρω εγώ!», που υλοποιήθηκε με επιτυχία κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018 από το Πρωινό Τμήμα 1-Ολοήμερο Πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου μας.

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Α.ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ- ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ :