Ιουν 02 2017

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΠΕΘ.

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΠΕΘ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.

 

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στo Αστυνομικό Tμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την ώρα 15.00 της 15-06-2017.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται πρωτίστως στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα  και δευτερευόντως στα τηλέφωνα 2131520774, 2131520327.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΠΕΘ.

Μάι 02 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017

Φεβ 21 2017

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΕΤΟΥΣ 2017.

Όσοι υποψήφιοι/ες επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους σχετική Αίτηση-Δήλωση στο χρονικό διάστημα από την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ως και την Παρασκευή 10 Μαρτίου του 2017.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΡΙΕΣ

Για τελειόφοιτους μαθητές απαιτείται επίδειξη ταυτότητας/διαβατηρίου, προκειμένου να ελεγχθεί η ορθή καταχώρηση των στοιχείων.

Για απόφοιτους μαθητές απαιτείται ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου απόλυσης σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και επίδειξη ταυτότητας/διαβατηρίου, προκειμένου να ελεγχθεί η ορθή καταχώρηση των στοιχείων.

Επιπρόσθετα θα πρέπει προς διευκόλυνσή τους να προσκομίσουν τη Βεβαίωση Πρόσβασης ή Βεβαίωση Συμμετοχής στην οποία αναγράφεται ο κωδικός αριθμός υποψηφίου.

Στους ακόλουθους συνδέσμους θα βρείτε την αντίστοιχη εγκύκλιο καθώς και το υπόδειγμα της αίτησης-δήλωσης.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ_ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ_ΓΕΛ_2017

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ_ΑΙΤΗΣΗ-ΓΕΛ_2017

 

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΕΤΟΥΣ 2017.

Νοε 29 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Χορηγιών «Η μεγάλη στιγμή για την Παιδεία», βραβεύτηκε το 2ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου, από το οποίο αποφοίτησε η αριστούχος μαθήτρια με τον υψηλότερο αριθμό μορίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στο Νομό Κορινθίας, για τη σχολική περίοδο 2015-2016.

Ο Σ.Δ. του 2ου Γενικού Λυκείου Κορίνθου ευχαριστεί θερμά τον όμιλο Eurobank που σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων υλοποιεί το Πρόγραμμα Χορηγιών επί 14 συναπτά έτη.

Μέσα σ΄αυτό το χρονικό διάστημα το σχολείο μας πέτυχε αυτή την ύψιστη διάκριση, που τιμά τους διδάσκοντες και τους μαθητές μας στο σύνολο των Γενικών Λυκείων του νομού Κορινθίας πέντε φορές.

Επίσης ο Σ.Δ. συγχαίρει όλους τους νέους και τις νέες που βραβεύτηκαν για την κοπιώδη προσπάθεια και το εξαιρετικό τους αποτέλεσμα, ειδικά δε την απόφοιτο του 2ου Γενικού Λυκείου Κορίνθου Κωνσταντινίδη Ιωάννα, για την εξαιρετική επίδοση που επέτυχε και το ήθος που επέδειξε. Εύχεται σε όλους να είναι υγιείς και να παραμείνουν στο δρόμο του «αιέν αριστεύειν».

karkas

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ

Αυγ 24 2016

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016

Οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ ΚορίνΘου συνεχίζοντας για άλλη μια χρονιά την παράδοση σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες στις πανελλήνιες εξετάσεις 2016.

Από τους 137 μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις 109 εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ποσοστό 80%).

Από τους επιτυχόντες οι 83 εισήχθησαν σε ΑΕΙ (ποσοστό 77 %) και 26 σε ΤΕΙ (ποσοστό 23%)

15 υποψήφιοι συγκέντρωσαν πάνω από 18000 μόρια.

Συγκεκριμένα σε υψηλόβαθμες σχολές εισάγονται:

Ιατρικές Σχολές:  2 μαθητές 
Νομική:  4 μαθητές
Πολυτεχνικές Σχολές: 25 μαθητές
Οδοντιατρική: 1 μαθητής
Βιολογία – Φαρμακευτική:  3 μαθητές

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, συγχαίρει όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που πέτυχαν να εισαχθούν σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εύχεται  κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και καλή σταδιοδρομία. Επιπλέον, εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα τους, αρωγοί στην προσπάθεια τους. Στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν μπόρεσαν να εισαχθούν σε κάποια σχολή ή να πραγματοποιήσουν την πρωταρχική επιλογή τους, επισημαίνεται ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν εξαντλούνται καθώς πάντοτε υπάρχουν διέξοδοι στα όνειρα και τις προσδοκίες, φτάνει να υπάρχει αγωνιστικό πνεύμα, ελπίδα και επιμονή.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 2016

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 2016

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 10% 2015

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 10% 2014

 

 

 

 

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016

Επόμενα »