Σεπ 02 2017

Τα Επιστημονικά Πεδία και οι Συντελεστές βαρύτητας μετά την κατάργηση του 4ου Επιστημονικού Πεδίου «Επιστήμες της εκπαίδευσης»

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η κατανομή των τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Επιστημονικά Πεδία.

Κατανομή των τμημάτων της Τριτοβάθμιας στα Επιστημονικά Πεδία

 

 

 

 

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα Επιστημονικά Πεδία και οι Συντελεστές βαρύτητας μετά την κατάργηση του 4ου Επιστημονικού Πεδίου «Επιστήμες της εκπαίδευσης»

Σεπ 02 2017

Eξεταστέα ύλη για το έτος 2018 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου.

 

Η διδακτέα και εξεταστέα ύλη για το έτος 2018 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ΄ τάξης Ημερήσιου Γενικού Λυκείου.

 

 

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Eξεταστέα ύλη για το έτος 2018 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου.

Αυγ 24 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2017

Εξαιρετικά και φέτος τα αποτελέσματα του Λυκείου μας στις πανελλαδικές εξετάσεις, επιβεβαιώνοντας αφενός τη συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία και αφετέρου το ζήλο και την προσπάθεια των μαθητών του σχολείου μας. Οι τελειόφοιτοί μας,  συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις και, παρά τη δυσκολία των φετινών εξετάσεων, πέτυχαν το στόχο τους και εισήχθησαν σε σχολές της πρώτης επιλογής τους.

Ειδικότερα 13 υποψήφιοι συγκέντρωσαν πάνω από 18000 μόρια εκ των οποίων 4 συγκέντρωσαν πάνω από 19000 μόρια.

Συγκεκριμένα σε υψηλόβαθμες σχολές εισάγονται:

Ιατρική:                               1 μαθητής 
Νομική:                                7 μαθητές
Πολυτεχνικές Σχολές:        20 μαθητές
Φαρμακευτική :                   1 μαθητής 

Βιολογία:                              1 μαθητής            

Στο 2ο Λύκειο Κορίνθου είμαστε περήφανοι για όλα μας τα παιδιά που ολοκλήρωσαν τις βασικές τους σπουδές αλλά και για την προσπάθειά τους να διεκδικήσουν τη συνέχιση των σπουδών τους  στα ανώτερα και τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Η μεγάλη σε κλίμακα επιτυχία, αναφορικά με το εθνικό μέσο όρο στις πανελλήνιες εξετάσεις, που σημείωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Λυκείου μας αποδεικνύουν εμπράκτως πως το σχολείο μας βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα σχολεία του εθνικού συστήματος παιδείας.

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ εύχονται στους επιτυχόντες  δημιουργικές και επιτυχημένες σπουδές, καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία και επιτυχίες στο νέο τους ξεκίνημα.Συγχαίρουμε ακόμη και τους γονείς που στάθηκαν δίπλα τους, τους πρόσφεραν την απαιτούμενη βοήθεια, τους καθοδήγησαν, τους συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και τις ανησυχίες τους και τους στήριξαν για να πετύχουν το στόχο τους.

Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους που είχαν θέσει, ευχόμαστε καλή δύναμη για μια νέα προσπάθεια, που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία. Η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν είναι η μοναδική ευκαιρία για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Η ζωή επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες αλλά και εκπλήξεις.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 2017

 

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10% 2016

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10% 2015

 

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2017

Ιούν 02 2017

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΠΕΘ.

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΠΕΘ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.

 

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στo Αστυνομικό Tμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την ώρα 15.00 της 15-06-2017.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται πρωτίστως στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα  και δευτερευόντως στα τηλέφωνα 2131520774, 2131520327.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΠΕΘ.

Μαΐ 02 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017

Επόμενα »