Feed
Άρθρα
Σχόλια

Ταινίες με θέματα όπως ο ρατσισμός, η μετανάστευση, τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι επιπτώσεις του φασισμού προβλήθηκαν  στο πλαίσιο της δράσης «Petit Plan – Νέοι Ορίζοντες» που πραγματοποιήθηκε  από τις 21 έως τις 25 Νοεμβρίου στο Hellenic American College, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές της ‘Α Λυκείου του σχολείου μας παρακολούθησαν δύο από αυτές της ταινίες. Συγκεκριμένα οι μαθητές του Α1 και του Α2 παρακολούθησαν την ταινία “Σχέδιο ειρήνης” και οι μαθητές του Α3  και Α4 την ταινία “Είμαι η Νοτζούμ : δέκα ετών διαζευγμένη”.

Το Petit Plan έχει ως σκοπό την καλλιτεχνική επιμόρφωση και την κοινωνική ευαισθητοποίηση των μαθητών Λυκείου μέσω του κινηματογράφου.

Όλες οι ταινίες έχουν προβληθεί ή διακριθεί σε διεθνή φεστιβάλ και συνάμα έχουν επιλεχθεί για προβολή σε νέες και νέους 15 ετών και άνω σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις εντυπώσεις των μαθητών μας από την παρακολούθηση των ταινιών στην εφημερίδα των μαθητών του σχολείου μας http://exoumeapopsh.blogspot.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων