Feed
Άρθρα
Σχόλια

 

  1. Πρόγραμμα αγωγής υγείας: «Εθνικό μαθητικό κοινοβούλιο της επιστήμης».

Η δράση πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα από την Οργάνωση ‘Science View’ σε συνεργασία με το τμήμα ΦΠΨ του ΕΚΠΑ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η ομάδα μας κατέκτησε το 1ο βραβείο στη θεματική ενότητα «Ο ανθρώπινος εγκέφαλος». Ο μαθητής μας Σκριμιζέας Ευστράτιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο αντίστοιχο «Ευρωπαϊκό μαθητικό κοινοβούλιο της επιστήμης» στο Μάντσεστερ της Μ. Βρεττανίας, στο διάστημα 22-27/7/2016.

Σύνδεσμοι:

Κοινοβούλιο της επιστήμης

Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

 Science View

  1. Πρόγραμμα AIESEC

Το 2ο ΓΕΛ Αλίμου σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό AIESEC εκπόνησε στην Αγγλική γλώσσα ένα πρόγραμμα προσομοίωσης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το τμήμα Γ1 πήρε το 1ο βραβείο καινοτόμας ιδέας για πρωτότυπη εκμάθηση της ιστορίας «Reliving history».

Το τμήμα Γ4 πήρε το 1ο βραβείο καλύτερης παρουσίασης με την προτεινόμενη επιχείρηση «HunGreek» (ανάδειξη ελληνικής κουζίνας με επιχείρηση στο Σεράγεβο της Βοσνίας).

Το τμήμα Β4 πήρε το 2ο βραβείο καλύτερης παρουσίασης με την προτεινόμενη επιχείρηση «Olympus» για τη δημιουργία ηλεκτρονικού παιχνιδιού με θέμα τον Πελοποννησιακό πόλεμο.

Σύνδεσμοι:

AIESEC

Εφημερίδα

  1. Αθλητικοί μαθητικοί αγώνες

Ο μαθητής Γκαραγκάνης Σωτήρης της Α΄τάξης ανεδείχθη 3ος στο μήκος στη Γ΄φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων που διεξήχθησαν στην Πάτρα.

Οι μαθητές της Α΄τάξης Τσιπούνης Σταύρος και Αγγελόπουλος Σπύρος κατέκτησαν την 1η θέση και η μαθήτρια Παντούβερη Νεφέλη την 2η θέση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Η μαθήτρια Γάκη Έλενα κατέλαβε:

Την 5η θέση στο μονό

Την 5η θέση στο διπλό

Την 4ηη θέση στο μικτό των Πανελλήνιων Αγώνων Τένις.

Η ομάδα βόλευ κοριτσιών κατέκτησε την 1η θέση στους αγώνες της περιφέρειας Δ΄Αθήνας.

 

Η Διευθύντρια

Σταμάτα Ρομποτή

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων