Feed
Άρθρα
Σχόλια

  Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 οι μαθητές του Α1 και του Α2 στα πλαίσια του μαθήματος της Πολιτικής Παιδείας επισκέφθηκαν τον ραδιοφωνικό σταθμό KISS FM.

  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του ραδιοφώνου, να αποκτήσουν την εμπειρία του σχεδιασμού και της παρουσίασης μιας ραδιοφωνικής εκπομπής καθώς και να σκεφτούν μια ακόμα πρόταση στην επαγγελματική τους αναζήτηση.

  Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές, αφού παρακολούθησαν μια εισαγωγική ομιλία για να κατανοήσουν τις βασικές δομές και λειτουργίες ενός ραδιοφωνικού σταθμού,  ξεναγήθηκαν στο On Air Studio και έστειλαν “ζωντανά” τις καλημέρες τους στους συμμαθητές τους από την εκπομπή της κ. Ελένης Νικολάου. Στη συνέχεια έκαναν μία σύντομη ηχογράφηση ο καθένας στο studio παραγωγής με τη βοήθεια του κ. Άκη Αναστασιάδη. Ακολούθησε συζήτηση με συντονιστή τον κ. Γιώργο Παπατριανταφύλλου, Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων και Σύμβουλο Επικοινωνίας του σταθμού, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία, τη διάθεση να απαντήσει σε όλες τις απορίες των παιδιών, την αμεσότητα, τη ζεστασιά του και τις πολύτιμες συμβουλές του.

  Το ραδιόφωνο,  όπως και κάθε χώρος που “φιλοξενεί” τη μουσική έχει μια γοητεία κι ένα μυστήριο που αξίζει να εξερευνήσουμε, προάγει τον πολιτισμό και όπως όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχει μια τεράστια δύναμη που οφείλουμε να μελετήσουμε. Ευχαριστούμε τον KISS FM για την ευκαιρία που μας έδωσε να ανακαλύψουμε κάποια από τα μυστικά του…

   Αγγελική Σκαρή

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων