Feed
Άρθρα
Σχόλια

  Στις 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας μια όμορφη γιορτή που έφερε κοντά μαθητές, γονείς και καθηγητές και “έκλεισε” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά που πέρασε.  
Οι ταλαντούχοι μουσικοί και τραγουδιστές, που έχουμε την τύχη να είναι μαθητές μας, γέμισαν το χώρο του θεάτρου με μελωδίες και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. 
Στη συνέχεια τα τμήματα κάθε τάξης διαγωνίστηκαν μεταξύ τους σε ένα παιχνίδι γνώσεων. Μέσα σε κλίμα αγωνίας και ενθουσιασμού νικητές αναδείχτηκαν τα τμήματα Α4, Β4 και Γ4.
Ακολούθησε το χορευτικό που μας “ταξίδεψε” σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας χορούς από διάφορα μέρη. Οι χορευτικές ικανότητες των μαθητών αλλά και η αγάπη τους για την Παράδοση κέρδισαν τις εντυπώσεις.
Δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα. Με την πολύτιμη συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η γιορτή “έκλεισε” με κεράσματα που “γλύκαναν” ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα και τις καρδιές μας.
Την ημέρα εκείνη περάσαμε πραγματικά υπέροχα. Τραγουδήσαμε, χορέψαμε, συγκινηθήκαμε, γελάσαμε, ανταλλάξαμε ευχές…Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και πολλές τέτοιες ζεστές, ανθρώπινες στιγμές!!!
Αγγελική Σκαρή

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση :

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων