Feed
Άρθρα
Σχόλια

Μια εκπληκτική  θεατρική παράσταση που συγκίνησε, προκαλώντας ταυτόχρονα το θαυμασμό δόθηκε από τους μαθητές του σχολείου μας, το Σάββατο 22/6/2913.

 Ήταν οι αριστοφανικές «Όρνιθες», που διδάχτηκαν από τις καθηγήτριες κ. Σάγου και κ. Στυλιανοπούλου και ανέβηκαν από ταλαντούχους μαθητές του σχολείου μας, αναδεικνύοντας το δυναμισμό και την ποιότητά του.

 Ευχαριστούμε τους μαθητές και τις καθηγήτριές τους, τους εκλεκτούς συναδέλφους μας  κ. Πράσινο  και κ. Ιωάννου,  που εργάστηκαν ανιδιοτελώς στη διδασκαλία των παραδοσιακών χορών και στα σκηνικά αντίστοιχα, καθώς και την κ. Βαρβάκη για την διδασκαλία των χορικών.

 

Ευχαριστούμε επίσης το Σύλλογο γονέων του σχολείου μας με πρόεδρο τον κ. Φραγκούλη για  την ουσιαστική υποστήριξή του, υλική και ηθική ,στην  προσπάθειά μας, που ευοδώθηκε, με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

 Eυχαριστούμε, τέλος ,τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Αλίμου και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του κ. Καρανικόλα, την υπηρεσία μικροέργων του Δήμου, τη Δημοτική Επιτροπή παιδείας καθώς και τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την υποστήριξη που μας προσέφεραν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων