2o Γενικό Λύκειο Πάτρας

Ηλεκτρονική υποβολή μηχανογραφικού 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ 2015

Η προθεσμία για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου λήγει την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015.

Οι υποψήφιοι  που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν μηχανογραφικό  μπορούν να απευθυνθούν στο Λύκειό τους από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και εφεξής για να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (password).  Για να δημιουργήσουν κωδικό ασφαλείας προσέρχονται οι ίδιοι και επιδεικνύουν το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους  ταυτότητα ή, σε περίπτωση αντιπροσώπου, πρωτότυπη εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.

Οι υποψήφιοι ΓΕ.Λ. των ετών 2014 και 2013 για το 10%, για να δημιουργήσουν κωδικό ασφαλείας, επιδεικνύουν την πρωτότυπη Βεβαίωση Πρόσβασης και την αστυνομική τους ταυτότητα, αν προσέλθουν οι ίδιοι. Σε περίπτωση αντιπροσώπου απαιτείται και πρωτότυπη εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.

Η ιστοσελίδα του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ για την δημιουργία ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ είναι:

http://exams.it.minedu.gov.gr

Οι υποψήφιοι μετά την ανακοίνωση των βαθμών θα μπορούν να τροποποιούν το προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο ή να προχωρήσουν στην οριστική υποβολή του (ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ= εκτύπωση της απόδειξης παραλαβής του Μηχανογραφικού Δελτίου του με Αριθμό Πρωτοκόλλου του Υπουργείου).

Ο υποψήφιος (ο ίδιος ή νόμιμα εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος) έχει το δικαίωμα μέσα στην προθεσμία υποβολής, ακόμα και αν έχει οριστικοποιήσει το ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ να προσέλθει στο Σχολείο του και να υποβάλλει αίτηση (με πρωτόκολλο του σχολείου) ζητώντας να αναιρεθεί το ήδη οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό Δελτίο. Ο Υποψήφιος θα πρέπει να ξαναμπεί στην εφαρμογή και μέχρι την 7 Ιουλίου να οριστικοποιήσει εκ νέου το προσωρινά πλέον αποθηκευμένο μηχανογραφικό του.

Τα Λύκεια θα παραμείνουν ανοιχτά για την υποστήριξη των υποψηφίων επιπλέον των τακτικών εφημεριών και:

  1. Την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015
  2. Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Αυτές τις ημέρες ο Διευθυντής και η Υποδιευθύντρια θα βοηθούν τους υποψηφίους είτε να αποκτήσουν password (αν δεν πρόλαβαν ή το έχασαν) είτε να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό είτε να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο για να το οριστικοποιήσουν εκ νέου.

Ο Διευθυντής του Σχολείου ελέγχει σε τακτά χρονικά διαστήματα την πρόοδο των οριστικοποιήσεων και  τηλεφωνεί σε όσους έχουν καθυστερήσει.

Από τη Διεύθυνση του 2ου ΓΕ.Λ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *