2o Γενικό Λύκειο Πάτρας

ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή η περίοδος των μετακινήσεων (μεταθέσεων, αποσπάσεων, βελτιώσεων κλπ.) συμπίπτει φέτος με την περίοδο των διακοπών, παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ενημερώνονται σχετικά με υπεραριθμίες, τοποθετήσεις και βελτιώσεις

είτε από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας (www.dide.ach.sch.gr)

είτε από τον διευθυντή του σχολείου με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο e-mail: 2lyk.patras@gmail.com

ή/και τηλεφωνικά.

Ο ενδεικτικός προγραμματισμός, όπως έχει ανακοινωθεί από το ΠΥΣΔΕ ΑΧΑΪΑΣ, έχει ως εξής:

Το ΠΥΣΔΕ με συνεδρίασή του στις 04/08 θα προβεί στη τελική επικύρωση των οργανικών κενών & υπεραριθμιών και θα προβεί σε πρόσκληση δήλωσης υπεραριθμίας και ταυτόχρονης υποβολής δηλώσεων προτίμησης σχολικών μονάδων για όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να κριθούν υπεράριθμοι, με ενδεικτικό χρονικό περιθώριο από Τρίτη 05/08 εώς και Πέμπτη 07/08.

Αμέσως μετά  θα προχωρήσει η κρίση / άρση υπεραριθμιών και η τοποθέτηση των υπεραρίθμων καθώς και η πρόσκληση υποβολής δηλώσεων για τοποθέτηση στα εναπομείναντα οργανικά κενά (εκπαιδευτικοί που είχαν υποβάλει βελτίωση θέσης, για οριστική τοποθέτηση, μετατεθέντες, υπεράριθμοι που το επιθυμούν και δεν έλυσαν την υπεραριθμία τους σε ίδια ή όμορη ομάδα σχολείων). Ενδεικτικό διάστημα υποβολής αιτήσεων οργανικών τοποθετήσεων 12/08 – 20/08.

Οι προσωρινές τοποθετήσεις φέτος θα γίνουν με τα λειτουργικά κενά του Σεπτεμβρίου.

Αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ θα γίνουν μόνο για πολύ σοβαρούς λόγους και θα έπονται των παραπάνω υπηρεσιακών μεταβολών. Ενδεικτικό διάστημα για την υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων εντός ΠΥΣΔΕ είναι το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Συνοπτικά έως σήμερα για το 2ο ΓΕ.Λ.:

υπεραριθμίες: ΠΕ3, ΠΕ6, ΠΕ12, ΠΕ19-20

κενά: ΠΕ4, ΠΕ9.

Πάτρα, 30 Ιουλίου 2014

Από τη διεύθυνση του 2ου ΓΕ.Λ. Πατρών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *