2o Γενικό Λύκειο Πάτρας
  •  

Μπάσκετ αγοριών 2017

 

Επικράτηση του 2ου ΓΕΛ Πατρών (Λάγγουρα) στον Τελικό των Σχολικών Αγώνων Καλαθοσφαίρισης Α’ Φάσης ΓΕΛ-ΕΠΑΛ

Απονομή κυπέλλου

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα το 2ο ΓΕΛ Πάτρας επικράτησε με σκορ 58-44 της ομάδας του 4ου ΓΕΛ Πάτρας.

Ο Τελικός πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο γήπεδο της ΕΑΠ Πατρών στον Άγιο Διονύσιο και εντάσσεται στην διεξαγωγή της Α’ Φάσης για τα ΓΕΛ-ΕΠΑΛ.

Όλοι οι μαθητές και των δύο σχολείων με τη φροντίδα των συλλόγων καθηγητών κατέφθασαν στο γήπεδο όπου ενθάρρυναν και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών των δύο σχολικών ομάδων.

Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού το 2ου ΓΕΛ Πατρών είχε την πρωτοπορία και στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τις εύστοχες προσπάθειες των παικτών απογειώθηκε πάνω από δέκα πόντους με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 58-44 για το 2ο ΓΕΛ Πάτρας.

Η σύνθεση της ομάδας ήταν: (Γκιόλας Κων/νος καθηγητής φυσικής αγωγής 2ου ΓΕΛ)

Τσαουρδάς Άγγελος (Γ4)

Πανόπουλος Αντώνης (Β4)

Καραΐσκος Άγγελος (Β1)

Κατσουλάκος Πέτρος (Α2)

Μιχαλόπουλος Νικόλαος (Α3)

Σολωμός Φώτης (Α4)

Μάρκος Χρήστος (Α3)

Ξούλος Ιωάννης (Α3)

Βαβαρούτας Κωνσταντίνος (Β1)

Καπουράνης Ιωάννης (Α2)

Κογιώνης Γεώργιος Α2)

Μαυροειδής Άγγελος (Β3)

Πλοιαρχόπουλος Αθανάσιος (Γ4)

Δημητρίου Κωνσταντίνος (Γ1)

Λαμπρόπουλος Άγγελος (Γ2)

Οι μαθητές των δύο σχολείων ως φίλαθλοι έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό χειροκροτώντας τις προσπάθειες των σχολείων τους αλλά και των αντιπάλων. Ειδικά στο τέλος του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια των απονομών οι αθλητές και οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων καταχειροκρότησαν τις προσπάθειες των συναθλητών-συμμαθητών τους δίνοντας ένα εορταστικό πνεύμα στον τελικό.

Στον Αγώνα παρευρέθησαν ο «Νουρέγιεφ» του Ελληνικού Μπάσκετ Κώστας Πετρόπουλος όπου έκανε και τις απονομές των μεταλλίων στις δύο ομάδες, η υπεύθυνη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Αχαΐας κα Γεωργία Μητρογιάννη που απένειμε το κύπελλο στο 2ο ΓΕΛ Πάτρας, συνάδελφοι φυσικής αγωγής του Γραφείου Φυσικής Αγωγής που συνετέλεσαν στην εξαιρετική οργάνωση, οι σύλλογοι καθηγητών των δύο σχολείων καθώς και οι Διευθυντές των σχολείων Κουτρουμπής Γεώργιος (4ο ΓΕΛ) και Χαραλαμπίδη Ελισσάβετ (2ο ΓΕΛ).

Επίσης ευχαριστήρια δόθηκαν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Αχαΐας για τη στήριξη καθώς και στη διοίκηση της ΕΑΠ για την παραχώρηση του γηπέδου. Όλοι μαζί ευχήθηκαν στο 2ο ΓΕΛ Πάτρας καλή πορεία στη συνέχεια στο Περιφερειακό και Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Λυκείων, φέρνοντας ακόμα περισσότερες νίκες στην πόλη μας.

Απονομή κυπέλλου

 

Πανηγυρισμοί