Μια αλλιώτικη βραδιά

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία έζησαν όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν στην ποιητική βραδιά που διοργάνωσε το σχολείο μας στο φιλόξενο πατάρι των εκδόσεων Γαβριηλίδη, με αφορμή την έκδοση του τέταρτου βιβλίου των «Εφηβικών σκέψεων και συναισθημάτων».

book_skepseis 001

Μαθητές, γονείς και καθηγητές παρακολουθήσαμε με συγκίνηση τα παιδιά μας να απαγγέλλουν ποιήματά τους κι αισθανθήκαμε για μια ακόμη φορά περήφανοι. Μιλώντας εξ ονόματος των καθηγητών, ήταν για όλους μας ένα ξεχωριστό απόγευμα, που μας γέμισε συγκίνηση και περηφάνια και μας έδειξε το αληθινό πρόσωπο του σχολείου. Κλείνοντας, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γαβριηλίδη για την πολύπλευρη υποστήριξή του. Χωρίς τη δική του συμβολή τίποτε απ΄ όλα αυτά δε θα μπορούσε να γίνει. Και του χρόνου!

Έκθεση έργων Τεχνολογίας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε η έκθεση των έργων που έφτιαξαν τα παιδιά στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας. Η έκθεση, την οποία επισκέφτηκαν οι μαθητές την τελευταία μέρα των μαθημάτων, θα ανοίξει και για τους γονείς την ημέρα της γιορτής αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου.

 

Δείτε το στο slideshare.net
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση