Συνάντηση ομάδας μαθητών με τον Διευθυντή της ορχήστρας των χρωμάτων

Δείτε το στο slideshare.net

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος “Γνωριμία με τη ζωή και το έργο των μεγάλων Ελλήνων συνθετών” και του αφιερώματος στο Μάνο Χατζηδάκη πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο σπίτι του Δ/ντή της ορχήστρας των χρωμάτων Μίλτου Λογιάδη το Σάββατο 26/1/2013 από μια ομάδα μαθητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και με τη συνοδεία της Διευθύντριας του σχολείου Κας Κατσαμπούρη Φωτεινής και των καθηγητριών της μουσικής Κας  Παράσχου Μαρίνας και της φιλολόγου Κας Μαθέ Μαριάνθης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

[local /files/2013/01/DSCN1755_vct.asf]

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 οι μαθητές της Α΄ τάξης επισκέφτηκαν το μουσείο Βορρέ, oι μαθητές της Γ΄τάξης το Ευγενίδειο ίδρυμα και οι μαθητές της Β΄τάξης το Εθνικό αρχαιολογικό μουσείο με επίκεντρο το μηχανισμό των Αντικυθήρων.

Δείτε το στο slideshare.net

Φωτογραφίες από την επίσκεψή μας ατο Εθνικό αρχαιολογικό μουσείο.

Δείτε το στο slideshare.net

Δείτε το βίντεο που αφορά στο ναυάγιο των Αντικυθήρων με όσα είδαμε και θα θέλαμε να ξαναδούμε.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρόσκληση συμμετοχής στο Διεθνή διαγωνισμό βίντεο 2012-2013 Energy Bits, “Βιώσιμες ενεργειακές ιδέες: και τώρα ο λόγος σε σας!”

Ενημερωθείτε για το διαγωνισμό από το σχετικό έγγραφο Διαγωνισμός βίντεο και μέσα από το  δικτυακό τόπο του Energy Bits, www.ebitsvideo.com

Διαγωνισμός σκίτσου με θέμα “Η χρήση  του δρόμου είναι στο χέρι σου… Αύριο εγώ θα οδηγώ”. Ενημερωθείτε για το διαγωνισμό από το σχετικό έγγραφο Διαγωνισμός σκίτσου και μέσα από το δικτυακό τόπο www.educartoon.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση