Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες

Οι μαθητές της Α’ τάξης σχεδιάζουν με το πρόγραμμα Ζωγραφικής Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.

Οι μαθητές της Β΄ τάξης εύχονται για τα Χριστούγεννα μέσα από τις διαφάνειες που δημιούργησαν με χρήση του Powerpoint.

christ1.jpg

christ.jpg

christ2.jpg
Οι μαθητές της  Γ΄γυμνασίου δημιουργούν  χριστουγεννιάτικες λογκοεργασίες στο Microworlds pro. Εδώ χρησιμοποιούν  απλές εντολές γεωμετρίας  της χελώνας και δομή επανάληψης.

Ανακύκλωση

recycle1.jpg

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων του σχολείου μας πραγματοποιούνται παρουσιάσεις- ομιλίες για θέματα ανακύκλωσης  σε συνεργασία με το Δήμο Βριλησσίων και την TETRA PAK ΕΛΛΑΣ ΑΕ.  Το πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου μας.

  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

param2.pngΞεκίνησε στις 4 Δεκεμβρίου 2009 ημέρα Παρασκευή το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του σχολείου μας με τίτλο: “Το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον ως αφήγηση” και με θέμα: “Με αφορμή ένα παραμύθι, μια καλλιτεχνική δημιουργία, μια ιστορία…. γνωρίζω τον εαυτό μου και εντάσσομαι στο φυσικό και κοινωνικό μου περιβάλλον”

param1.png

Κάνε μια ευχή

image034.jpg

Το σχολείο μας αυτές τις μέρες συμμετέχει στο πρόγραμμα στο οποίο δραστηριοποιείται ο διεθνής φιλανθρωπικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός ” Κάνε Μια Ευχή ” που πραγματοποιεί ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, χαρά,  ελπίδα και δύναμη.  Με μια δωρεά των 2€ τα παιδιά θα προμηθευτούν από το σχολείο ένα αστέρι, στο οποίο μπορούν να γράψουν το όνομά τους και την ευχή τους. Το συμβολικό αυτό αστέρι γίνεται με τρόπο μαγικό ένα αστέρι αγάπης, προσφοράς και ελπίδας. Μέσα από το πρόγραμμα τα παιδιά θα μάθουν για το έργο του Make-A-Wish   (Κάνε -Μια -Ευχή) Ελλάδας καθώς επίσης και το οφέλη του εθελοντισμού.  Οι γονείς ας ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των  παιδιών τους   και ας ενημερώσουν σχετικά, φίλους και συνεργάτες.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση