Τελετή αποφοίτησης

Στις 19 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή με αφορμή το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς, στον προαύλιο χώρο του σχολείου, πραγματοποιήθηκε  η  τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄Γυμνασίου με την παρουσία του συλλόγου των καθηγητών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

 Ο Διευθυντής του σχολείου, Κος Γκόγκος Δημήτριος σε μια εξαιρετική ομιλία του, χαιρέτησε τους μαθητές και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια με πρόοδο και επιτυχία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Βριλησσίων Κος Ιωαννίδης και η αντιδήμαρχος Κα Κουβαρά που με τη σειρά τους ευχήθηκαν στους μαθητές.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παρέδωσε ένα αναμνηστικό CD σε κάθε μαθητή , σαν ενθύμιο από την τελευταία χρονιά φοίτησής τους στο Γυμνάσιο.

Στη συνέχεια  οι μαθητές ανέλαβαν δράση  και διασκέδασαν με  πολλή μουσική και χορό.

Δείτε παρακάτω ένα μικρό αντιπροσωπευτικό δείγμα από το CD που δόθηκε στους μαθητές.

[local /files/2009/06/memo_0002.WMV nolink]

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΈΤΟΥΣ 2008-2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2008-2009 ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/06/2009 ΣΤΙΣ  08.30 

ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΘΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/06/2009 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30/06/2009  ΑΠΟ ΩΡΑ 09.00 ΕΩΣ ΚΑΙ 12.00

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΑΝΑΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΡΑΠΤΩΝ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΡΑΠΤΩΝ

ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 30η ΙΟΥΝΙΟΥ 2009.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΨΟΥΣ: 3   ΕΥΡΩ   ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ.

   Βριλήσσια   22/06/2009

   Από το Γραφείο

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Σχ. Έτος 2008-2009

Οι μαθητές της  Β’ τάξης παρουσίασαν τις γραπτές τους εργασίες με θέμα “Μαθηματικά και Τέχνη” .

Οι εργασίες δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος των Μαθηματικών.

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Φωτογραφικό υλικό από την τριήμερη εκδρομή  της Γ’ Γυμνασίου του σχολείου μας.
΄
Η εκδρομή  πραγματοποιήθηκε στους προορισμούς :  Ακροκόρινθο, Μυκήνες, Ναύπλιο, Παλαμήδι, Δημητσάνα ( Μουσείο Υδροκίνησης) και στον Αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου.

Τις φωτογραφίες επιμελήθηκαν οι μαθητές :    Γραμμενίδης Κωνσταντίνος , Στεργιάδης  Γιάννης , Τζανιδάκης Φώτης

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα το Περιβάλλον

Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου γονέων και συμμετείχαν στο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα ” Το Περιβάλλον ” .

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι: Τσούμπρης  Βασίλειος   τμήμα Β4,  Τσεκούρας Χρήστος τμήμα Β4 ,  Κόκλας Ιωάννης  τμήμα Β2

Ελπίζουμε σε όλο και μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση στο θέμα του περιβάλλοντος. Είναι θέμα που αφορά  όλους μας και η αντίδρασή μας πρέπει να είναι άμεση.
                                                      

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση