Νοέ 17 2021

Ενημέρωση για τη σωματική υγεία

sex education

Τη Δευτέρα 15.11.2021, στο πλαίσιο του μαθήματος «Εργαστήρια δεξιοτήτων», πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου σχετικά με τη σωματική υγεία από την κα Δρεπανού Βασιλική, μαία της Β΄ Γυναικολογικής Κλινικής στο Αρεταίειο νοσοκομείο. Υπεύθυνες καθηγήτριες για τη συγκεκριμένη δράση ήταν η κα Φιλιππουπολίτου Ειρήνη και η κα Τουλιαρή Τριανταφυλλιά.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Νοέ 09 2021

Παράταση προθεσμίας για Ενισχυτική Διδασκαλία

Αγαπητοί γονείς,

Αν ενδιαφέρεστε το παιδί σας να παρακολουθήσει δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, μπορείτε να υποβάλετε τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση μέχρι και αύριο, Τετάρτη 10/11/2021, στο σχολείο μας.

Τηλ. Επικοινωνίας 210 8042788

Υπεύθυνη η υποδιευθύντρια κα Σταυρουλάκη

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Νοέ 08 2021

Διαγωνισμός Μαθηματικής Εταιρείας

εταιρεία
Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 82ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ». Το σχολείο μας συμμετείχε με 22 συνολικά μαθητές και μαθήτριες από τη Β’ και Γ’ τάξη.
Καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Οκτ 31 2021

Έκδοση σχολικής κάρτας μέσω Edupass

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του «edupass.gov.gr» επεκτείνεται στις Σχολικές Μονάδες της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής. Έτσι από τη Δευτέρα 1.11.2021 η σχολική κάρτα για την είσοδο των μαθητών στο σχολείο θα εκδίδεται μέσω του edupass (και όχι από την πλατφόρμα self-testing).

Παρακαλούμε να ενημερωθείτε σχετικά με τις απαιτούμενες ενέργειες από το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων:

https://www.minedu.gov.gr/news/50530-26-10-21-i-leitourgia-tou-edupass-gov-gr-epekteinetai-stis-sxolikes-monades-tis-dimosias-protovathmias-defterovathmias-ekpaidefsis-kai-eidikis-agogis

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Οκτ 12 2021

25ο Συνέδριο της ENOC για τα δικαιώματα των παιδιών

H Σοφία Παπαρσένη, μαθήτριά μας της Β’ τάξης, συμμετείχε στο 25ο Συνέδριο του Πανευρωπαϊκού οργανισμού που ασχολείται με τα δικαιώματα του παιδιού και συνεργάζεται με τις Ο.Ε.Σ. (Ομάδες Εφήβων Συμβούλων του Συνηγόρου του Παιδιού) των Ευρωπαϊκών χωρών. Φέτος τα θέματα που συζητήθηκαν είχαν κυρίως σχέση με τις επιπτώσεις που είχαν στα δικαιώματα των παιδιών οι νέες συνθήκες που δημιούργησε ο κορωνοϊός. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ  για να διαβάσετε το έγγραφο της μαθήτριας.

Συγχαρητήρια!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Επόμενα »