Μαρ 30 2023

Πρόσκληση πρακτορείων για υποβολή προσφορών

Συντάκτης: κάτω από 1

Ενημερώνουμε τα ενδιαφερόμενα τουριστικά πρακτορεία ότι έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα της ΔΔΕ β΄Αθήνας προκήρυξη για διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου μας στα Καλάβρυτα 17-18 Μαΐου 2023.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μαρ 30 2023

Ομαδική Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης στην Τεχνόπολη

Συντάκτης: κάτω από 1

xaralampakis

Ο καθηγητής Καλλιτεχνικών κ. Χαραλαμπάκης εκθέτει στην ομαδική έκθεση Σύγχρονης Τέχνης στην Τεχνόπολη από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μαρ 30 2023

Το σχολείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα και το συνέδριο CONNECT

Συντάκτης: κάτω από 1

connecting

Το CONNECT είναι ένα τριετές έργο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας «Horizon 2020» της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του «Επιστήμη με και για την Κοινωνία» (SwafS).

Το CONNECT απευθύνεται στα σχολεία, προσφέροντας ένα περιεκτικό και βιώσιμο μοντέλο για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των μαθητών/-τριών στην ενασχόληση με την επιστήμη, φέρνοντάς τους/τες σε επαφή με επαγγελματίες στο χώρο των επιστημών και εμπλέκοντας τους γονείς και την τοπική κοινότητα. Με άλλα λόγια, το CONNECT προσπαθεί να καλλιεργήσει την πεποίθηση ότι «η επιστήμη είναι για μένα».

Για 3 η συνεχόμενη χρονιά 4500 μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα υλοποιούν εκπαιδευτικά επιστημονικά σενάρια (science actions) ανοίγοντας το σχολείο στην κοινότητα.

Επιλεγμένες εργασίες μαθητών και μαθητριών θα παρουσιαστούν από τους/τις ίδιους/-ες στο CONNECT Student Conference 2023 που θα λάβει χώρα από τις 17 έως τις 19 Μαϊου 2023. Κατά τις δύο πρώτες ημέρες, οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, ενώ την τελευταία ημέρα το Συνέδριο θα διεξαχθεί δια ζώσης στο IBIS Hotel στο Ηράκλειο Κρήτης.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μαρ 28 2023

Νέα προκήρυξη για εκπαιδευτικό ταξίδι

Συντάκτης: κάτω από 1

Ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε νέα προκήρυξη για το εκπαιδευτικό ταξίδι του σχολείου μας σε Ελβετία, Γαλλία, Ιταλία από 2 έως 5 Μαΐου και καλούνται τα τουριστικά πρακτορεία να υποβάλουν τις προσφορές τους μέχρι τη Δευτέρα 3/3 στις 11:00 π.μ..

 Λήψη αρχείου

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μαρ 26 2023

Παρέλαση 25ης Μαρτίου!

Συντάκτης: κάτω από 1

.jpg

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Επόμενα »