Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:15.

Παρακαλούνται οι μαθητές μας να έχουν μαζί τους και τη σχολική τους τσάντα γιατί μετά τον αγιασμό θα μοιραστούν τα βιβλία της νέας χρονιάς.

Οι γονείς που δεν έχουν κάνει εγγραφή για τη νέα σχολική χρόνια μπορούν να την κάνουν την ημέρα του αγιασμού.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχεται στους μαθητές μας μια καλή, χαρούμενη και δημιουργική χρονιά, με υγεία.

Comments 0 σχόλια »

Καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α’ Γυμνασίου τη σχολική χρονιά 2018-2019 να κάνουν εγγραφή στο σχολείο από την Πέμπτη, 21/06/2018 έως και την Τρίτη, 26/06/2018 και ώρες 08:15 – 13:30, προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα και γνωρίζοντας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θα λαμβάνουν ενημερώσεις για τη φοίτηση των παιδιών τους.

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τρίτη, 12/06/2018 και ώρα 12:00.

Την Τετάρτη, 13/06/2018 θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές που πιθανώς θα παραπεμφθούν στην Β’ εξεταστική περίοδο του Ιουνίου. Η παρακολούθηση της ενισχυτικής διδασκαλίας είναι υποχρεωτική.

Οι έλεγχοι με την τελική επίδοση των μαθητών θα δοθούν στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών από την Τετάρτη, 20/06/2018 έως και την Παρασκευή, 22/06/2018 και ώρα 08:30 έως 13:30.

 

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς

παρακαλούμε να προσέλθετε την Πέμπτη, 31/5/2018 και ώρα 11:00 – 13:00 για να ενημερωθείτε για την επίδοση των μαθητών κατά το β’ τετράμηνο.

Πατήστε το λινκ που ακολουθεί για να δείτε σε ποια αίθουσα θα βρείτε τους καθηγητές που διδάσκουν στα παιδιά σας και το λινκ για το πρόγραμμα εξετάσεων Ιουνίου 2018

Έλεγχοι-Β’ τετράμηνου

Πρόγραμμα_εξετάσεων_Ιουνίου_2018

 

 

Comments 0 σχόλια »

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου

σας προσκαλούν στα

«Μελιστορίσματα»

Ένα ταξίδι σε γεγονότα – σταθμούς της ελληνικής Ιστορίας

με όχημα τη λογοτεχνία και τη μουσική

Δευτέρα, 21/05/2018, ώρα: 19:30

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

(Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού)

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς,

η παρουσία σας στην Έκθεση Τεχνολογίας του σχολείου μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19/05/2018 και ώρα 17:30 – 20:00, θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Σας περιμένουμε…

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς

για την εγγραφή των μαθητών μας στην Α’ Λυκείου Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου την σχολική χρονιά 2018 – 2019 παρακαλούμε να ακολουθήσετε με προσοχή τις αναλυτικές οδηγίες που ακολουθούν. Τα πρώτα 4 βήματα είναι κοινά, είτε κάποιος μαθητής επιλέγει Γενικό είτε επαγγελματικό (ΕΠΑΛ) Λύκειο, ενώ στη συνέχεια περιγράφεται η εγγραφή μαθητών σε ΕΠΑΛ και από τη σελίδα 25 και μετά η εγγραφή μαθητών σε Γενικό Λύκειο.

Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής – Δήλωσης Προτίμησης στα ΓΕΛ ΕΠΑΛ

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς,

για πληρέστερη ενημέρωσή σας σχετικά με τη διαδικασία των εγγραφών των μαθητών που πρόκειται να φοιτήσουν τη σχολική χρονιά 2018 – 2019 στην Α’ Λυκείου (είτε Γενικού είτε Επαγγελματικού) παρακαλούμε να πατήσετε τον σύνδεσμο που ακολουθεί.

https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/eggrafes_0.pdf

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας οι εγγραφές των μαθητών που αποφοιτούν από τη Γ’ Γυμνασίου και εγγράφονται κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019 στην Α’ Λυκείου θα γίνονται ηλεκτρονικά (Ηλεκτρονικές Αιτήσεις Εγγραφών).

Αυτό σημαίνει ότι ο κηδεμόνας που θα καταχωριστεί από το σχολείο στο πληροφοριακό σύστημα Μyschool είναι και εκείνος, με τους κωδικούς του οποίου (κωδικοί ΓΓΠΣ –taxis.net) θα χρησιμοποιηθούν για την είσοδο στην εφαρμογή e-εγγραφές.

Μόλις θα έχουμε πιο συγκεκριμένες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας, θα ενημερωθείτε άμεσα.

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς
σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας και ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, με τη συνεργασία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μέριμνα», η οποία ειδικεύεται στην αντιμετώπιση της απώλειας και του πένθους, έχουν προγραμματίσει την Τετάρτη 28 Μαρτίου, ώρες 16:30-20:30, στο Πολιτιστικό-Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Κύπρου 68, Αργυρούπολη) μια συνάντηση, όπου θα συζητηθούν ο τρόπος διαχείρισης της θλίψης και του πόνου, καθώς και το πώς μπορούμε να συμβάλουμε, ώστε όλοι όσοι -ενήλικοι ή ανήλικοι- βρεθούν ξαφνικά αντιμέτωποι με παρόμοια επώδυνα γεγονότα, εντός και εκτός σχολείου, να αισθανθούν πιο ικανοί να τα αντιμετωπίσουν και σταδιακά η ζωή τους να επανέλθει σε μια κανονικότητα.

Comments 0 σχόλια »

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων