Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι η επίδοση ελέγχων του α’ τετραμήνου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00 – 14:00.

Πατήστε τον σύνδεσμο που ακολουθεί για να ενημερωθείτε σε ποια αίθουσα θα βρείτε τους διδάσκοντες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ Α΄ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ 2019

Comments 0 σχόλια »

Η ομάδα 2GM του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου με τον υπεύθυνο καθηγητή της, κ. Καζνέση Β. και την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας οργάνωσε λαχειοφόρο αγορά με διπλό στόχο. Αφενός για να ενισχυθούν τα οικονομικά της ομάδας ώστε να μπορέσει να συμμετέχει στο διαγωνισμό Τεχνολογίας «Land Rover 4×4 in schools» και αφετέρου για να ενισχύσει κοινωνικές δομές της πόλης του Μοσχάτου, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, την Κοινωνική Μέριμνα και το «Καλάθι της Μεσοποταμίας». Η προσπάθειά τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Παράδοση των δώρων από μέλη της ομάδας 2GM του σχολείου μας στους μεγάλους τυχερούς της λαχειοφόρου πού διενέργησαν.

       

Παράδοση από εκπροσώπους της ομάδας 2GM του σχολείου μας, στο Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας , δωροεπιταγών αξίας 200€ , αποτέλεσμα της λαχειοφόρου που διενήργησαν.

  

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου για την ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook: «Οι μαθητές της ομάδας 2GM του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου με επισκέφτηκαν στο Γραφείο μου προκειμένου να παραδώσουν δωροεπιταγές αξίας 200€ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Οι μαθητές διοργάνωσαν λαχειοφόρο αγορά με τη στήριξη του Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου προκειμένου να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων τους για τη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο διαγωνισμό τεχνολογίας, αλλά και για να ενισχύσουν με δωροεπιταγές το Κοινωνικό Παντοπωλείο και άλλους φορείς αλληλεγγύης και προσφοράς της πόλης μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που κουράστηκαν μέσα στις γιορτές προκειμένου να μπορέσουν να επιτύχουν το στόχο τους και να προσφέρουν σε όσους έχουν ανάγκη, στο Σύλλογο Γονέων που τους στήριξε, αλλά και στους καθηγητές τους που τα συνόδευσαν σε όλη αυτή τη δράση! Είμαστε όλοι υπερήφανοι για αυτά τα παιδιά που θέτουν τέτοιους στόχους και τους υλοποιούν!»

Comments 0 σχόλια »

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη, 08/01/2019 λόγω των έντονων καιρικών φαινομενων.

Comments 0 σχόλια »

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

σας εύχονται

το 2019

να είναι γεμάτο

Υγεία, Αγάπη, Χαμόγελα, Αισιοδοξία και Δημιουργικότητα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα σχολεία ανοίγουν την Τρίτη, 8/1/2019

Comments 0 σχόλια »

Συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, Ιντρίζι Ιζαμπέλα που απέσπασε τον Πρώτο Έπαινο για τη συμμετοχή της στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Λογοτεχνικής Έκφρασης του Δήμου Βύρωνα με θέμα » Νεανικές Ανησυχίες » στο πλαίσιο της πολιτιστικής δράσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με τίτλο «Στο βλέμμα του Μπάιρον». Πάντα επιτυχίες!

Συγχαρητήρια επίσης στη φιλόλογο του σχολείου μας, κ. Καρμίρη Τρ., που με την προσωπική της συνδρομή στηρίζει και καθοδηγεί τους μαθητές μας στις λογοτεχνικές τους προσπάθειες.

Comments 0 σχόλια »

Οι μαθητές της χορωδίας μας, με την καθηγήτρια της Μουσικής, κ. Αθανασίου Ε., επισκέφθηκαν το γηροκομείο Μεγαλόχαρη και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους ηλικιωμένους. Μακάρι τους απόμαχους της ζωής να μην τους θυμόμαστε μόνο τις άγιες μέρες των γιορτών.

Και βέβαια δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε το Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, κ. Ευθυμίου. Τον επισκεφθήκαμε για να πούμε τα κάλαντα και να μεταφέρουμε τις ευχές της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων.

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 6/12/2018 έχει προγραμματιστεί σχολικός περίπατος στο κέντρο πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Οι μαθητές έρχονται κανονικά στο σχολείο στις 08:15 για να αναχωρήσουμε με τα πόδια για το κέντρο και θα επιστρέψουμε στο χώρο του σχολείου περίπου στις 12:30. Λόγω του προγραμματισμένου σχολικού περιπάτου η καθιερωμένη ενημέρωση των γονέων από τους καθηγητές δεν θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη.

Comments 0 σχόλια »

Οι μαθητές μας βραβεύονται και πάλι…

Οι μαθητές μας Κουκουράβα Ε., Κουνέλης Σ. και Λάζαρη Κ. βραβεύτηκαν το Σάββατο, 24/11/2018 στον 5ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Οι εικόνες των σχολικών βιβλίων πηγή έμπνευσης και καλλιτεχνικής δημιουργίας» που συνδιοργάνωσαν το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι μαθητές μας Ταπεινού Λ. και Χατζημανώλης Β. βραβεύτηκαν την Κυριακή, 25/11/2018 στον 37ο Πανελλήνιο/65ο Πανευρωπαϊκό Μαθητικό Διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας των Σχολείων με θέμα «Οραματιζόμαστε το μέλλον μας«.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και πάντα επιτυχίες !!!

Συγχαρητήρια επίσης και στη φιλόλογο του σχολείου μας, κ. Καρμίρη Τ., για την αμέριστη υποστήριξη και εμψύχωση των μαθητών μας σε κάθε προσπάθειά τους.

Ευχαριστούμε τέλος και το δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, κ. Αντρέα Ευθυμίου που μας τίμησε με την παρουσία του και στις δυο τελετές βράβευσης.

           

                

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι λόγω αλλαγής του ωρολογίου προγράμματος του σχολείου οι ώρες υποδοχής των κάτωθι εκπαιδευτικών διαμορφώνονται ως εξής:

Ανδρινοπούλου Α.: Πέμπτη, 5η ώρα (11:50 – 12:30)

Τζουανάκη Μ.: Πέμπτη, 3η ώρα (10:05 – 10:50)

Οι υπόλοιπες ώρες παραμένουν ίδιες, σύμφωνα με την ενημέρωση που ήδη έχετε λάβει.

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς

σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 22/11/2018, τα σχολεία που ανήκουν στην ΕΛΜΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ-ΜΟΣΧΑΤΟΥ δεν θα λειτουργήσουν προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να λάβουν μέρος στην Τακτική Γενική τους Συνέλευση.

Comments 0 σχόλια »

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων