Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 6/12/2018 έχει προγραμματιστεί σχολικός περίπατος στο κέντρο πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Οι μαθητές έρχονται κανονικά στο σχολείο στις 08:15 για να αναχωρήσουμε με τα πόδια για το κέντρο και θα επιστρέψουμε στο χώρο του σχολείου περίπου στις 12:30. Λόγω του προγραμματισμένου σχολικού περιπάτου η καθιερωμένη ενημέρωση των γονέων από τους καθηγητές δεν θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη.

Comments 0 σχόλια »

Οι μαθητές μας βραβεύονται και πάλι…

Οι μαθητές μας Κουκουράβα Ε., Κουνέλης Σ. και Λάζαρη Κ. βραβεύτηκαν το Σάββατο, 24/11/2018 στον 5ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Οι εικόνες των σχολικών βιβλίων πηγή έμπνευσης και καλλιτεχνικής δημιουργίας» που συνδιοργάνωσαν το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι μαθητές μας Ταπεινού Λ. και Χατζημανώλης Β. βραβεύτηκαν την Κυριακή, 25/11/2018 στον 37ο Πανελλήνιο/65ο Πανευρωπαϊκό Μαθητικό Διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας των Σχολείων με θέμα «Οραματιζόμαστε το μέλλον μας«.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και πάντα επιτυχίες !!!

Συγχαρητήρια επίσης και στη φιλόλογο του σχολείου μας, κ. Καρμίρη Τ., για την αμέριστη υποστήριξη και εμψύχωση των μαθητών μας σε κάθε προσπάθειά τους.

Ευχαριστούμε τέλος και το δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, κ. Αντρέα Ευθυμίου που μας τίμησε με την παρουσία του και στις δυο τελετές βράβευσης.

           

                

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι λόγω αλλαγής του ωρολογίου προγράμματος του σχολείου οι ώρες υποδοχής των κάτωθι εκπαιδευτικών διαμορφώνονται ως εξής:

Ανδρινοπούλου Α.: Πέμπτη, 5η ώρα (11:50 – 12:30)

Τζουανάκη Μ.: Πέμπτη, 3η ώρα (10:05 – 10:50)

Οι υπόλοιπες ώρες παραμένουν ίδιες, σύμφωνα με την ενημέρωση που ήδη έχετε λάβει.

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς

σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 22/11/2018, τα σχολεία που ανήκουν στην ΕΛΜΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ-ΜΟΣΧΑΤΟΥ δεν θα λειτουργήσουν προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να λάβουν μέρος στην Τακτική Γενική τους Συνέλευση.

Comments 0 σχόλια »

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ 5 ΑΣΚΗΣΗ ΤΖΟΥΑΝΑΚΗ

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς

σας προσκαλούμε στη γιορτή της 17ης Νοέμβρη

που θα πραγματοποιηθεί

την Παρασκευή, 16/11/2017 και ώρα 09:15

στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 7/11/2018 τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι , λόγω της διεξαγωγής εκλογών αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς μπορείτε να δείτε  τις ώρες ενημέρωσης των γονέων από τους καθηγητές του σχολείου μας για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019 πατώντας το αρχείο που ακολουθεί:Λήψη αρχείου

Comments 0 σχόλια »

Το Σάββατο, 20-10-2018 οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου, Τζιμούλης Ι., Τσιρώνης Β. και Χατζημανώλης Β, με την καθοδήγηση και στήριξη της κ. Μουτσέλου Π., καθηγήτριας Πληροφορικής του σχολείου μας συμμετείχαν στο CodeAthon: «Βελτιώστε το παιχνίδι και παίξτε!». Μία πρωτοβουλία για προγραμματισμό κώδικα από τους μαθητές, η οποία διοργανώθηκε ταυτόχρονα σε 4 ελληνικές πόλεις από τους οργανισμούς STEM Education, WRO Hellas, COSMOTE και υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Σχολικού Δικτύου, στο πλαίσιο του Europe Code Week 2018.
To CodeAthon αποτελεί την πρώτη συντονισμένη δράση που διοργανώνεται από επίσημους φορείς της Ελλάδας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Προγραμματισμού. Υλοποιήθηκε από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, την ΟΤΕ Academy, το ACT-American College of Thessanloniki και το Δήμο Τρικκαίων. Ήταν μια γιορτή δημιουργικότητας στο πεδίο των ψηφιακών παιχνιδιών με χρήση προγραμματισμού σε Scratch.
Στόχοι της δράσης αποτέλεσαν η απόκτηση μιας δημιουργικής στάσης των μαθητών απέναντι στον προγραμματισμό, ανάπτυξη συνεργατικού πνεύματος, η υλοποίηση projects και η επίλυση προβλημάτων, δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τον 21ο αιώνα.

Comments 0 σχόλια »

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου

σας προσκαλεί

την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 09:15

στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας

για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ

Comments 0 σχόλια »

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων