Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου

σας προσκαλεί

την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 09:00

στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας

για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ

 

Comments 0 σχόλια »

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου, σας εύχεται καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη σε σας και στα παιδιά σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ζητάμε την εθελοντική σας συμμετοχή στις δράσεις – εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του σχολείου, την απαραίτητη συμμετοχή σας στις συνελεύσεις και την ετήσια συνδρομή σας (5€).

Οι τακτικές συνεδριάσεις του Δ.Σ. του συλλόγου είναι ανοικτές προς τα μέλη του, που μπορούν να παρακολουθούν κάθε πρώτη (1η) Τετάρτη του μήνα στις 19:00μμ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.

Τρόποι επικοινωνίας με το ΔΣ του συλλόγου είναι μέσω email: Syl2ogymnasio@gmail.com και στη σελίδα του Facebook: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

Το ΔΣ Συλλόγου

Πρόεδρος                :    Βέτση Σοφία

Αντιπρόεδρος         :    Μπελαδάκη Πηνελόπη

Γενική Γραμματέας :    Σαργιώτη Κωνσταντίνα

Ταμίας                     :    Κουκούλη Κωνσταντίνα

Ειδική Γραμματέας :    Μαυρή Κυριακή

Έφορος                    :    Μαλιαρού Κωνσταντίνα

Μέλος                      :    Βογιατζόγλου Σταύρος

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ενισχυτικής διδασκαλίας για τη σχολική χρονιά 2019-20120. Η Ενισχυτική Διδασκαλία για τους μαθητές του Γυμνασίου περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Αγγλικά  (για Α’ Γυμνασίου) και Χημεία (όλα τα μαθήματα για Β’ και Γ’ Γυμνασίου). Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από ένα (01) μάθημα μέχρι και όλα.

Οι γονείς καλούνται να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση για τα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν τα παιδιά τους στην Ενισχυτική Διδασκαλία.

Η δήλωση του γονέα είναι δεσμευτική. Δεν γνωρίζουμε όμως ακόμη ούτε σε ποιο σχολείο της περιοχής θα γίνονται τα μαθήματα, ούτε και το ακριβές ωράριο (ποια μαθήματα θα γίνονται ποιες μέρες και ώρες).

Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους στην ενισχυτική διδασκαλία παρακαλούνται να προσέλθουν στο σχολείο για να συμπληρώσουν τη δήλωση το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019. 

Μπορείτε να κατεβάσετε την Υπεύθυνη Δήλωση από τον υπερσύνδεσμο που ακολουθεί:

Υπεύθυνη δήλωση ενισχυτικής

 

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς, σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 14/10/2019 στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, προκειμένου να ενημερωθείτε, από τη διεύθυνση και τους καθηγητές που διδάσκουν στην Α’ τάξη, για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου και γενικότερα τη μαθησιακή – εκπαιδευτική διαδικασία.

Στη συγκέντρωση θα παρευρίσκονται και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για να σας ενημερώσουν για το έργο του συλλόγου.

Comments 0 σχόλια »

Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9:20.

Παρακαλούνται οι μαθητές μας να έχουν μαζί τους και τη σχολική τους τσάντα γιατί μετά τον αγιασμό θα μοιραστούν τα βιβλία της νέας χρονιάς.

Οι γονείς που δεν έχουν κάνει εγγραφή για τη νέα σχολική χρόνια μπορούν να την κάνουν την ημέρα του αγιασμού.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχεται στους μαθητές μας μια καλή, χαρούμενη και δημιουργική χρονιά, με υγεία.

Comments 0 σχόλια »

Συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας Παναγοπούλου Κατερίνα ( Β Γυμνασίου), που απέσπασε το 1ο Βραβείο (κατηγορία Διήγημα) στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής με τίτλο «Πες το ποιητικά, πες το με μια ιστορία: έχει φύλο η καρδιά;» που τον συνδιοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Συγχαρητήρια επίσης και στη φιλόλογό μας, κ. Καρμίρη Τρ. για την ενίσχυση και την εμψύχωση των μαθητών μας.

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο το σχολείο θα είναι ανοικτό κάθε Τρίτη και ώρες 08:30 – 13:30.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Comments 0 σχόλια »

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών που θα φοιτήσουν τη σχολική χρονιά 2019-2020 στην Α’ Γυμνασίου να προσέρχονται στο σχολείο από τη Δευτέρα 24/06/2019 έως και την Πέμπτη, 27/06/2019 (08:00 – 13:30) για την εγγραφή των παιδιών τους. Δεν απαιτείται από τους γονείς να προσκομίσουν κάποιο έγγραφο, αλλά οφείλουν να δώσουν στο σχολείο έγκυρο mail και κινητό τηλέφωνο.
Το ίδιο ισχύει και για τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που θα φοιτήσουν την νέα σχολική χρονιά στην Β’ και Γ’ Γυμνασίου.

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών (περιλαμβάνονται η προφορική βαθμολογία β’ τετραμήνου, η βαθμολογία των γραπτών εξετάσεων και ο τελικός βαθμός)  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 11/06/2019 και ώρα 11:00 – 13:30. Παρακαλείσθε για την ακριβή τήρηση του ανωτέρω ωραρίου. Σε καμία περίπτωση δεν θα δοθούν νωρίτερα οι έλεγχοι την Τρίτη, 11/06/2019.

 

Τους καθηγητές των μαθητών μας μπορείτε να βρείτε στις αίθουσες:

Α1 (2ος όροφος) κ. Καρμίρη (Ε*)
Α2 (2ος όροφος) κ. Ανδρινοπούλου (Ε*) – κ. Ζωνάκη
Α3 (2ος όροφος) κ. Παπαδοπούλου (Ε*)– κ. Ρέτσος
Β1 (1ος όροφος) κ. Ζωσιμάδη (Ε*) – κ. Καϊάφα
Β2 (1ος όροφος)  κ. Γκαγκανάτσος (Ε*) – κ. Μπακαλογιάννης
Β3 (1ος όροφος) κ. Χατζηνικολάου (Ε*)
Β4 (1ος όροφος) κ. Γκίκα (Ε*) – κ. Παυλάτος
Γ1 (1ος όροφος) κ. Κοτζαμπασάκης (Ε*)- κ. Τζουανάκη
Γ2 (2ος όροφος) κ. Μουτσέλου (Ε*) – κ. Ζήκα
Γ3 (1ος όροφος) κ. Καζνέσης (Ε*)  – κ. Μαλαματάρη
Γραφείο Υποδιευθυντή (ισόγειο) κ. Αλεξόπουλος

 

Γραφείο Διευθύντριας (ισόγειο) κ. Δασακλή

 

 

Σε περίπτωσης αδυναμίας προσέλευσης στην παραπάνω ημερομηνία, τους ελέγχους μπορείτε να παραλαμβάνετε και την Πέμπτη, 13/06/2019 και Τετάρτη, 19/06/2019 (11:00 – 13:30).

 

Από τη Διεύθυνση

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας οι εγγραφές των μαθητών που αποφοιτούν από τη Γ’ Γυμνασίου και εγγράφονται κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020 στην Α’ Λυκείου θα γίνονται ηλεκτρονικά (Ηλεκτρονικές Αιτήσεις Εγγραφών) μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr  συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την 22η Μαΐου και ώρα 10:00 έως τη 17η Ιουνίου 2019 και ώρα 00:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην παραπάνω διεύθυνση μπαίνει ο γονιός που έχει δηλώσει ότι είναι ο κηδεμόνας του μαθητή στο σχολείο, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς ΓΓΠΣ –taxis.net.

Εφιστάται η προσοχή, σε περίπτωση γονέων/κηδεμόνων των οποίων τα ατομικά στοιχεία αναγράφονται στο ΓΓΠΣ (taxis) με λατινικούς χαρακτήρες, να ενημερώσουν τη Διευθύντρια της σχολικής μονάδας προκειμένου η τελευταία να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να συμφωνούν τα στοιχεία του κηδεμόνα, που έχουν καταχωρισθεί στο myschool με αυτά που εμφανίζονται στο taxis.net.

Οι μαθητές/-τριες, που επιθυμούν να φοιτήσουν σε ΓΕΛ, δεν δηλώνουν σχολείο προτίμησης στην εφαρμογή e-eggrafes, αλλά τοποθετούνται σύμφωνα με απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανάλογα με την περιοχή της μόνιμης κατοικίας τους.

Οι κηδεμόνες των μαθητών/-τριών πρέπει να γνωρίζουν ότι η κατανομή τους σε ΕΠΑ.Λ. θα γίνει με βάση τη σειρά προτίμησης που δηλώθηκε και θα γίνει σε Τάξεις, Τομείς και Ειδικότητες που πληρούν τις προϋποθέσεις λειτουργίας τους.

Μετά την οριστική κατανομή τους σε συγκεκριμένο ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr και οφείλουν να παρουσιαστούν για την οριστική εγγραφή στο αντίστοιχο ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ.

Comments 0 σχόλια »

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων