• ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα του σχολικού έτους 2012-13 θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου μας την Τετάρτη, 19/06/2013 μετά τις 13.00.

 

  • ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΠΙΔΟΣΗΣ

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μπορούν από Πέμπτη 20/06/2013 και ώρες 09.00 – 12.00 να προσέρχονται στο σχολείο για να παραλάβουν τους ελέγχους επίδοσης.

 

  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ Γ΄ ΤΑΞΗΣ

Τα Απολυτήρια θα σταλούν υπηρεσιακά στα Λύκεια, όπου και μπορούν να απευθύνονται οι γονείς και κηδεμόνες  για την εγγραφή στην Α΄ τάξη Λυκείου.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Γ΄ τάξης που επιθυμούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους σε ΕΠΑΛ πρέπει να το δηλώσουν ενυπόγραφα στον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος για να αποσταλούν τα απολυτήρια.

Σύμφωνα με την υπ` αριθμ. ΥΑ  32239/Γ2/23-03-2012 του ΥΠΔΒΜΘ οι μαθητές της Α΄τάξης του Γενικού Λυκείου επιλέγουν ως ξένη γλώσσα μία από τις γλώσσες που διδάχτηκαν στο Γυμνάσιο μεταξύ της Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής και Ισπανικής Γλώσσας. Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Γ΄ τάξης που επιθυμούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους σε ΓΕΛ πρέπει να δηλώσουν ενυπόγραφα στον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος την ξένη Γλώσσα που επιθυμούν να διδαχθούν τα παιδιά τους στο ΓΕΛ.

 

  • ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Τα απολυτήρια της ΣΤ΄ τάξης στέλνονται υπηρεσιακά από τα Δημοτικά σχολεία για την εγγραφή των μαθητών που θα φοιτήσουν το νέο σχολικό έτος 2013-14 στην Α΄ τάξη του Γυμνασίου.  

Οι εγγραφές των μαθητών που θα φοιτήσουν στη Β΄ και Γ΄ τάξη το νέο σχολικό έτος 2013-14 θα γίνονται παράλληλα με την παραλαβή των ελέγχων επίδοσης. 

 

  • ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται η λειτουργία της Ενισχυτικής Διδασκαλίας για τους μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου για το νέο σχολικό έτος 2013-14 στα εξής μαθήματα:

  • Α΄ τάξη

Μαθηματικά: τέσσερις (4) ώρες, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία: δύο (2) ώρες, Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία: τρεις (3) ώρες, Αγγλικά: τρεις (3) ώρες.

  • Β΄ τάξη

Μαθηματικά: τέσσερις (4) ώρες, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία: δύο (2) ώρες, Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία: δύο (2) ώρες, Φυσική: δύο (2) ώρες, Χημεία: μία (1) ώρα, Αγγλικά: μία (1) ώρα.

  • Γ΄ τάξη

Μαθηματικά: τέσσερις (4) ώρες, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία: δύο (2) ώρες, Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία: δύο (2) ώρες, Φυσική: δύο (2) ώρες, Χημεία: μία (1) ώρα, Αγγλικά: μία (1) ώρα.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας, πρέπει να το δηλώσουν ενυπόγραφα στον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος.

 

Ευχόμαστε σε όλη τη σχολική κοινότητα: μαθητές, γονείς, και συναδέλφους:

Καλό Καλοκαίρι!!!