Παράδοση βαθμολογίας

Την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου στις 11:45 πμ θα παραδοθεί σε γονείς και κηδεμόνες η βαθμολογίας του Α τετραμήνου.

 

Επιλογή προσφοράς για Τρίκαλα

Σήμερα, 4 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 13:00 στο Γραφείο του Δ/ντη η επιτροπή αξιολόγησης αποτελούμενη από τους: α) Παρασκευόπουλο Κων/νο, Δ/ντη του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου, β) Τζούλη Νικόλαο, καθηγητή και συνοδό, γ) Σκάζα Σοφία, εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και δ) την μαθήτρια Κεβάνι Ελεάνα από το 15/μελές Συμβούλιο των μαθητών, συνήλθε για την αξιολόγηση των νέων προσφορών για το εκπαιδευτικό ταξίδι στα Τρίκαλα- Μετέωρα μετά από την επαναπροκήρυξη της 30ης Ιανουαρίου 2020. Διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κατατεθεί από τα ταξιδιωτικά γραφεία καμία νέα προσφορά για το παραπάνω ταξίδι, καθιστώντας τη διαδικασία άγονη. Εκτιμώντας ότι ο χρόνος νέας επαναπροκήρυξης δεν είναι επαρκής, η επιτροπή αποφάσισε να προβεί στην αξιολόγηση των ήδη κατατιθεμένων προσφορών , όπως αυτές έχουν ήδη κατατεθεί στην προηγούμενη προκήρυξη (Πράξη 13η/30 -01-2020).

Κατά την αξιολόγηση προέκυψε ότι η προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου DIOGENIS TRAVEL δεν ανταποκρίνεται στον αριθμό μαθητών και συνοδών, οπότε και απορρίπτεται. Επίσης απορρίπτεται και η προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου ALKYONIS TRAVEL γιατί στην προτεινόμενη τιμή ανά μαθητή δεν περιλαμβάνεται η ημιδιατροφή. Ως εκ τούτων, επιλέγεται η προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου BISKOS TRAVEL και το κατάλυμα AMALIA HOTEL 4* με τιμή 134 Ευρώ ανά μαθητή, ως η πιο συμφέρουσα σε σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

Τζούλης Νίκος

Σκάζα Σοφία

Κεβάνι Ελεάνα

Κατοχή στην Κορινθία

Εργασία της μαθήτριας Λάμπρου Χρυσούλας στα πλαίσια του μαθήματος της Ιστορίας.

(υπ.καθ. κα Τσέκου)

Αξιολόγηση προσφορών εκπαιδευτικής επίσκεψης στα Τρίκαλα

Επαναπροκηρύσσεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος των τουριστικών γραφείων για την τετραήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στα Τρίκαλα επειδή διαπιστώθηκε ότι σε καμία προσφορά δεν πληρούνταν η δεσμευτική προϋπόθεση σχετικά με τη θέση των ξενοδοχείων στην πόλη των Τρικάλων. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν νέες κλειστές προσφορές σύμφωνα με την επαναπροκήρυξη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13:00 π.μ, συνεδρίασε στο γραφείο του Δ/ντή του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου η επιτροπή αξιολόγησης προσφορών για το εκπαιδευτικό ταξίδι στην ΚΡΗΤΗ, αποτελούμενη από α) τον κ. Παρασκευόπουλο Κων/νο, Δ/ντή του 2ου Γυμνασίου, ως πρόεδρο και συνοδό, β) την κ. Παραδείση Δήμητρα εκπαιδευτικό – συνοδό, γ) την κ. Σκάζα Σοφία, εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, δ) τον Καλέμι Τζουλιάνο, εκπρόσωπο του 15μελούς συμβουλίου των μαθητών.

Η Επιτροπή άνοιξε και αξιολόγησε τις προσφορές από τα τουριστικά γραφεία σχετικά με το προαναφερθέν ταξίδι το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί ακτοπλοϊκώς από 21/02/2020 μέχρι 25/02/2020, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας 33120/ΓΔ4/28-2-2017 (ΦΕΚ Β΄681). Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ο καθηγητής Χρήστος Μαντζώρος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ προσκαλεσμένος του σχολείου μας.

CHRISTOS   MANTZOROSHARVARD

   Το 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ευχαριστεί θερμά τον κορυφαίο καθηγητή του Πανεπιστημίου του HARVARD για την μεγάλη τιμή που έκανε στο σχολείο μας,  να ταξιδέψει από την Αμερική και να μιλήσει στους Κορίνθιους μαθητές μας!

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία,  η εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου, κατά την οποία ο κορυφαίος και Διεθνώς αναγνωρισμένος Ερευνητής – καθηγητής Ιατρικής, του ΠΡΩΤΟΥ στην Παγκόσμια κατάταξη Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ κ. Χρήστος Μαντζώρος, απευθύνθηκε όχι μόνον στους μαθητές του σχολείου μας, με μια καταπληκτική και μεστή περιεχομένου ομιλία του,  αλλά και στους μαθητές όλων σχεδόν των σχολείων της πόλης μας, Δημοσίων και Ιδιωτικών,  τα οποία συμμετείχαν με αντιπροσωπείες τους.  Το Θέμα του κ. καθηγητή: «Ο μαθητής μπροστά στις προκλήσεις μιας παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας»,  άκρως ενδιαφέρον και επίκαιρο, όπως είναι προφανές καθήλωσε το μαθητικό κοινό αλλά και τους Κορίνθιους γιατρούς και πολίτες της τοπικής μας κοινωνίας, οι οποίοι παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν με «θρησκευτική ευλάβεια» και προσήλωση  τον λόγο του μεγάλου Ερευνητή και επιστήμονα του Χάρβαρντ.  Ο Chris Mantzoros,  δεν τιμά και δοξάζει μόνον την Κορινθία και την Ελλάδα, αλλά  τιμά την Ιατρική  Επιστήμη και τον Ιατρικό κόσμο στο σύνολο του, Διαβάστε όλο το άρθρο »

Πρόγραμμα μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας 2019-20

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΥΤΙΚΗΣ AΠO 16-12-19

«Εργάνη» – Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες 2019

Οι πρώτες δημιουργίες μας στο Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων «Εργάνη».

Δείτε εδώ

Ετικέτες:

ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΝΕΑ – ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 

Παγκόσμιο ενδιαφέρον!

Το 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ συγχαίρει την Δρα ΕΛΕΝΑ ΚΟΡΚΑ για την μεγάλη ανακάλυψη της Αρχαίας Τενέας, αλλά και για την επιτυχία του Διεθνούς Αρχαιολογικού Συνεδρίου «Τροία – Τενέα – Ρώμη»! Διαβάστε όλο το άρθρο »

PARKING ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ & ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ…….

To 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ δημιουργεί, ευχαριστεί, προτείνει, παροτρύνει…….

Το σχολειό μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ: θέλοντας να διευκολύνει τους μαθητές του, που χρησιμοποιούν ως μέσον μετακίνησης, προς και από το σχολείο, το …..οικολογικό ποδήλατο, δημιούργησε στον αύλειο χώρο του, ένα  «Parking Ποδηλάτων», έτσι ώστε να τοποθετούνται τα ποδήλατα σωστά, να έχουν την δυνατότητα κλειδώματος στις μεταλλικές βάσεις, και να δημιουργείται μια καλαίσθητη εικόνα στον χώρο στάθμευσης των ποδηλάτων, χωρίς αυτά να είναι «ατάκτως εριμμένα» , και να κινδυνεύουν  να γρατσουνιστούν από την μεταξύ τους επαφή. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων