Αξιολόγηση προσφορών για εκπαιδευτική επίσκεψη -27 Απριλίου 2018

Σήμερα Πέμπτη 15/03/2018 ,στο γραφείο της Δ/νσης του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου και ώρα 13:30 συνεδρίασε η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών για την μετακίνηση 35 μαθητών του Γυμνασίου μας στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης μέσω του περιβαλλοντικού προγράμματος «ΝΕΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» στις 27/04/2018 στην Αίγινα .

Οι προσφορές με ΦΠΑ που κατατέθηκαν για ένα λεωφορείο Κόρινθος-Πειραιάς- Αίγινα –Κόρινθος (το λεωφορείο να περάσει στην Αίγινα) είναι οι εξής: Love your holiday Alkyonis TravelAgency DIOGENIS Travel Agency 450 ευρώ 451Ευρώ 409,20 ευρώ

Mετά την αξιολόγηση επιλέχτηκε το γραφείο DIOGENIS Travel Agency με κριτήριο την οικονομικότερη προσφορά

Εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου για τον Ν. Καζαντζάκη

Πατήστε εδώ για να δείτε την παρουσίαση.

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη της Α΄Τάξης σε τρία Μουσεία

Πατήστε εδώ για να δείτε την παρουσίαση.

Το 2ο Γυμνάσιο για 9η φορά στο Άγιο Όρος.

Πατήστε εδώ για να δείτε την παρουσίαση.

Μια συγνώμη για το 2ο Γυμνάσιο…

Σχετικά με την κίνηση μαθητών του 2ου Γυμνασίου να κρατήσουν την ελληνική σημαία μπροστά από τα μάρμαρα του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο.

Πατήστε εδώ.

Αξιολόγηση προσφορών για εκπαιδευτικές επισκέψεις – Μάρτιος 2018

Σήμερα Δευτέρα, 26/02/2018, στο γραφείο της Δ/νσης του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου και ώρα 13:30 συνεδρίασε η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών για τις μετακινήσεις των μαθητών του Γυμνασίου μας στο πλαίσιο διδακτικής επίσκεψης στις 5/3/2018 και εκπαιδευτικής ανταλλαγής των μαθητών μας με το Γυμνάσιο Hohenbaden, για το διάστημα από 16/3/2018 έως 21/3/2018, οι οποίες προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν ως εξής: Διαβάστε όλο το άρθρο »

Δαμουλή Έλενα – Ομιλία για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Download the PDF file .

Εικόνες από τη διδακτική επίσκεψη της Γ΄ τάξης στην Αθήνα

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του σχολείου μας επισκεφθήκαμε  τη διαδραστική έκθεση «Van Gogh Alive» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και τη Βουλή των Ελλήνων. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Πρόσκληση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

2018: ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ  &  ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

 Το 2018  ορίστηκε από την Ε.Ε. ως «Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

 Το 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,  το αφιερώνει  στο Νίκο Καζαντζάκη με αφορμή τα 60  χρόνια από το θάνατο του  και  τα  30 χρόνια  από την ίδρυση της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη (ΔΕΦΝΚ) στη Γενεύη  και  διοργανώνει  εκδήλωση με ομιλητές  προσκεκλημένους από την Ελβετία, τον Πρόεδρο & Ιδρυτή της ΔΕΦΝΚ κ. Στασινάκη Γιώργο και την Πρόεδρο του Ελβετικού Τμήματος της ΔΕΦΝΚ  κ. Rozmi Pahlisch – Τζάνου.

Στην εκδήλωση συμμετέχει το 4ο Λύκειο Κορίνθου και  το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κορίνθου, ενώ η όλη εκδήλωση  πραγματοποιείται  με την συμπαράσταση και ευγενική χορηγία του ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ καθώς και με την αρωγή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου.

 Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

Εκ της Διευθύνσεως του 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

«ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – ΓΛΥΠΤΑ του ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ: Τό 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ έδειξε το δρόμο»

http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/118322

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων