Πολιτιστική εξόρμηση στην Αθήνα, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, από το σύλλογο γονέων του σχολείου μας.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος γονέων του σχολείου μας διοργανώνει πολιτιστική εξόρμηση στην Αθήνα που περιλαμβάνει βόλτα στο ιστορικό κέντρο με το τρενάκι και παρακολούθηση της παράστασης «Ο Εμιλ και οι ντετεκτιβ» στο θέατρο του Ι.Μειζονος Ελληνισμού. Αναχώρηση 10:00 απο το 1ο δημοτικό και επιστροφή 19:30 περίπου. Περιμένουμε συμμετοχές. Κόστος 20 ευρώ.Πληροφορίες κα Τραγουστή και κα Τσιέλου
Διαβάστε κριτική της παράστασης στο παρακάτω link: https://theatromusicbooks.blogspot.gr/2016/11/blog-post_48.html

Παρουσίαση φωτογραφιών από τη σχολική γιορτή της 17 Νοέμβρη.

Συγχαρητήρια στα παιδιά!

Εκδρομή στον Ακροκόρινθο.

«Ανακοίνωση Μαθητικών Διαγωνισμών για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας»

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου (www.saferinternet4kids.gr) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, επίσημος εκπρόσωπος στην Ελλάδα του Πανευρωπαϊκού δικτύου INSAFE, διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς. Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου με κεντρικό μήνυμα  «Κάνε την αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο». Διαβάστε όλο το άρθρο »

Οδηγίες για την εποχική γρίπη 2016-17

Α.ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η διαχρονική παρακολούθηση του νοσήματος στην Ελλάδα δείχνει ότι η δραστηριότητα της εποχικής γρίπης συνήθως αρχίζει να αυξάνεται κατά τον Ιανουάριο, ενώ κορυφώνεται κατά τους μήνες Φεβρουάριο – Μάρτιο. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Εκλογές ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ.

Τα σχολεία αύριο, 2 Νοεμβρίου 2016, θα παραμείνουν κλειστά λόγω εκλογών των εκπαιδευτικών.

1ος Πανελλήνιος και Παγκύπριος Μαθητικός Λογοτεχνικός και Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός.

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν της θετικής εισήγησης του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) με το με αρ. πρωτ. 40/06-10-2016 Απόσπασμα Πρακτικού του Διοικητικού Συμβουλίου του, εγκρίνεται η διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου και Παγκύπριου Μαθητικού και Λογοτεχνικού και Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού που προκηρύσσει ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδος και απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας και της Κύπρου.
Ο διαγωνισμός θα είναι Λογοτεχνικός (ποίηση, διήγημα, δοκίμιο, θεατρικό έργο, παραμύθι) και Καλλιτεχνικός (ζωγραφική, κολλάζ, βίντεο, φωτογραφία) Διαβάστε όλο το άρθρο »

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Αρχίζει από 1η Δεκεμβρίου 2016 το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας στα Γυμνάσια.
Αιτήσεις μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2016.
ΟΙ μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν φροντιστηριακό μάθημα σε ένα ή σε όλα από τα εξης  μαθήματα
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία
Νεοελληνική Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία
Μαθηματικά
Φυσική
Χημεία
Αγγλικά
Την αίτηση δήλωση θα τη βρείτε στο Σχολείο ή στο σύνδεσμο

 

Υπεύθυνη Δήλωση μαθηματων

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2016

2οι ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το Εργαστήριο Αρχαίας Ρητορικής και Δραματικής Τέχνης του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει τους 2ους Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε. Μεσσηνίας, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, τους Σχολικούς Συμβούλους Φιλολόγων του Νομού Μεσσηνίας, τον Σύνδεσμο Φιλολόγων του Νομού Μεσσηνίας και την Ελληνική Ένωση για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση.  Διαβάστε όλο το άρθρο »

Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων