Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

u03A4u039Fu03A5u03A1u039Du039Fu03A5u0391 2 (1)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας, σας καλεί να ανταποκριθείτε στη σημαντική αυτή εκδήλωση που γίνεται  για εμάς. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

19ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Internet «ΛΥΣΙΑΣ»

Σας ενημερώνουμε ότι τα Εκπαιδευτήρια Δούκα διοργανώνουν τον 19ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμού μέσω Internet «ΛΥΣΙΑΣ», ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας (Δ΄, Ε΄ και Στ΄ Τάξεων Δημοτικού) και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «Ο ξένος – ο άλλος – ο διαφορετικός»

Το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους σε θέματα παιδείας και πολιτισμού, προκηρύσσουν λογοτεχνικό διαγωνισμό που απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με θέμα «Ο ξένος – ο άλλος – ο διαφορετικός». Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Ετικέτες: ,

Χριστουγεννιάτικη γιορτή – Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Η θεατρική ομάδα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού παρουσιάζει τη Χριστουγεννιάτικη παράσταση¨ Τα παιδιά και ο καινούριος χρόνος… ¨ Διαβάστε περισσότερα…

 

 

20ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Αστρονομίας και Διαστημικής 2015

Μαθητικός Διαγωνισμός Δημιουργικής γραφής

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ προκηρύσσουν τον Α΄ Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Παιχνίδια από τα… παλιά

Πριν από αρκετά χρόνια δεν υπήρχαν τηλεοράσεις και υπολογιστές για να απασχολούν τα παιδιά. Μέχρι που νύχτωνε τρέχαμε και παίζαμε σε δρόμους (δεν υπήρχαν ούτε αυτοκίνητα) και αλάνες με παιδιά συνομήλικά μας.

Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Ετικέτες:

Σχολική Εορτή 17 Νοέμβρη 2014

 

 

Ετικέτες:

Συγκέντρωση ειδών διατροφής για «Tο Χαμόγελο του Παιδιού» (μέχρι 12-12-2014).

Σας ενημερώνουμε ότι ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων, επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Ετικέτες: , ,

« 3ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης ‘’Γρηγόρης Πεντζίκης’’»

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Δράμας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ, ο Δήμος Δράμας και ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ eκπ@ιδευτικός κύκλος, Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »