Δρώμενο από τους μαθητές μας

 

Επετειακή εκδήλωση για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Επετειακή εκδήλωση της 17ης Νοέμβρη

Η επετειακή εκδήλωση της 17ης Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, 17/11/2017, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου στις 10:30 πμ.

28 Οκτώβρη 2017

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε φωτογραφίες από τη σχολική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου:

http://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/82112898&doc=282017-171115161447

Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Μίλτωνος Ιατρίδη

Στις 27 Οκτωβρίου 2017, στις 9:30π.μ. το 2ο Γμνάσιο Κορίνθου κατέθεσε στεφάνι στο άγαλμα του Μίλτωνος Ιατρίδη που βρίσκεται στο Φλοίσβο, απέναντι από την  Στρατιωτική Λέσχη Αξιωματικών.

Ο Μίλτων Ιατρίδης, κυβερνήτης του υποβρυχίου «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» κατόρθωσε στις 24 Δεκεμβρίου 1940 να βυθίσει στα Στενά  του Οτράντο τρία Ιταλικά  οπλιταγωγά που μετέφεραν όπλα στα παράλια της Αλβανίας για να ενισχυθούν οι ιταλικές μονάδες που προσπαθούσαν να νικήσουν τους Έλληνες, συμβάλλοντας τα μέγιστα στον αγώνα εναντίον του άξονα.

Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου κατέθεσαν στεφάνι στην προτομή του Μ. Ιατρίδη κυβερνήτης του θρυλικού υποβρυχίου Παπανικολής – video

Προσεχώς φωτογραφίες

Ετικέτες:

Δαλματικές ακτές.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα για το ταξίδι του σχολείου μας στις Δαλματικές ακτές:

 

 

Σχετική εικόνα

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στο πλαίσιο των σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων για την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού οι μαθητές της Α΄ και της Β΄ τάξης του σχολείου μας δημιούργησαν μια παρουσίαση με συνθήματα υπέρ του αθλητισμού:

4h_HSA

6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτόλειου Διηγήματος

Σας ενημερώνουμε ότι το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» προκηρύσσει τον «6 ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Πρωτόλειου Διηγήματος στη μνήμη της Καίτης Λασκαρίδη» για το σχολικό έτος 2017-2018 για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στόχος του διαγωνισμού είναι να ενισχύσει την αυτοέκφραση των εφήβων και να υποστηρίξει το μάθημα της Λογοτεχνίας και της Έκθεσης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας. Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να υποβάλουν το έργο τους μέχρι και την 31η Μαΐου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: Προκήρυξη 6ου Παν. Λογοτ. Διαγ. ΚΑΙΤΗ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ

5ος Πανελλήνιος Ανοιχτός Ατομικός Διαγωνισμός Σκακιστικού Σκίτσου.

Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Επετείου Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων – Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) διοργανώνει τον 5 ο Πανελλήνιο Ανοικτό Ατομικό Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου, στις 16-17 Δεκεμβρίου 2017, στα Καλάβρυτα. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και τη στήριξη του Καλλιμανοπούλειου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν, μεταξύ άλλων, οι μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες  πατήστε εδώ: Έγγραφο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΣΚΙΤΣΟ 2017-18

Καλή σχολική χρονιά!

 

 

 

αγιασμος 2 αγιασμος1

Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων