Πρόσκληση για παρατήρηση της διάβασης του Ερμή μπροστά από τον Ηλιακό Δίσκο

  Η ομάδα Αστρονομίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου σε συνεργασία με το 3ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου και με τη στήριξη  της Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , διοργανώνουν στις 9 Μαΐου, στον προαύλιο χώρο του 3ου Γενικού Λυκείου Κορίνθου, δράση  με αντικείμενο την παρατήρηση της διάβαση του πλανήτη Ερμή μπροστά από τον Ηλιακό δίσκο .   Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Επίσκεψη στη Μικρασιατική Στέγη

Ετικέτες:

Επί το έργον

1

Εργασίες μαθητών μας.

Ετικέτες:

Εργασία μαθητών της Β” Γυμνασίου: “Οι θεοί του Ολύμπου”

Ετικέτες:

Μονοήμερη εκδρομή στην Πάχη Μεγάρων και στο Σουσάκι.

«Μαθητική Λέσχη Ποίησης»

το Σάββατο 2 Απριλίου, 7.00μμ

 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορίνθου

Ο Δημήτρης Γαβαλάς, ποιητής, σχολικός σύμβουλος και η Μαίρη Χάψα, ποιήτρια, δρ. Κλασικής Φιλολογίας προσκαλούν τους μαθητές γυμνασίων και λυκείων Κορινθίας σε συνάντηση της «Mαθητικής Λέσχης Ποίησης» το Σάββατο  2 Απριλίου, στις 7.00μμ στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ποίηση του Γιώργου Σαραντάρη , ποιητή, φιλοσόφου και δοκιμιογράφου της Γενιάς του ’30. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤO EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ 27/06/2016 ΕΩΣ 30/06/2016

Σήμερα  Τρίτη 29/03/2016 στο γραφείο του Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου και ώρα 12:00 συνεδρίασε η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών για το εκπαιδευτικό ταξίδι στη Μακεδονία από 27/06/2016 έως 30/06/2016. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κιάτου μας καλούν να ρίξουμε σωσίβιο στην ΕΙΡΗΝΗ.

Οι μαθητές συγκεντρώνουν υπογραφές που θα στείλουν στο Ευρωκοινοβούλιο, στο Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, στη Βουλή των Ελλήνων και στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Αν συμφωενείτε, υπογράψτε:

https://secure.avaaz.org/el/petition/Eyrokoinovoylio_Diethnes_Kentro_Olympiakis_Ekeheirias_Voyli_ton_Ellinon_Oi_mathites_toy_1oy_EPAL_Kiatoy_mas_kaloyn_na_Ri/

Ετικέτες:

Εργασία στη Λογοτεχνία από τη μαθήτρια Γεωργία Νικολοπούλου.

Ετικέτες: