Διδακτικές Επισκέψεις

Την Τετάρτη 2/12/2015 θα πραγματοποιηθούν διδακτικές επισκέψεις και των τριών τάξεων του σχολείου μας. Διαβάστε όλο το άρθρο »

«Εθνικός Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας 2016- Θεματική ‘Η Γεύση των Λέξεων’- Θέματα ανά Βαθμίδα εκπαίδευσης»

Αναζητείστε χρήσιμες πηγές και εργαλεία στη σελίδα “Dis moi dix mots” http://www.dismoidixmots.culture.fr/ressources/depliant

 

4ο Μαθητικό Μουσικό Φεστιβάλ Κορινθίας

Το 4ο Μαθητικό Μουσικό Φεστιβάλ Κορινθίας θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Απριλίου 2016 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

ΙΔ΄ Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Δοκιμίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» σχολικού έτους 2015-2016.

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» στοχεύοντας στην ανάδειξη της προσωπικότητας, του έργου και της εποχής του Ελευθερίου Βενιζέλου προκηρύσσει τον ΙΔ΄ Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δοκιμίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» με θέμα:
«Η Προσωρινή Κυβέρνηση Θεσσαλονίκης (1916-1917) και ο ρόλος της στις εσωτερικές εξελίξεις». Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Αθήνα, 16/11/15

Αγαπητέ μαθητή, μαθήτρια,

Όλοι είδαμε στο Internet ή στα MME την εικόνα του πνιγμέ νου μικρού Αϊλάν, τις εικόνες των πνιγμένων βρεφών και των εξαθλιωμένων προσφύγων! Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ 2/12/2015 ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Σήμερα Δευτέρα 16/11/2015 στο γραφείο του Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου και ώρα 12:00 συνεδρίασε η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών για τις διδακτικές επισκέψεις στη Σαλαμίνα και στην Αθήνα που προγραμματίζεται να υλοποιηθεί στις 02/12/2015. Οι προσφορές που κατατέθηκαν είναι οι εξής: Διαβάστε όλο το άρθρο »

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΕΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ!

Το Σωματείο Λόγου και Τέχνης <<ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ>>, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, διοργανώνει εκδήλωση -αφιέρωμα στους δυο μεγάλους Έλληνες λογοτέχνες:
Οδυσσέα Ελύτη και Γεώργιο Σεφέρη Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Ωρολόγιο πρόγραμμα

Δείτε εδώ το ωρολόγιο πρόγραμμα.

(Αν δεν βλέπετε το πρόγραμμα ολόκληρο πρέπει να κάνετε λήψη του αρχείου και να το ανοίξετε.)

Ετικέτες: ,

Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου.

ΜΕΡΟΣ από τη Γιορτή του σχολείου μας, για την 28η Οκτωβρίου όπου αναφέρεται ο Διάλογος ΜΕΤΑΞΑ – ΓΚΡΑΤΣΙ και τα επίκαιρα Μηνύματα του ΟΧΙ
(Κυριακοπούλου Α3)
Άκουσον, άκουσον !!!!
Στις 3η ώρα τα μεσάνυχτα στις 28 Οκτωβρίου του – 40, η τότε Ιταλική Κυβέρνηση στέλνει στην Ελλάδα τελεσίγραφο, Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος.

http://www.smokefreegreece.gr/
Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2015

1. Γενικά

Στο πλαίσιο του προγράμματος HEART II, διοργανώνεται ο τρίτος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος. Οι μαθητές καλούνται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό με ατομικά ή ομαδικά έργα τους που προάγουν την υγιεινή συμπεριφορά όσον αφορά στο κάπνισμα. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,