«

»

Εκτύπωσέ το Άρθρο

1.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ- ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ, ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 2.ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στις 12 Μαΐου 2017, ημέρα Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε η διδακτική επίσκεψη των μαθητών της Α΄(Πρώτης), της Β΄ (Δευτέρας) και της Γ΄(Τρίτης) τάξης του Σχολείου στο Γήπεδο Β΄ΔΑΚ Κατερίνηςστην Παραλία, στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.

Σκοπός της διδακτικής επίσκεψη είναι οι μαθητές μέσω της παρακολούθησης των  σχολικών αγώνων  Ποδοσφαίρου των Γυμνασίων  Πιερίας,να αποκτήσουν σωστή αθλητική συμπεριφορά, «ευ αγωνίζεσθαι » και να απολαύσουν τις όμορφες ακτές της Παραλίας Κατερίνης.

Υπεύθυνος-συνοδός σε όλες  τις Αθλοπαιδειές  ορίσθηκε ο κ.Βαρμάζης Γεώργιος και αναπληρώτρια η Διευθύντρια Στεφανίδου Ευρώπη.

Αρχηγός της εκπαιδευτικής εκδρομής της Α΄ τάξης ήταν η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Στεφανίδου Ευρώπη και αναπληρωτής αρχηγός ο καθηγητής Βαρμάζης Γεώργιος.

Συνοδοί καθηγητές ορίστηκαν ο κ Βαρμάζης Γεώργιος και .η καθηγήτρια Tζιμοπούλου Παρασκευή ΠΕ02. Αναπληρώτρια συνοδός ορίστηκε η κ. Βασιλειάδου Μαρία.

Αρχηγός της εκδρομής της Β΄ Τάξης ήταν ο καθηγητής κ. Σαββίδης Χριστόφορος και αναπληρώτρια αρχηγός  η κ. Πολυζοπούλου  Ελένη.

Συνοδοί καθηγητέςήταν  ο κ. Δημητσάκης Φίλιππος, η κ. Χαραλαμπίδου Δέσποινα και η Yποδιευθύντρια κ. Ιωαννίδου Ελένη.

Αρχηγός της εκπαιδευτικής επίσκεψηςτης Γ΄ Τάξης ήταν η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή και αναπληρώτρια αρχηγός η κ. Δάμπαση Αικατερίνη.

Συνοδοί καθηγητέςήταν η καθηγήτρια κ. Δάμπαση Αικατερίνη , και. ο  κ . Ρουκάς Κωνσταντίνος. Αναπληρωτής  συνοδός ήταν ο κ Πατσιουρής Παναγιώτης.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/2gymkate/2017/06/28/1-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%bf%cf%87%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%bf%cf%85-%cf%83-2/

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων