Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας η ομάδα χειροσφαίρισης αγοριών

Στη φάση των δεκαέξι καλύτερων ομάδων των Λυκείων της Ελλάδας προκρίθηκε η ομάδα χειροσφαίρισης αγοριών του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας μετά την κατάκτηση του πανθεσσαλικού πρωταθλήματος.
Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά στη Λάρισα, η ομάδα του σχολείου μας αντιμετώπισε στο πρώτο παιχνίδι την ομάδα του 8ου Λυκείου Τρικάλων και επικράτησε άνετα με σκορ 11 – 21.
Την ίδια ημέρα σε ένα συναρπαστικό τελικό με το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Ν. Μπακογιάννη Λάρισας κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας με τελικό σκορ 19 – 21. Για όλο το παιχνίδι η ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ είχε υπεροχή στο σκορ 3 τερμάτων, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελευταίο λεπτό 16 – 16. Μετά, στη διαδικασία των πέναλτι, οι παίκτες του 2ου ΕΠΑΛ με μεγάλη ψυχραιμία και μεγάλα αποθέματα ψυχής μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα 19 – 20.
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των Καθηγητών του Σχολείου συγχαίρουν θερμά τους μαθητές της ομάδας χειροσφαίρισης και τους εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο παιχνίδι με το σχολείο του Μοσχοχωρίου Φθιώτιδας.

Την ομάδα καθοδηγεί ο γυμναστής του σχολείου Μάττας Ευθύμιος και στελεχώνουν οι παρακάτω μαθητές: Αναγνώστου Χριστόφορος, Γανιάς Λάμπρος, Γκούρλας Γεώργιος, Δερματάς Σπύρος, Καλαντζής Αντώνης, Καλογεράκης Γεώργιος, Κατσιγιάννης Αθανάσιος, Κωτούλας Ραφαήλ, Μπριάνας Κωνσταντίνος, Παφλιάς Παρασκευάς, Πλακιάς Ιωάννης, Σκούρας Ραφαήλ, Στέφας Αλέξανδρος, Τζιώρας Νικόλαος, ΧαρώνηςΘωμάς.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση