γράφουν μαθητές της Ε΄ τάξης

“Η γυμνάστρια του σχολείου μας διοργάνωσε την Τετάρτη 7 Μαρτίου μια εξαιρετική εκπαίδευση ποδηλασίας η οποία μας δίδαξε πολλά και θα μας μείνει αξέχαστη.

 

Επέλεξε μια υπέροχη, ηλιόλουστη μέρα και έτσι η διεξαγωγή της εκπαίδευσης έγινε με μεγάλη επιτυχία. Ο προπονητής που μας επισκέφτηκε, ο κύριος Παπαρίζος, όχι μόνο μας καθοδήγησε για τη σημαντικότητα του σπουδαίου αυτού αθλήματος της ποδηλασίας, αλλά μας έβαλε και στη διαδικασία ενός ενδιαφέροντος διαγωνισμού.

 

Έτσι, όλο το σχολείο πήρε μέρος και όλοι οι μαθητές αγάπησαν περισσότερο αυτό το υπέροχο άθλημα. Όλες αυτές οι δραστηριότητες εκπαίδευσης είναι σημαντικές για τα σχολεία.”

 

“Την Τετάρτη 7 Μαρτίου, η μέρα ήταν αθλητική επειδή στο σχολείο μας ήρθε ο κύριος Παναγιώτης Παπαρίζος, δάσκαλος ποδηλασίας, και μαζί με τη γυμνάστριά μας την κυρία Ολυμπία διοργάνωσαν έναν χώρο όπου υπήρχαν εμπόδια για ποδήλατα. Όσοι μαθητές μπορούσαν έφεραν τα ποδήλατά τους από το σπίτι και έτσι όλες οι τάξεις κατάφεραν να συμμετέχουν. Μικρά και μεγάλα ποδήλατα γέμισαν την αυλή του σχολείου. Μόνο ο ήχος από τις ρόδες που γυρνούσαν σε έκανε να θέλεις να ανέβεις. Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Ολυμπία για την ιδέα που είχει και να προσθέσω ότι ήταν μια φανταστική ώρα.”

 

“Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε μια δράση στο σχολείο μας, κάναμε ποδηλασία. Την Τετάρτη 7 Μαρτίου, ήρθε ο κύριος Παναγιώτης στο σχολείο μας για την ποδηλασία. Εμείς φέραμε τα ποδήλατά μας και την ώρα της γυμναστικής κάναμε διάφορες δραστηριότητες. 

Στην αρχή χωριστήκαμε σε δύο γκρουπ. Το  ένα γκρουπ πήρε την κυρία Ολυμπία, τη γυμνάστριά μας, και το άλλο τον κύριο Παναγιώτη. Μόλις τελείωσε το κάθε γκρουπ τις δράσεις τους ανταλλάξαμε προπονητές. Όταν τελειώσαμε, το κάναμε πάλι όλοι μαζί. 

Τέλος, εκ μέρους όλων των παιδιών, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Παναγιώτη από τα βάθη της καρδιάς μας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *