Μια μέρα διαφορετική ζήσαμε την προηγούμενη Τετάρτη 9/12 στο σχολείο μας. Η αίθουσα εκδηλώσεων μεταμορφώθηκε σε ένα παραμυθένιο τοπίο και υποδέχτηκε τους μαθητές των τριών μικρών τάξεων του σχολείου….

Τα παιδιά συγκεντρώθηκαν  στην αίθουσα φορώντας πριγκιπικά στεμματα τα κορίτσια και κάστρα ιπποτών τα αγόρια και αφέθηκαν στην μαγεία των παραμυθιών. Αφηγητές τρεις εξαιρετικοί παππούδες και γιαγιάδες που προσφέρθηκαν να μας τα ξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς .

Ο κ. Παπαγρηγορίου Αθανάσιος και οι κύριες Στεργιώτη Κυριακή & Τριχιά Ελένη παππούδες και γιαγιάδες των μαθητών μας Σοφοκλή Χρυσαφούδη της Γ΄τάξης , Φίλιππου Κατσαδωράκη της Β΄τάξης και Κασσιανής Τριχιά της Α ΄τάξης μας αφηγήθηκαν παραμύθια που μιλούσαν για την  αγάπη, την αφοσίωση και την πίστη που πρέπει να κατευθύνουν τη ζωή μας.

Τα παραμύθια μας ενθουσίασαν όλους και η μουσική που ξεπεταχτηκε απο το φλάουτο της κ. Καραφέργια μουσικού του σχολείου μας …μας ταξίδεψε σε κόσμους μαγικούς.

Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά πρόσφεραν στον παππούκαι στις γιαγιάδες που πήραν μέρος στην εκδήλωση υπέροχα αναμνηστικά συμμετοχής….και οι ιδιοι χάρισαν το παραμύθι που είχαν διαλέξει στην βιβλιοθήκη του σχολείου.

Οι μικροί δημοσιογράφοι του σχολείου μας  γράφουν τις εντυπώσεις τους απο την υπέροχη εμπειρία τους

paramthi1paramyui 3

Υπάρχουν τέσσερα πράγματα που δεν μπορούμε να ανακτήσουμε. την πέτρα…..αφου ριχθεί! τη λέξη…..αφου ειπωθεί!… την ευκαιρία…..αφου χαθεί! το χρόνο…..αφου περάσει!


Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *