2ο Δημοτικό Σχολείο Παιανίας

«Η παιδεία είναι δεύτερος ήλιος για τους ανθρώπους.» Πλάτων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεκ 20177

Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω, τα οποία αφορούν τη λειτουργία του σχολείου τις επόμενες ημέρες:
Κλειστό το σχολείο την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017.
Την Τρίτη 12-12-2017 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω υποχρεωτικής συμμετοχής των Εκπαιδευτικών σε επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώνει ο αρμόδιος Σχολικός Σύμβουλος της 54ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής.
Εκκλησιασμός
Το σχολείο θα μεταβεί για Εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, εφόσον ο καιρός το επιτρέψει. Την ημέρα αυτή το υπόλοιπο πρόγραμμα (κανονικό και ολοήμερο) θα υλοποιηθεί κανονικά.
Παράδοση βαθμολογίας – ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών
Θα γίνει παράδοση βαθμολογίας για τις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ και ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών όλων των τάξεων ως εξής:
19/12/2017 οι εκπαιδευτικοί Αντωνιάδου Αναστασία (Β2), Δρόσου Αικατερίνη (Ε1), Καραμιχαήλ Στυλιανή (πληροφορική), Λάχλου Σοφία (Γαλλικά), Μιχαλακέλλης Ελευθέριος (Αγγλικά), Παπά Ειρήνη(ΣΤ1), Παπαγεωργίου Βασιλική(ΣΤ2), Παπαδημητρίου Φανή(Γ2), Παπαπαναγιώτου Λυδία(Δ2), Πρίφτη Σταματίνα(Α1), Σομπότη Χριστίνα(Α2), Σπύρου Ισιδώρα(Β1), Στάθη Αικατερίνη (μουσικής).
20/12/2017 οι εκπαιδευτικοί Αθανασίου Παναγιώτης (Τ.Ε), Ανδρέου Κωνσταντίνα(Δ1), Αρκουμάνη Βαρβάρα (Φυσική Αγωγή), Βασιλάκης Νικόλαος (Φυσική Αγωγή), Διαμαντοπούλου Αθηνά (Θεατρική Αγωγή), Κατσαρλίνου Όλγα (Αγγλικά), Μέμτσα Καλλιόπη(Ε2), Πλαμάδα Ελισσάβετ(Γ3), Σελίμη Παναγιώτα(Γ1), Σωτηρίου Σωτήριος (εικαστικά).
Σας γνωρίζουμε ότι οι αποφάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων, που αφορούν το χρόνο ενημέρωσης των γονέων βασίζονται στα οριζόμενα από το Π.Δ. 79/2017 το οποίο ρυθμίζει θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ