Η γιορτή μας για την 25η Μαρτίου 1821, 24/3/17

ΓΙΟΡΤΗ 1Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 έγινε η γιορτή μας για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την επέτειο της έναρξης της επανάστασης του 1821 με τη συμμετοχή των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης.
Είχαμε την ευκαιρία, μαθητές και προσκεκλημένοι, να παρακολουθήσουμε ένα πολύ ωραίο χρονικό, που μας μετέφερε νοερά στο κλίμα της ηρωικής εκείνης εποχής και μας μετέδωσε την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά, όταν είμαστε αποφασισμένοι, ενωμένοι και ο αγώνας μας δίκαιος!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δημοτική Σύμβουλος κα Γκουγκουσκίδου Μαρία, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας κ. Κουτρούμπας Σπυρίδων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Λυμπερίδης Αθανάσιος με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και πλήθος γονέων και άλλων συγγενών των μαθητών.

Συγχαρητήρια στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης!

Συγχαρητήρια στους δασκάλους της ΣΤ΄ κ. Ναλμπάντη Πολυχρόνη, κα Βραγκαλή Γεωργία και κα Πρωιμούδη Αναστασία, στόν εκπ/κό φυσικής αγωγής κ. Σκαρλατίδη Αθανάσιο, στον εκπ/κό μουσικής κ. Τιάκα Σταμάτιο που εργάστηκαν για την παρουσίαση και σε όλους τους εκπ/κούς για τη συμβολή τους.
Και του χρόνου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *