Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου, Ορεστιάδα 22-25 Απριλίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟΣ ΚΙΝΦΟΣ ΑΦΙΣΑΦεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου Ορεστιάδας 22-25 Απριλίου 2015

πρωινές προβολές για μαθητές | βραδινές προβολές για το κοινό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε. (deutsch.gr) με την συμμετοχή της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. διοργανώνει στην πόλη της Ορεστιάδας  Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου σε αγαστή συνεργασία με το Goethe Institut. Η γενική διοργάνωση θα λάβει χώρα από τις 22 έως τις 25 Απριλίου 2015 και το πρόγραμμα των προβολών θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Παν. Ένωσης καθώς και στον ιστότοπο της Τοπικής Επιτροπής.

Η προβολή των ταινιών θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ορεστιάδας, στο χώρο του Πολύκεντρου τόσο για τα σχολεία της περιοχής όσο και για το ευρύ κοινό και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Για τα Δημοτικά σχολεία του βόρειου Έβρου έχει προγραμματιστεί προβολή της ταινίας “das fliegende Klassenzimmer” («η ιπτάμενη τάξη») σε δυο ξεχωριστές πρωινές βάρδιες (9-11 π.μ. & 11-1 μ.μ.) από τις 22.04. έως και τις 24.04.2015.

Το σχολείο μας έχει προγραμματίσει για τις Ε΄και ΣΤ΄τάξεις παρακολούθηση της προβολής την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 στις 11.00-13.00.

Το πρόγραμμα των προβολών εδώ → ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΦΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Η Τοπική Επιτροπή τονίζει ότι η πρώτη μέρα (Παρασκευή) ενδείκνυται για οικογενειακή έξοδο, ενώ η δεύτερη (Σάββατο) περισσότερο για 18+

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *