Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό εκφοβισμό

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΤο σχολείο μας, με τέσσερις ομάδες των Ε1 και ΣΤ2 τμημάτων, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό “Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό εκφοβισμό”  που διοργανώνουν το British Council (διεθνής οργανισμός της Βρετανίας για τις πολιτιστικές σχέσεις και τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες) και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού τα τέσσερα βίντεο που θα κριθούν από Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από προσωπικότητες του επιστημονικού και εκπαιδευτικού χώρου αλλά και από το κοινό για το Βραβείο κοινού.

 Μέχρι τη Κυριακή 07 Δεκεμβρίου (23:59), μπορείτε να ψηφίσετε την ομάδα που θέλετε να κερδίσει το Βραβείο Κοινού μέσα από την ιστοσελίδα www.respect-diversity.org ,  η οποία θα λάβει ένα δώρο έκπληξη!

Αν θέλετε να ψηφίσετε θα πρέπει να είστε καταχωρημένος χρήστης (η εγγραφή είναι ελεύθερη κάνοντας κλικ εδώ) και επίσης θα πρέπει να ψηφίσετε ακριβώς τρεις (3) ομάδες. Αφού επιλέξετε τα επιθυμητά αρχεία κάντε κλικ στο κουμπί ‘Ψηφίστε’ στο κάτω αριστερά τμήμα της σελίδας για να πραγματοποιηθεί/ολοκληρωθεί η ψηφοφορία.

Τα τέσσερα βίντεο του σχολείου θα τα βρείτε με τα παρακάτω ονόματα ομάδας:

 ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ

ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

Μας ενδιαφέρει πρωτίστως η διάδοση και εμπέδωση του μηνύματος και δευτερευόντως η διάκριση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *