Συγχαρητήρια επιστολή από τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Δερμεντζόπουλο Αλέξανδρο

Το σχολείο έλαβε από τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Δερμεντζόπουλο Αλέξανδρο την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή για τις διακρίσεις των μαθητών μας στο διαγωνισμό φυσικών. Είναι πολύ σημαντικό για τους μαθητές αλλά και για τους εκπαιδευτικούς να γνωρίζουν ότι έχουν την προσοχή και την ενίσχυση της πολιτείας στην προσπάθειά τους. Σημειώνουμε ότι ο κ. Υφυπουργός είναι απόφοιτος του σχολείου μας.

 Δερμεντζόπουλος ΑλέξανδροςΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

—–

ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ

—–

(Γραφείο 3010-εσωτ.2776)

Μαρούσι, 24 Ιουνίου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητέ κ. Νικολαΐδη,

Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ορεστιάδας,

Αγαπητοί Δάσκαλοι,

Αγαπητοί Μαθητές ,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τις μεγάλες διακρίσεις του σχολείου σας και συγκεκριμένα για την πρωτιά του Ευάγγελου Λιολιοσίδη, μαθητή της Ε’ Τάξης, που αρίστευσε στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών, καθώς και τεσσάρων ακόμα μαθητών, των Ανδρομάχη Ψημμένου, Παντελή Μάρη, Άννα Νεμτσίδη και Μαρία Γεωργακάκη, που με τις επιδόσεις τους βρέθηκαν στους τριακόσιους πρώτους του Διαγωνισμού.

Οι διακρίσεις αυτές αποδεικνύουν την αφοσίωση στην εκπαιδευτική διαδικασία και πάνω από όλα το υψηλό μορφωτικό επίπεδο των δασκάλων Πολυχρόνη Ναλμπάντη, Αναστασίας Πρωιμούδη, Χρυσούλας Γιαντσελίδου και Εμμανουήλ Μαλλιακούδη,  των Ε’ και ΣΤ’ Τάξεων, που με το ζήλο και τη συστηματική δουλειά τους παρακίνησαν και ενέπνευσαν  τους μαθητές τους να αγαπήσουν τη Φυσική, τις Θετικές Επιστήμες και όλες τις ενότητες των μαθημάτων.

Η γνώση βέβαια δεν έχει τέλος. Είναι ένα αέναο ταξίδι στο χρόνο. Και οι διακρίσεις, η επιμονή και η θέληση μας βεβαιώνουν πως ακολουθούμε το σωστό δρόμο. Σε αυτή την πορεία θα είμαι δίπλα σας βελτιώνοντας μαζί σας κάθε μέρα, κάθε διδακτική ώρα το επίπεδο της Παιδείας στη χώρα μας.

Με εκτίμηση,

Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος

Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων

Η επιστολή του κ. Υφυπουργού εδώ → Sugxaritiria Sxoleiou Orestiadas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *