Πού γίνεται το καλύτερο Βρετανικό πρωινό;
Συνεχίζοντας το πολιτιστικό πρόγραμμα “Tasting Britain” μαγειρέψαμε ένα πλήρες παραδοσιακό αγγλικό πρωινό και το… απολαύσαμε μέχρι τελευταίας μπουκιάς!
Περισσότερες φωτογραφίες σε λίγο.
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ |
16 Δεκεμβρίου 2011 , κατηγορία: Προγράμματα ΣΔ |
Το Βρετανικό πρωινό είναι πλούσιο σε χοληστερόλη, κορεσμένα λιπαρά και αλάτι. Προσοχή λοιπόν, η συχνή κατανάλωσή του είναι δυνατόν να επιφέρει προβλήματα υγείας. Τα παιδιά αυτής της ηλικίας έχουν ανάγκη σε σύνθετους υδατάνθρακες (ψωμί, δημητριακά), βιταμίνες (φρούτα, φρέσκοι χυμοί) και πρωτεΐνες (γαλακτοκομικά, αυγό βραστό-κατά προτίμηση). Περισσότερα στο Περί Διατροφής: http://blogs.sch.gr/fotraz/διατροφή
Φωτεινή Ραζάκου
Διαιτολόγος
Σωστά το επισημαίνετε. Η γνωριμία με τις συνήθειες των άλλων λαών δεν οδηγεί κατ’ ανάγκη σε αντιγραφή τους, ιδίως όταν γίνεται λόγος για το επιζήμιο μιας τέτοιας μίμησης.