Πού γίνεται το καλύτερο Βρετανικό πρωινό;

Συνεχίζοντας το πολιτιστικό πρόγραμμα “Tasting Britain” μαγειρέψαμε ένα πλήρες παραδοσιακό αγγλικό πρωινό και το… απολαύσαμε μέχρι τελευταίας μπουκιάς!

Με την κα Τατάρη Θεοδώρα των Αγγλικών

Περισσότερες φωτογραφίες σε λίγο.

Σχόλια (2)

    Φωτεινή Ραζάκου17 Δεκεμβρίου 2011 στις 7:21 πμ       Απάντηση

    Το Βρετανικό πρωινό είναι πλούσιο σε χοληστερόλη, κορεσμένα λιπαρά και αλάτι. Προσοχή λοιπόν, η συχνή κατανάλωσή του είναι δυνατόν να επιφέρει προβλήματα υγείας. Τα παιδιά αυτής της ηλικίας έχουν ανάγκη σε σύνθετους υδατάνθρακες (ψωμί, δημητριακά), βιταμίνες (φρούτα, φρέσκοι χυμοί) και πρωτεΐνες (γαλακτοκομικά, αυγό βραστό-κατά προτίμηση). Περισσότερα στο Περί Διατροφής: http://blogs.sch.gr/fotraz/διατροφή
    Φωτεινή Ραζάκου
    Διαιτολόγος

      2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ17 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:00 πμ       Απάντηση

      Σωστά το επισημαίνετε. Η γνωριμία με τις συνήθειες των άλλων λαών δεν οδηγεί κατ’ ανάγκη σε αντιγραφή τους, ιδίως όταν γίνεται λόγος για το επιζήμιο μιας τέτοιας μίμησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *