Η προσφορά μας στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Απρ 201919

Το σχολείο μας παρέδωσε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Θεσσαλονίκης), τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, τα οποία συγκεντρώθηκαν από μαθητές και γονείς  τον τελευταίο μήνα.

Η πράξη αυτή έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για βοήθεια υποστήριξη και ανακούφιση σε μεμονωμένα άτομα και οικογένειες, που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ενόψει των εορτών του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων σε άτομα και οικογένειες που έχουν καταγραφεί στο αρχείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, δέματα με τρόφιμα θα διανεμηθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες στην καθημερινότητά τους, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνες, οικογένειες με άνεργα μέλη ή με μέλη που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, πολυπροβληματικές οικογένειες, μοναχικά άτομα με προβλήματα υγείας, υποστεγαζόμενους, κ.α.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

    Το σχολείο μας στεγάζεται σε ένα κτίριο δύο ορόφων με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 2500 τ.μ. , που εγκαινιάστηκε το 1995. Διαθέτει 20 αίθουσες διδασκαλίας γυμναστήριο, εργαστήριο φυσικής, βιβλιοθήκη, κυλικείο, καθώς και πολλούς άλλους βοηθητικούς χώρους.  Στο σχολείο φοιτούν για το σχολικό έτος 2022-23, 214 μαθητές σε 12τμήματα πρωινού προγράμματος, 2 τμήματα ένταξης και 2 ολοήμερα τμήματα. Επίσης λειτουργεί πρωινή ζώνη.

    Βρισκόμαστε στο σημείο που φαίνεται στις δορυφορικές φωτογραφίες.

    2οδσ

     

    και στον χάρτη

    2 2Ο

     

     

     



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων