Μητέρα, η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου

Εκδήλωση για τη μητέρα διοργάνωσαν οι φορείς Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Διεύθυνση Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας- Τμήμα Σχ. Δραστηριοτήτων, Διεύθυνση Β/βαθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας- Τμήμα Σχ. Δραστηριοτήτων και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου. Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ. στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας με τίτλο «Μητέρα, η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου».

ΜΑΜ_1Σύμφωνα με δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη «Η γιορτή της μητέρας έχει καθιερωθεί πριν από ένα περίπου αιώνα και είναι αφιερωμένη φυσικά σε όλες τις μητέρες, στη μητρότητα, στους μητρικούς δεσμούς και στην επιρροή των μητέρων στην κοινωνία συνολικά. Επίσης η γιορτή της μητέρας θεωρείται μια ευκαιρία εκδήλωσης ειλικρινούς αγάπης και εκτίμησης που τρέφουμε προς το πρόσωπο που μας έφερε στη ζωή».

‘Έλαβαν μέρος τα,13ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου: Υπεύθυνη εκπαιδευτικός, Ευδοκία Ναούμ,  27ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου: Υπεύθυνη εκπαιδευτικός, Σταυρούλα Κυριακοπούλου,  2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αγχιάλου- ‘’Βαρνάλειο’’: Υπεύθυνη εκπαιδευτικός, Μαρία Καλλιόπη, Μαρίλη-Κυριακοπούλου, εκπροσωπώντας την Α/ θμια Εκπ/ση Μαγνησίας και  τα, 10ο Γυμνάσιο Βόλου: Υπεύθυνη εκπαιδευτικός, Κατερίνα Αποστολοπούλου και 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου: Υπεύθυνη εκπαιδευτικός, Μαρία Λαγού, εκπροσωπώντας την Β/θμια Εκπ/ση Μαγνησίας.

Η εκπαιδευτικός – συγγραφέας  Σοφία Κανταράκη, μίλησε για τη διαχρονική μορφή της μητέρας και ακολούθησε Απόδοση Τιμής σε μητέρες.ΜΑΜ_2

Οι χαιρετισμοί ξεκίνησαν με την τέως υφυπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ακολούθησαν ο Γεώργιος Πολύζος, Διευθυντής Π.Ε. Μαγνησίας, ο Ηλίας Κουτσερής, πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου, η Κερασία Μπαρτζιώκα, πρόεδρος Φίλων Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και ο Αντώνης Αντωνίου, υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων ΔΠΕ Μαγνησίας, ο οποίος χαιρέτησε τους προλαλήσαντες όπως και τον Διευθυντή του 2ο Δημοτικού Σχολείου Νέας Αγχιάλου, κ. Τσέλιο Ηρακλή που παραβρίσκονταν στην εκδήλωση μαζί με μεγάλο μέρος του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου και γονείς μαθητών.

Η χορωδία του ‘’ Βαρνάλειου ‘’ υπό τη διεύθυνση της Μουσικού Κυριακοπούλου Μαρίλη, εντυπωσίασε και συγκίνησε για μια ακόμα φορά με την παρουσία της. Τραγούδησε τραγούδια Χατζιδάκι, Κραουνάκη και Aznavour που όπως είπε και ο κ. Αντωνίου,  υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων ΔΠΕ Μαγνησίας, τον προέτρεψαν άμεσα, μετά το πέρας της εκδήλωσης, να επισκεφτεί τη μητέρα του με μία αγκαλιά λουλούδια. . .

Τα παιδιά της χορωδίας ενθουσιάστηκαν από το χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια αλλά και την έκδηλη συγκίνηση των παρευρισκομένων.

Τα τραγούδια:

1. Γερνάω, Μαμά. 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση