Αρχεία για Δεκέμβριος 2015

Μικροί και μεγάλοι μαθητές των τάξεων Α’ και ΣΤ’ κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και έφτιαξαν παραδοσιακούς κουραμπιέδες Καλές γιορτές σε όλους!      

Σας προσκαλούμε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου Δ.Σ. Λουτρακίου, Τρίτη 22/12/2015, και ώρα 18:00. «Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη»

Στις 21 Δεκεμβρίου 2015, από τις 13:25 μ.μ έως τις 14:00 μ.μ. θα γίνει ενημέρωση γονέων και θα χορηγηθούν οι έλεγχοι προόδου του Α΄ τριμήνου.

Οι μαθητές της Α΄τάξης του σχολείου μας παρακολούθησαν το θεατρικό έργο « Το φωτεινό δωμάτιο», στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο. Εμπνευσμένο από το αριστούργημα του Γκαίτε «Ο μαθητευόμενος μάγος», το έργο αποτελεί μια αλληγορία πάνω στην παιδική ηλικία και την ωρίμανση, που ενθαρρύνει τα παιδιά να καλλιεργήσουν την επίγνωση των συναισθημάτων τους ώστε να ελέγξουν δημιουργικά […]

Μία ακόμα χρονιά το σχολείο μας τίμησε το έπος του 1940 με την καθιερωμένη σχολική εορτή που ετοίμασε η Ε’ τάξη, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων της: Απόστολο Πλιάτσικα, Ευσταθία Γεωργακοπούλου και του εκπαιδευτικού μουσικής Σπύρου Σπυρόπουλου. Αυτή τη φορά το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην ελληνική επιθεώρηση των θεατρικών σκηνών της Αθήνας, κατά την διάρκεια του ελληνο-αλβανικού […]

  • Translate