“YΓΡΟΤ(Ρ)ΟΠΟ…ΠΟΙΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ”

Ιούν 20141

Παρασκευή 30 Μαϊου 2014, το Δ1′ και το Δ2′ του σχολείου μας συναντούν το 1ο Δημοτικό σχολείου της Νέας Αλικαρνασσού στον Υγροβιότοπο του Πετρέ και παρουσίαζουν το πρόγραμμά τους. Πολύτιμοι  επιστημονικοί συνεργάτες μας, ο καθηγητής του παν/μίου Κρήτης, κ.Μανταδάκης Βαγγέλης και ο υπεύθυνος του Κ.Π.Ε. Ιεράπετρας κ.Παύλος Δασκαλάκης, έδωσαν το παρόν τους στον Πετρέ και συμμετείχαν ενεργά στο πρόγραμμα. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και σ’ όλους τους γονείς που μας βοήθησαν (προετοιμασία του χώρου, κατασκευή εδεσμάτων και  σερβίρισμα, οικονομική ενίσχυση, δωρεά υλικών, ενεργή συμμετοχή στις συναντήσεις προετοιμασίας κ.α.) να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας αυτή την μέρα με μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστούμε, επίσης τον ιδιοκτήτη του LA PLAYA κ.Πολομαρκάκη για την παραχώρηση του χώρου του στην παραλία του Πετρέ και την δωρεά του παγωτού. 

Η μέρα αυτή παρουσιάστηκε με συντομία το ίδιο βράδυ στο Δελτίο Ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης της Κρήτης.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν σ’ αυτό το πολύμηνο περ/κό πρόγραμμα. Συγχαρητήρια στις εκπ/κούς και στα παιδιά για την επιμονή, υπομονή, αφιέρωση πολλών ωρών προσωπικού χρόνου και την  επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος “Το Νερό”.

    Η  Διευθύντρια του σχολείου, Ρούλα Κουμεντακάκου

DSC02728 DSC02730 DSC02746DSC02736 DSC02753 DSC02770 SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES παγωτό

Ένα Σχόλιο στο άρθρο

““YΓΡΟΤ(Ρ)ΟΠΟ…ΠΟΙΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ””

  1. 2 Ιουνίου, 2014 στις 18:21      Απάντηση Μαρία Μελεσσανάκη Έγραψε:

    Ήταν μια καταπληκτική δράση και περάσαμε υπέροχα μικροί και μεγάλοι! Σας ευχαριστούμε για την εγκάρδια φιλοξενία, τις καταπληκτικές μαντινάδες με τις οποίες μας καλώς ορίσατε, τις πεντανόστιμες σπιτικές λιχουδιές που μας κεράσατε και τα υπέροχα παιχνίδια που είχατε προετοιμάσει για να παίξουμε όλοι μαζί!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων