ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΡΤΙ-Γ ΤΑΞΗ

Μαρ 20142

 

Η χτεσινή μας ημέρα στο σχολείο ήταν γεμάτη δράση, περιπέτεια, μυστήριο, διασκέδαση, ξεφάντωμα, παιχνίδι, χορό και πολύ πολύ κέφι!!!!

Ξεκινήσαμε με το κυνήγι θησαυρού, όπου συμμετείχε όλο το σχολείο και το είχε διοργανώσει η ΣΤ΄τάξη. Έλαβαν μέρος 14 ομάδες, που κάθεμιά είχε μέλη από όλες τις τάξεις. Είχαμε την τύχη στην τάξη μας να φιλοξενήσουμε και την ομάδα, που κέρδισε τον θησαυρό. Το όνομά της ήταν “Λιοντάρια” και από την τάξη μας ήταν μέλη της ο Εφραίμ και ο Νικόλας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Μετά συνεχίσαμε το πάρτι μας στην τάξη, με πολλά παιχνίδια και χορό!

Παίξαμε το χορό των μπαλονιών, όπου σε κάθε ζευγάρι ο ένας φοράει στο πόδι του ένα μπαλόνι. Όλοι χορεύουν και προσπαθούν να σκάσουν τα μπαλόνια των άλλων ζευγαριών, ώστε το δικό τους μπαλόνι να μείνει φουσκωμένο ως το τέλος και να κερδίσουν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ύστερα κάναμε αγώνες ταχύτητας, όπου κέρδιζε όποιος έφτανε το κουτί-αμαξάκι στο τέλος της διαδρομής πρώτος, χωρίς να το βγάλει από το δρόμο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Και ολοκληρώσαμε τα παιχνίδια μας την μπερδεμένη πρόταση, όπου κάθε ομάδα έγραφε μια πρόταση, έκοβε μία μία λέξη, τις ανακάτευε και τις έδινε σε μια άλλη ομάδα, για να βάλει τις λέξεις στη σωστή σειρά και να σχηματίσει την αρχική πρόταση. Κέρδιζε όποια ομάδα έβρισκε πρώτη την πρόταση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Και του χρόνου !!! Καλό τριήμερο σε όλους!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων