Αρχείο για "Μάρτιος, 2018"

Προσωπικό γενικών καθηκόντων στην εκπαίδευση

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 ολοκληρώθηκε η σύμβαση απασχόλησης της κ. Σμπιλίρη Ελένης στη θέση της υπαλλήλου γενικών καθηκόντων του σχολείου μας. Κρίνοντας πως η παρουσία της ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη στη λειτουργία του σχολείου και στην αποτελεσματική διεκπεραίωση θεμάτων που αφορούσαν τόσο τη διοικητική του λειτουργία όσο και την ασφάλεια των μαθητών και των εγκαταστάσεων, ευχαριστούμε την κ. Σμπιλίρη για την ευσυνειδησία, την άψογη τήρηση των καθηκόντων της και την άρτια συνεργασία που είχε με το προσωπικό και τους μαθητές του σχολείου. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Η εκδήλωση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σχολείο μας με επιμέλεια της δασκάλας και των μαθητών της Ε τάξης. Παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από το θεατρικό έργο «Το Mεγάλο μας Tσίρκο», πλαισιωμένα από μουσική και παραδοσιακούς χορούς των μαθητών. Ευχαριστούμε τις/τους εκπαιδευτικούς που ενεπλάκησαν ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια καθώς και τους γονείς των μαθητών  που συνεισέφεραν παντοιοτρόπως για την επιτυχία της. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Σχολικό Μουσείο 1ου ΓΕΛ Αλιβερίου

Εκλογές Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Κατά τη διαδικασία των πρόσφατων εκλογών των μελών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, εκλέχτηκαν ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου οι ακόλουθοι (αλφαβητικά): Διαβάστε όλο το άρθρο »

Εισαγωγή μαθητών/μαθητριών στα Πειραματικά Σχολέια και στα Πρότυπα Σχολεία σχ. έτος 2018-2019

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΕΠΠΣ http://depps.minedu.gov.gr έχει δημοσιευθεί η ΥΑ με θέμα η Εισαγωγή των μαθητών/τριών στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2018-19. Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων έχει ορισθεί η 30η Απριλίου 2018.

Εορτασμός 25ης Μαρτίου

Η εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23-03-2018 στις 8.50 π.μ. με επιμέλεια της δασκάλας και των μαθητών/μαθητριών της Ε’ τάξης.  Όσοι γονείς επιθυμούν  μπορούν να προσέλθουν και να παρακολουθήσουν την παράσταση των παιδιών τους. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κατά το διάστημα 8.00-8.30 και θα αποχωρήσουν στις 10.30 π.μ. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Επίδοση βαθμολογίας Β’ τριμήνου

Υπενθυμίζουμε πως η ενημέρωση γονέων και η επίδοση της βαθμολογίας Β’ τριμήνου θα γίνει την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 από τις 13.15 έως τις 14.00. Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης γονέων κατά την ημέρα αυτή, εάν κάποιος γονέας επιθυμεί να συζητήσει διεξοδικότερα με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό, παρακαλείται να καθορίσει μαζί του μια συνάντηση σε άλλο χρόνο, ώστε να μην ταλαιπωρούνται και καθυστερούν οι υπόλοιποι αναμένοντες γονείς. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Γήπεδο βόλεϊ

Με την οικονομική συνδρομή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων που εξασφάλισε το απαραίτητο χρώμα διαγράμμισης, και τη συμμετοχή του γονέα του σχολείου μας και προπονητή της ομάδας βόλεϊ του Αστέρα Αλιβερίου κ. Αργύρη Ευάγγελου, οριοθετήθηκε ο χώρος του γηπέδου βόλεϊ και τοποθετήθηκαν οι στυλοβάτες του φιλέ. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Θέματα και λύσεις όλων των διαγωνισμών “Παιχνίδι και Μαθηματικά” της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Θέματα και λύσεις όλων των διαγωνισμών “Παιχνίδι και Μαθηματικά” της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Α/Α ΕΤΟΣ Ε Ε ΣΤ ΣΤ
1ος 2007 θέματα λύσεις θέματα λύσεις
2ος 2008 θέματα λύσεις θέματα  λύσεις
3ος 2009 θέματα λύσεις θέματα λύσεις
4ος 2010 θέματα λύσεις θέματα λύσεις
5ος 2011 θέματα  λύσεις θέματα λύσεις
6ος 2012 θέματα λύσεις θέματα λύσεις
7ος 2013 θέματα λύσεις θέματα λύσεις
8ος 2014 θέματα λύσεις θέματα λύσεις
9ος 2015 θέματα λύσεις θέματα λύσεις
10ος 2016  θέματα λύσεις  θέματα  λύσεις 
11os 2017 θέματα λύσεις θέματα λύσεις
12ος 2018 θέματα λύσεις θέματα λύσεις

 

Ολοκλήρωση περιόδου δανεισμού του σάκου “Βιβλία σε ρόδες”

Σήμερα αποχαιρετίσαμε το σάκο με τα βιβλία σε ρόδες. Τα βιβλία παρέμειναν στο σχολείο μας για 4 εβδομάδες και αξιοποιήθηκαν από τους μαθητές της Β τάξης στο πλαίσιο του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων «Δώσε μου μια ευκαιρία ακόμα…».

Κατά το διάστημα αυτό οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δανειστούν ο καθένας τους 3-4 από τα βιβλία του σάκου με θέμα το περιβάλλον. Διαβάσαμε τα βιβλία και συζητήσαμε για αυτά στην τάξη.  Άλλωστε η προσέγγιση του θέματος μέσω της ανάγνωσης σχετικών βιβλίων είχε ξεκινήσει από την αρχή της σχολικής χρονιάς με τα βιβλία της σχολικής δανειστικής μας βιβλιοθήκης. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , , , , ,

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση