Αρχείο για "Νοέμβριος, 2017"

Υπενθύμιση

No-SchoolΥπενθυμίζουμε πως αύριο, Τρίτη 28-11-2017, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

Επιμορφωτικό σεμινάριο

P1010101Σήμερα, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, φιλοξενήθηκε στους χώρους του σχολείου μας σεμινάριο του Σχολικού Συμβούλου με θέμα τη διδακτική των Φυσικών Επιστημών στο δημοτικό σχολείο. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Λειτουργία κυλικείου

kylikeioΑπό τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου επαναλειτουργεί το κυλικείο του σχολείου μας. Εκ μέρους της αναδόχου διανεμήθηκε στους μαθητές ενημερωτικό σημείωμα με κατάλογο των προσφερόμενων ειδών. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Επίσκεψη συγγραφέως στο σχολείο

papag-peirΕπισκέφτηκε σήμερα το σχολείο μας η κ. Ιουλία Κωστοπούλου, συγγραφέας του παραμυθιού «Παπαγάλος Πειρατής». Κατά το διάστημα της παρουσίας της οι μαθητές των Α & Β τάξεων είχαν την ευκαιρία να προσεγγίσουν εκ νέου το παραμύθι που είχαν διαβάσει, μέσα από την οπτική της συγγραφέως και μια αναδιήγηση με τη συνοδεία μουσικής και τραγουδιού. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Έκτακτη ανακοίνωση

anakoinosiΛόγω διεξαγωγής επιμορφωτικού σεμιναρίου από το Σχολικό Σύμβουλο της περιφέρειάς μας, το σχολείο δε θα λειτουργήσει την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017. Η προγραμματισμένη για την ίδια  ημέρα παράσταση θεάτρου σκιών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Εορτασμός επετείου Πολυτεχνείου

P1010079Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, επέτειο εορτασμού του Πολυτεχνείου, οι μαθητές της ΣΤ τάξης με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων κ. Γλάρο Α. και κ. Πολυχρονίδου Α., παρουσίασαν το χρονικό της περιόδου, μέσω δραματοποιημένης αφήγησης που εμπλουτίστηκε από οπτικό, ακουστικό υλικό και τραγούδια που τραγούδησαν οι ίδιοι οι μαθητές. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Λειτουργία δανειστικής βιβλιοθήκης

VagiaΣας ενημερώνουμε πως ξεκινά η λειτουργία της δανειστικής μαθητικής βιβλιοθήκης του σχολείου μας. Ήδη από το προηγούμενο σχολικό έτος άρχισε ο δοκιμαστικός δανεισμός βιβλίων σε μία τάξη και σήμερα είμαστε σε θέση να τον επεκτείνουμε σε όλο το σχολείο. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Προγραμματισμός παρακολούθησης παράστασης Θεάτρου Σκιών

karagΟι εκπαιδευτικοί των  Α, Β, Γ & Δ τάξεων προγραμματίζουν την παρακολούθηση από τους μαθητές παράστασης Καραγκιόζη από το Θέατρο σκιών του Πάνου Χατζηαναγνώστου, για την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 κατά το β’ δίωρο του ωρολογίου προγράμματος (10.00-11.30).  Για τη συμμετοχή των μαθητών είναι απαραίτητο να επιστραφεί στο σχολείο το έντυπο συναίνεσης του γονέα/κηδεμόνα,  το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.

Εορτασμός επετείου Πολυτεχνείου

PolytexneioΗ εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17-11-2017 στις 8.45 π.μ.  Όσοι γονείς επιθυμούν  μπορούν να προσέλθουν και να παρακολουθήσουν την παράσταση των παιδιών τους. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κατά το διάστημα 8.00-8.30 και θα αποχωρήσουν μεταξύ 10.15 και 10.30  π.μ. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Σχολικό κυλικείο

kylikΠραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα ο επαναληπτικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για το κυλικείο του σχολείου. Ο ανάδοχος θα προχωρήσει άμεσα στην κατάλληλη προετοιμασία του χώρου και σύντομα το κυλικείο θα λειτουργήσει. Για το θέμα αυτό θα υπάρξει έγκαιρα αναλυτική ανακοίνωση.

Ετικέτες:

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση