Αρχείο για "7 Ιουνίου 2017"

Παραμυθο-μαγειρέματα

Παραμυθο-μαγειρέματαΟι μαθητές της Α τάξης θα παρουσιάσουν το θεατρικό δρώμενο με τίτλο Παραμυθο-μαγειρέματα για τα παιδιά του κόσμου, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, στις 8.00 μ.μ.

Μια γιαγιά που λέει παραμύθια στα εγγόνια της. Μια σουσουράδα που ψάχνει φαγητό για τα παιδιά της. Το κουκί και το ρεβίθι που τσακώνονται στη βρύση, ενώ μια κοπέλα περιμένει να γεμίσει τη στάμνα της. Μια γριά στην αυλή του σπιτιού της. Ένας μπακάλης, ένας φούρναρης, ένας μανάβης και ένας χασάπης που κοιτούν τη δουλειά τους. Δυο παιδιά που πεινούν και ζητούν φαγητό. Ένας μάγειρας χωρίς τατουάζ στα χέρια. Ένα παιδί με μαγικά φασόλια. Ένας ικανός κλέφτης και ένας ατρόμητος ιππότης. Μια μάγισσα και ένας τραγουδιστής. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Προς τους γονείς και τους μαθητές που γράφτηκαν στην Α τάξη του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2017-2018

invitationA-2017Επειδή ο Σεπτέμβρης είναι μακριά… σας προσκαλούμε από τώρα να γνωρίσετε το σχολείο μας μέσα από τις παρακάτω παραστάσεις των μαθητών μας:

Το τραγούδι της γης, από τους μαθητές της Δ τάξης, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, στις 8.00 μ.μ.

Παραμυθο-μαγειρέματα για τα παιδιά του κόσμου, από τους μαθητές της Α τάξης, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, στις 8.00 μ.μ.

Παραμύθια με ουρά, από τους μαθητές της Β τάξης, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, στις 8.00 μ.μ

Το τραγούδι της γης

Poster_DΟι μαθητές και η δασκάλα της Δ τάξης θα παρουσιάσουν την παράσταση “Το τραγούδι της γης“, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, στις 8.00 μ.μ.

Η παράσταση αποτελεί μέρος του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με τίτλο  Μικροί θαυματοποιοί σε δράση: ομορφαίνοντας την αυλή του σχολείου μας που υλοποιήθηκε κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Ετικέτες: , ,

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση