Αρχείο για "Μάρτιος, 2017"

Ενημερωτική εκδήλωση

3-synantisiΤη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη κατά σειρά ενημερωτική συνάντηση που διοργανώνουν τα 1ο, 2ο & 3ο Δημοτικά Σχολεία Αλιβερίου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Εύβοιας. Κατά τη συνάντηση αυτή θα συνεχιστεί η επεξεργασία του θέματος της ενεργητικής ακρόασης.

Χώρος: 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου

Ώρα: 5.00-7.00 μ.μ.

Παράσταση Καραγκιόζη

tn_P1000451Την Πέμπτη 30 Μαρτίου οι μαθητές των Α, Β & Γ τάξεων παρακολούθησαν παράσταση Καραγκιόζη από το θίασο σκιών του Φ. Πλέσσα. Την παράσταση παρακολούθησαν και οι μαθητές από τα 2ο & 3ο νηπιαγωγεία Αλιβερίου, που απόλαυσαν μαζί με τους μικρούς μαθητές μας την ιστορία με τίτλο “Τα συνεταιράκια”.

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης στη Στενή Δίρφυος

katafygio2Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, το Σχολείο διοργανώνει  την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Στ’ τάξης στη Στενή Εύβοιας. Στο πρόγραμμα προβλέπεται επίσκεψη στο χώρο του Καταφυγίου Δίρφυος «Μ. Νικολάου» του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου καθώς και στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου εμφιάλωσης νερού της Δίρφυς Α.Ε. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Βιομηχανικό Μουσείου Φωταερίου (Γκάζι)

gaziΓια την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 έχει προγραμματιστεί εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών των Γ & Ε τάξεων στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, στο Γκάζι της Αθήνας. Εκεί οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε σχετικά εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ θα έχουν και ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση εντός του χώρου των εγκαταστάσεων.

Ώρα αναχώρησης: 07.30 και προγραμματισμένη ώρα επιστροφής 14.30. Τους μαθητές θα συνοδεύουν οι εκπαιδευτικοί των τάξεων.

Ετικέτες: ,

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης στο ΚΠΕ Ελευσίνας

kpe_eleusinasΗ Δ τάξη του σχολείου θα επισκεφτεί το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017. Εκεί θα συμμετάσχουν στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα “Ελευσίνα, αστικό μονοπάτι για μύστες… στην αειφορία.” Στόχος του προγράμματος είναι η βιωματική ανίχνευση των στοιχείων που συντελούν στη βιωσιμότητα μιας πόλης, η διαπίστωση των καλών πρακτικών που έχουν εφαρμοστεί στην Ελευσίνα, αλλά και των προβλημάτων που χρήζουν αειφορικών λύσεων. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , , ,

Εορτασμός εθνικής επετείου

P1000427Η σχολική εορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές της Ε τάξης, υπό την επιμέλεια των εκπαιδευτικών των τμημάτων της τάξης κ. Γλάρου Αντώνιου και κ. Πολυχρονίδου Αναστασίας. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Εορτασμός 25ης Μαρτίου

1821Η εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 στις 9.00 π.μ.. Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν και να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο μεταξύ 8.00 – 8.30 και θα αποχωρήσουν στις 10.15 π.μ. Την ημέρα αυτή το Ολοήμερο Πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Λόγω προβλημάτων του σχετικού εξοπλισμού, το σχολείο δε θα μπορέσει να βιντεοσκοπήσει την εκδήλωση.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Κύμης-Αλιβερίου για τον εορτασμό της εθνικής επετείου μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Επίδοση βαθμολογίας Β τριμήνου

elegxosmathitiΗ βαθμολογία του Β’ τριμήνου θα δοθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 από τις 12.30 – 14.00. Κατά τις ίδιες ώρες μπορούν να προσέρχονται και οι γονείς/κηδεμόνες των τάξεων Α’ & Β’, για τις οποίες δεν προβλέπεται βαθμολογική αξιολόγηση των μαθητών, προκειμένου να ενημερωθούν περιγραφικά για την επίδοση των παιδιών/κηδεμονευομένων τους. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Ενημερωτική εκδήλωση

Ekdilosi-21-03-17Υπενθυμίζουμε πως η δεύτερη από τη σειρά των ενημερωτικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων Εύβοιας, με θέμα την ενεργητική ακρόαση, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 από 5.00-7.00 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου.

Ετικέτες: ,

Βράβευση διακριθέντων διαγωνισμού μαθηματικών “Μικρός Ευκλείδης” της ΕΜΕ (σχολ. έτος 2015-16)

mathematicsΤο παράρτημα Εύβοιας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοίνωσε τα ονόματα των μαθητών που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό μαθηματικών “Μικρός Ευκλείδης”, σχολικού έτους 2015-16.

Οι μαθητές του σχολείου μας που βραβεύονται είναι οι ακόλουθοι: Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση