Αρχείο για "Ιανουάριος, 2016"

Εκλογές Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

eklog

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 κατά τις ώρες 13.00-16.00 στο χώρο του σχολείου.
Το ψηφοδέλτιο των υποψηφίων συγκροτήθηκε κατά την πρόσφατη γενική συνέλευση της Τετάρτης 27-01-2016 και θα παραμείνει ανοικτό για τη συμπερίληψη όποιου άλλου γονέα επιθυμεί έως και το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου (12.00). Όποιος γονέας επιθυμεί μπορεί να δηλώσει την υποψηφιότητά του στη Διεύθυνση του σχολείου (τηλ. 2223022491).

Ετικέτες: ,

Θέματα λειτουργίας σχολείου

progammalllagiΤροποποίηση ωρολογίου προγράμματος: Το ωρολόγιο πρόγραμμα που δόθηκε στους μαθητές θα ισχύσει από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου. Προσοχή στην έγκαιρη προσέλευση των μαθητών και στην ώρα παραλαβής τους με τη λήξη των μαθημάτων. Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στο ιστολόγιο το  βράδυ του Σαββάτου 29-01-2016. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Επιμορφωτική ημερίδα για την ενδοσχολική βία

tn_bulling (2)Στο Δημοτικό Σχολείο Οξυλίθου την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική ημερίδα σχετική με την ενδοσχολική βία. Επειδή ο αριθμός συμμετοχών είναι συγκεκριμένος, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν  στο 2222046294 ή στο 6944769159 μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Γενική συνέλευση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 18.00 το απόγευμα. Για να διαβάσετε το περιεχόμενο της πρόσκλησης επιλέξτε την ακόλουθη εικόνα.

syl-gon

Ετικέτες:

Λειτουργία του σχολείου την εβδομάδα 25-29 Ιανουαρίου

pinakasprogrammatosΩρολόγιο πρόγραμμα: Την ερχόμενη εβδομάδα, 25-29 Ιανουαρίου, το ωρολόγιο πρόγραμμα θα παραμείνει το ίδιο με της τρέχουσας.

Μετά την τοποθέτηση εκπαιδευτικού για τη διδασκαλία των Γερμανικών στην Στ τάξη, το πρόγραμμα θα αλλάξει από την 1η Φεβρουαρίου. Το νέο πρόγραμμα θα δοθεί στους μαθητές στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Απολύμανση σχολικών χώρων

apolimansiΤο πρωινό του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί απολύμανση των χώρων του σχολείου. Ως εκ τούτου δε θα υλοποιηθούν οι προγραμματισμένες δραστηριότητες του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Οι χώροι του σχολείου θα παραμείνουν κλειστοί για όλο το Σαββατοκύριακο, έτσι ώστε τη Δευτέρα να είναι κατάλληλοι για να υποδεχτούν με ασφάλεια τους μαθητές.

Τοποθέτηση εκπαιδευτικού για τη διδασκαλία του μαθήματος της γερμανικής

tn_german-language-learning1Μετά τις τελευταίες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών, τοποθετήθηκε στο σχολείο μας για τη διδασκαλία του μαθήματος της γερμανικής γλώσσας ο εκπαιδευτικός ειδικότητας ΠΕ07 κ. Ζέρβας Άγγελος. Καλωσορίζουμε το συνάδελφο στο σχολείο μας και ευχόμαστε να έχουμε μια αποδοτική συνεργασία. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Ωρολόγιο πρόγραμμα εβδομάδας 18-22 Ιανουαρίου 2016

progammalllagiΛόγω απουσίας της εκπαιδευτικού πληροφορικής με μακροχρόνια άδεια, τροποποιείται το ωρολόγιο πρόγραμμα όλων των τμημάτων.

Εν αναμονή πιθανής τοποθέτησης νέου εκπαιδευτικού την ερχόμενη εβδομάδα 18-22 Ιανουαρίου, το πρόγραμμα αυτής τροποποιείται προσωρινά και μόνο για το διάστημα αυτό. Οι ώρες αποχώρησης των μαθητών παραμένουν οι ίδιες, όπως της τρέχουσας εβδομάδας.

Στους μαθητές δόθηκε νέο πρόγραμμα (για τη Δευτέρα ή και για όλη την εβδομάδα, αναλόγως την τάξη που φοιτούν). Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Στέλνω μήνυμα- Αναλαμβάνω δράση

Ολοκληρώθηκε η δράση “Στέλνω μήνυμα -Αναλαμβάνω δράση”, που έγινε στα πλαίσια του διεθνούς προγράμματος Οικολογικά Σχολεία στο οποίο είναι ενταγμένο το σχολείο μας.

Το σχέδιο δράσης μας περιελάμβανε τις παρακάτω δραστηριότητες: Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , , , ,

Τα απομεινάρια ενός σχολείου: Μικροί ανακυκλωτές σε δράση

tn_apomeinariaΤα απομεινάρια ενός σχολείου: Μικροί ανακυκλωτές σε δράση είναι ένα πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που υλοποιείται κατά το σχολικό έτος 2015-16 από τους μαθητές των Γ & Ε τάξεων και υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τους Αντωνιάδη Νίτσα & Αρβανίτη Νίκο, στο πλαίσιο των ετήσιων προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Με αφετηρία τα «απομεινάρια ενός σχολείου», δηλαδή τα απορρίμματα που σωρεύονται στο εύρος μιας ημέρας στους σχολικούς μας χώρους, θα επιδιώξουμε την ανάδειξη του ζητήματος της ανακύκλωσης στη βάση της αρχής «σκέφτομαι τοπικά, δρω τοπικά- σκέφτομαι οικουμενικά». Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση