Αρχείο για "Οκτώβριος, 2015"

Ωρολόγιο πρόγραμμα εβδομάδας 2-6 Νοεμβρίου 2015

progammalllagiΣτους μαθητές δόθηκε το νέο πρόγραμμα, μετά την αναγκαστική αλλαγή του λόγω της τοποθέτησης εκπαιδευτικού για τη μερική κάλυψη του μαθήματος της αισθητικής αγωγής. Το πρόγραμμα θα ισχύσει για την εβδομάδα 2-6 Νοεμβρίου. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Τοποθέτηση εκπαιδευτικού εικαστικών

artΜε σημερινή απόφαση του ΠΥΣΠΕ Εύβοιας τοποθετήθηκε στο σχολείο μας η εκπαιδευτικός εικαστικών κ. Φαρρή Γεωργία για μερική κάλυψη των απαιτούμενων ωρών διδασκαλίας του σχετικού μαθήματος.

Καλωσορίζουμε τη νέα συνάδελφο στο σχολείο μας και της ευχόμαστε μια δημιουργική σχολική χρονιά. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Μεταφορά μαθητών την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

schoolbusΣας ενημερώνουμε πως την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ για τους μεταφερόμενους μαθητές θα πραγματοποιηθεί κανονικά, δηλαδή το πρωί θα προσέλθει στις 8.10 και το μεσημέρι θα αναχωρήσει στις 14.00

Ετικέτες:

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων Δήμου Κύμης- Αλιβερίου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

28oktobriou-simaiaΑπό το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων Δήμου Κύμης- Αλιβερίου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

SAM_0974Η εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27-10-2015 στις 9.00 π.μ.  Όσοι γονείς επιθυμούν  μπορούν να προσέλθουν και να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Αλλαγή ωρολογίου προγράμματος

progammalllagiΣτους μαθητές δόθηκε νέο ωρολόγιο πρόγραμμα που θα ισχύσει MONO για την ερχόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα 26 έως και Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Αλλαγή ωρολογίου προγράμματος

progammalllagiΣτους μαθητές δόθηκε νέο ωρολόγιο πρόγραμμα που θα ισχύσει MONO για την ερχόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα 19 έως και Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Εφιστούμε την προσοχή των γονέων/κηδεμόνων στην ώρα λήξης των μαθημάτων:

  • Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 14.00
  • Τετάρτη: 12.25

Εν αναμονή της τοποθέτησης εκπαιδευτικού εικαστικών την ερχόμενη εβδομάδα, ευελπιστούμε πως από τις 26 Οκτωβρίου και μετά θα οριστικοποιηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Τοποθέτηση εκπαιδευτικού ειδικής αγωγής

school-teacherΜε σημερινή απόφαση του ΠΥΣΠΕ Εύβοιας τοποθετήθηκε η εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής  κ. Λούκα  Καλλιόπη για τη στελέχωση του Τμήματος Ένταξης του σχολείου μας. Καλωσορίζουμε εκ νέου την εκπαιδευτικό που έχει εργαστεί και κατά το παρελθόν στο σχολείο μας, με τη βεβαιότητα πως η στελέχωση του Τμήματος Ένταξης θα συμβάλει στην αποτελεσματική παροχή της εξειδικευμένης διδακτικής παρέμβασης, όπου αυτή απαιτείται.

Στη σχετική σελίδα του ιστολογίου μας μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τη λειτουργία του Τμήματος Ένταξης.

Ετικέτες:

Διαδικασία επιλογής σημαιοφόρων

shmaiaΤην Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 κατά τη διάρκεια του α’ διαλείμματος (9.40-10.00) θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία επιλογής  σημαιοφόρων και παραστατών από τους μαθητές της Στ τάξης. Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να παρευρίσκονται.

Ετικέτες: ,

Γενική ενημέρωση

progammalllagiΑλλαγή ωρολογίου προγράμματος. Στους μαθητές δόθηκε νέο ωρολόγιο πρόγραμμα που θα ισχύσει MONO για την ερχόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα 12 έως και Παρασκευή 16 Οκτωβρίου. Προσοχή στην ώρα λήξης των μαθημάτων: Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη14. 00. Πέμπτη & Παρασκευή: 13.15 Διαβάστε όλο το άρθρο »

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση