Αρχείο για "Σεπτέμβριος, 2015"

Ενημέρωση γονέων Α τάξης

teacher-parent

Οι δασκάλες της Α τάξης προσκαλούν τους γονείς των μαθητών ως εξής:

Α2

Η δασκάλα του Α2 τμήματος κ. Σατήρη Δήμητρα προσκαλεί τους γονείς των μαθητών σε ενημερωτική συνάντηση την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015, ώρα 12.30 μ.μ.

Α1

Η δασκάλα του Α1 τμήματος κ. Καυγά Γεωργία προσκαλεί τους γονείς των μαθητών σε ενημερωτική συνάντηση την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, ώρα 12.30 μ.μ. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Κύμης-Αλιβερίου: Έναρξη εγγραφών

kdvmΤο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Κύμης-Αλιβερίου, το οποίο υπάγεται στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη προγραμμάτων Δια βίου μάθησης  δωρεάν. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Γενική ενημέρωση

anakoinosiΑ. Ωρολόγιο Πρόγραμμα

Το ωρολόγιο πρόγραμμα των τμημάτων θα παραμείνει ίδιο και κατά την ερχόμενη εβδομάδα. Οι ώρες αποχώρησης των μαθητών θα είναι οι ακόλουθες: Δευτέρα & Τρίτη: 13.15 , Τετάρτη έως Παρασκευή: 12.25

Β. Ατομικά Δελτία Υγείας Μαθητή

Κατά τη λήξη της περασμένης σχολικής χρονιάς δόθηκε προς συμπλήρωση στους μαθητές που τώρα φοιτούν στη Δ τάξη το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή. Παρακαλούμε να επιστραφεί συμπληρωμένο εντός της ερχόμενης εβδομάδας (έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου). Όσοι μαθητές δεν το προσκομίσουν θα αποκλειστούν από το μάθημα της Φυσικής Αγωγής. Αν έχετε χάσει το έντυπο, μπορείτε να το εκτυπώσετε από το Ιστολόγιο του σχολείου (σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ –ΑΙΤΗΣΕΙΣ- ΕΝΤΥΠΑ) ή να το ζητήσετε από το γραφείο του Διευθυντή. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Επικαιροποίηση στοιχείων επικοινωνίας

epikoinoniaΛόγω αλλαγών στα στοιχεία επικοινωνίας που διαθέτει το σχολείο και αφορούν τα τηλέφωνα και τη διεύθυνση κατοικίας πολλών εκ των μαθητών του, είναι επιβεβλημένη η επικαιροποίησή τους, ώστε να καταχωριστούν σωστά στα σχετικά υπηρεσιακά βιβλία και βάσεις δεδομένων. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Ωρολόγιο πρόγραμμα εβδομάδας από 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

pinakasprogrammatosΚατά την ερχόμενη εβδομάδα από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 θα ισχύει το ίδιο πρόγραμμα με την τρέχουσα εβδομάδα. Λόγω βλάβης του φωτοαντιγραφικού μηχανήματος του σχολείου δεν είναι δυνατή η εκτύπωση του προγράμματος και η διανομή του στους μαθητές, ωστόσο σε όλα τα τμήματα έχει γίνει σχετική ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς και αντιγραφή του προγράμματος από τους μαθητές.

Οι ώρες αποχώρησης των μαθητών θα είναι οι ακόλουθες:

Δευτέρα & Τρίτη: 13.15

Τετάρτη έως Παρασκευή: 12.25

Ετικέτες:

Λειτουργία κυλικείου

kylikioΑπό σήμερα, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015, το κυλικείο του σχολείου λειτουργεί κανονικά. Στους μαθητές δόθηκε ενημερωτικός κατάλογος με τα προσφερόμενα είδη, σύμφωνα με το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο για τη λειτουργία των κυλικείων στα σχολεία της Α/βαθμιας Εκπ/σης.

Ετικέτες:

Ωρολόγιο πρόγραμμα εβδομάδας 21-25 Σεπτεμβρίου 3025

progammalllagiΤο πρόγραμμα της εβδομάδας 21-15 Σεπτεμβρίου 2015 μπορείτε να το διαβάστε εδώ ή στη σχετική σελίδα του ιστολογίου μας.

Ετικέτες:

Ενημέρωση για την προαιρετική συμπλήρωση ερωτηματολογίου για το σχολικό εκφοβισμό

erotimatologioΤο Υπουργείο Παιδείας μέσω της Ειδικής Υπηρεσίας Εκπαιδευτικών Δράσεων και της Πράξης «Ανάπτυξη και Λειτουργία Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης των Φαινομένων Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού», η οποία έχει ως κύριο μέσο έκφρασης την ιστοσελίδα http://stop-bullying.sch.gr, έχει αναπτύξει ένα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο, ειδικά για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στο οποίο καλούνται να καταγράψουν την άποψή τους για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Ωρολόγιο πρόγραμμα εβδομάδας 14-17 Σεπτεμβρίου

progammalllagiΤο ωρολόγιο πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας μπορείτε να το δείτε στη σχετική σελίδα του ιστολογίου μας.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχει νέο πρόγραμμα το οποίο θα αναρτηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015.

Ετικέτες:

Λειτουργία του σχολείου κατά την περίοδο των εκλογών

ekloges-2010Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου 2015, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015.

Ετικέτες:

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση