Αρχείο για "Ιούνιος, 2015"

Ολοκλήρωση διδακτικού έτους 2014-15

karavakiΟλοκληρώθηκε σήμερα το διδακτικό έτος 2014-15. Από αύριο το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για το διάστημα των καλοκαιριών διακοπών, έως και την 31η Αυγούστου 2015. Μέχρι τότε θα σταματήσουν και οι δημοσιεύσεις σε αυτό το ιστολόγιο, εκτός αν κατά το διάστημα αυτό δρομολογηθούν εργασίες αποκατάστασης των κτιριακών εγκαταστάσεων  ή οποιαδήποτε άλλη πρωτοβουλία για παρεμβάσεις στους σχολικούς χώρους, που θα απαιτεί τη γνωστοποίησή της.

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά το σχολείο κατά το διάστημα αυτό μπορείτε να επικοινωνείτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (βλ Σελίδα Επικοινωνία).

 

Ολοκλήρωση μαθημάτων – Λειτουργία σχολείου από 16-19 Ιουνίου 2015

thraniaΟλοκληρώθηκαν σήμερα τα μαθήματα για το διδακτικό έτος 2014-15, με την επίδοση της βαθμολογίας γ΄τριμήνου και των τίτλων προόδου. Από αύριο, Τρίτη 16 Ιουνίου, και έως την Παρασκευή 19 Ιουνίου το σχολείο θα είναι ανοικτό  για την ολοκλήρωση των εγγραφών της Α΄ τάξης και τη διεκπεραίωση διάφορων υπηρεσιακών λειτουργιών.

Οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται το σχολείο κατά τις ακόλουθες ώρες:

  • Τρίτη 16 Ιουνίου  – Πέμπτη 18 Ιουνίου: 08.00- 14.00
  • Παρασκευή 19 Ιουνίου: 08.00 – 12.00

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α” τάξη να φροντίσουν εγκαίρως για την ολοκλήρωση της εγγραφής των παιδιών τους, η οποία κατά το νόμο είναι υποχρεωτική. Επίσης κατά το διάστημα αυτό γίνονται δεκτές και αιτήσεις για την παρακολούθηση του ολοήμερου τμήματος.

 

Παραμύθι χωρίς όνομα

tn_SAM_2356

Το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2015 παρουσιάστηκε από τους μαθητές της Στ τάξης του σχολείου μας η θεατρική παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα», βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα.

Η παράσταση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, παρουσία πλήθους γονέων, μαθητών καθώς και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, συγκεκριμένα των Αντιδημάρχων κ. Γ.  Μπόκαρη, Ν.  Μπαράκου και Ι. Κούκη. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Επίδοση βαθμολογίας & τίτλων προόδου

epidosi_titlonΗ βαθμολογία γ’ τριμήνου και οι τίτλοι προόδου θα δοθούν τη Δευτέρα 15  Ιουνίου στις 9.00. Της επίδοσης της βαθμολογίας θα προηγηθεί σύντομη ενημέρωση προς τους γονείς των μαθητών εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Επίσης, εκ μέρους της Διεύθυνσης του σχολείου, θα γίνει σύντομος απολογισμός της τρέχουσας σχολικής χρονιάς και ενημέρωση για τα δεδομένα που διαμορφώνουν τον προγραμματισμό της ερχόμενης, 2015-16.

Ετικέτες: ,

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση Στ τάξης

paramythi

Γονείς & σχολείο εν δράσει (και συνεχίζουμε ακόμα…)

marker_boardΕυχαριστούμε τον κ. Δάρα Παύλο, γονέα μαθητών του σχολείου μας, για την παραχώρηση ενός πίνακα μαρκαδόρου που θα τοποθετηθεί στην αίθουσα του  Τμήματος Ένταξης. Επισημαίνουμε για πολλοστή φορά πως τέτοιες προσφορές διευκολύνουν το σχολείο στην αποτελεσματικότερη παροχή του εκπαιδευτικού του έργου, σε μια περίοδο που ο τακτικός εξοπλισμός του από τις αρμόδιες υπηρεσίες με μέσα και υλικά είναι εξαιρετικά περιορισμένος.

Ετικέτες:

Παρουσίαση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων

tn_SAM_2308Σήμερα, Τρίτη 9 Ιουνίου 2015, τις τελευταίες δύο ώρες του ωρολόγιου προγράμματος οι μαθητές της Στ τάξης με τη δασκάλα τους παρουσίασαν ενώπιον των μαθητών ολόκληρου του σχολείου τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που εκπόνησαν κατά τη φετινή χρονιά. Υπενθυμίζουμε πως ειδικά για το πρόγραμμα της μετάβασης στο γυμνάσιο είχε προηγηθεί ειδική παρουσίαση σε προγενέστερο χρόνο. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Πραγματοποίηση μουσικοχορευτικής εκδήλωσης

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου η μουσικοχορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή των μαθητών όλων των τμημάτων. Οι μαθητές χόρεψαν και τραγούδησαν ενώπιον μεγάλου πλήθους γονέων και συγγενών τους που είχαν έρθει να τους παρακολουθήσουν. Η δική μας εκτίμηση, συνεπικουρούμενη και από τα σχόλια που λάβαμε από τους θεατές της εκδήλωσης, ήταν πως ήταν απόλυτα επιτυχής και παρουσίασε ένα δείγμα της δουλειάς Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Προγραμματισμός λειτουργίας ολοήμερου τμήματος για το σχολικό  έτος 2015-16

OLOHMEROΤο Ολοήμερο Πρόγραμμα στα σχολεία ΕΑΕΠ, όπως το δικό μας, λειτουργεί από τη λήξη των μαθημάτων έως τις 16.15 καθημερινά. Τα γνωστικά αντικείμενα που διδάσκονται ορίζονται ανάλογα με τις προτιμήσεις των γονέων και την επάρκεια των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων. Στο πρόγραμμα κάθε ημέρας αντιστοιχούν 2 ώρες μαθημάτων καθώς και ώρα φαγητού- χαλάρωσης. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Ειρήνη: Θεατρική παράσταση από τους μαθητές του Δ1 τμήματος

tn_SAM_2282Το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουνίου 2015 οι μαθητές του Δ1 τμήματος έκαναν την αρχή των εκδηλώσεων λήξης σχολικού έτους, με την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης “Ειρήνη” του Αριστοφάνη, ενώπιον των μαθητών του σχολείου και των γονέων τους που ήρθαν να τους παρακολουθήσουν. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , , ,

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση